fatalara Δημοσιεύτηκε Μάϊος 10, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 10, 2012 Γεια σας κυριες και κυριοι. Σκεφτομαι να βαλω τα χερια μου στα νερα τωρα που ηρθε και το cosmos 2. Το pc ειναι αυτο της υπογραφης, και θελω την αποψη σας για το μεγεθος του ψυγειου που θα χρειαστει για την ψυξη μιας διπυρηνης καρτας γραφικων ή για ψυξη σε sli αλλα και για το που θα τοποθετηθει. Στο πανω μερος παντως θα παει το cpu rad και θα ειναι 2 ξεχωριστa loop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelos Μάϊος 10, 2012 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2012 δες κατω κατω αν βγαινουν τα hdd cages.αν ναι μπορεις να βαλεις 2 2πλα μονο για vga(μαζι θα παει και αντλια-τανκ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Μάϊος 10, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2012 Τα πάντα βγαίνουν το ερώτημα είναι τι διπλα κανονικά η των 60μμ το πλάτος είναι 23 πόντους λογικά θα παίρνει 2 των 60 με ανεμιστήρες στο μέσο και στην έξοδο σε στυλ σάντουιτς η 2 πάλι των 60 σε pull, ένα στην κάθε έξοδο. Σκέφτομαι σωστά η όχι ρε μάγκες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Μάϊος 10, 2012 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2012 Φίλε μου μεράκι και όρεξη να υπάρχει,πολλά μπορούν να γίνουν με αυτό το κουτί.Με καμια δυο μοντούλες...γίνεται σένιο!Χρήματα επίσης!Πόσα διαθέτεις???Ξεκινάμε από αυτό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Μάϊος 10, 2012 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2012 Για ποιο λογο 2 loop ? Για μενα μιας και σκεφτεσε να δωσεις τοσα λεφτα καλυτερα ενα loop με 3πλο στην οροφη (προσοχη στο παχος εχει θεμα 60αρι πανω δεν χωραει) μονο 120αρι πισω και 1 διπλο κατω στα cage η ισως ενα 180/200 μμ αφεροντας το hdd cage στο επανω μερος του κουτιου Ουσιαστικη διαφορα δεν νομιζω να καταλαβεις στις θερμοκρασιες με 2 loop - που να αξιζει με ολους τους παραπανω σωληνες + το διπλο κοστος για αντλια - τανκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Μάϊος 10, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2012 Κοιτα γιαυτα που θελω να βαλω το κουτι δεν χρειαζεται μοντες υπαρχει χωρος και βασεις απο τη μαμα coolermaster. Οσο για λεφτα sky is the limit που λενε και οι φιλοι μας οι αγγλοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Μάϊος 10, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2012 Για ποιο λογο 2 loop ? Για μενα μιας και σκεφτεσε να δωσεις τοσα λεφτα καλυτερα ενα loop με 3πλο στην οροφη (προσοχη στο παχος εχει θεμα 60αρι πανω δεν χωραει) μονο 120αρι πισω και 1 διπλο κατω στα cage η ισως ενα 180/200 μμ αφεροντας το hdd cage στο επανω μερος του κουτιου Ουσιαστικη διαφορα δεν νομιζω να καταλαβεις στις θερμοκρασιες με 2 loop - που να αξιζει με ολους τους παραπανω σωληνες + το διπλο κοστος για αντλια - τανκΜια σκεψη ειναι μονο, αν γινεται και με μια ακομα καλητερα, για πανω που λες θα μπει αυτο EX360 Triple Fan Radiator | XSPC τωρα τα υπολοιπα βαζουμε οτι ναναι. Απλα ρωταω τι θα χρειαστω οπως για παραδειγμα μου ειπες για μια loop αντι για 2 τι παχος ψυγεια για την διπυρηνη καρτα και τετια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelos Μάϊος 10, 2012 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2012 δηλαδη ποσο υψος?αν πας σε λυση 3+1 τοτε θα βαλεις το 3αρι πανω το μονο πισω και τανκ στο drive bay.pump-->3αρι rad-->cpu-->μονο rad-->gpu-->tank για λογους εμφανισης...να περνανε τα σωλινακια το ενα πανω απο το αλλο...δεν ξερει αν θα εχεις προβλημα με αυτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Μάϊος 10, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2012 δηλαδη ποσο υψος? Επειδη βλεπω πως σας αρεσουν οι αριθμοι 500 + - για αρχη καλα ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelos Μάϊος 10, 2012 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2012 αριστα ειναι! απλα πρεπει να μας πεις ποια/ες vga εχεις και για το αναλογο block. επισης προτιμηση σε χρωμα φανς/νερου.για καλυτερα ρωτα τον [MENTION=166]Κοπρίτης[/MENTION] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Staba Μάϊος 10, 2012 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2012 Εγω ενα θα πω . παρε ψυγεια για 14αρη ανεμιστηρα. διπλα, τριπλα,οκταπλα ειναι δικια σου επιλογη αναλογα τι θες να ψυξεις .Το μυστικο για μενα ,που το μετανιωσα στο δικο μου setup ειναι το φαρδυ ψυγειο, θα βαλεις 14αρηδες ανεμιστηρες που σε λιγοτερες στροφες βγαζουν περισσοτερα cfm και mmHg απο τους 120αρηδες και θα εχεις ενα setup μεγαλυτερης επιφανειας ανταλλαγης θερμοτητας και θα ειναι πραγματικα αθορυβο και αποδοτικο. Ένα 3Χ140 για καρτες και ένα 2Χ140 για cpu+mobo με παχος 55-60 και Θα εισαι αρχηγος Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelos Μάϊος 10, 2012 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2012 Aquatuning - Der Wasserkhlung Vollsortimenterκαι βαλε αλλο ενα 200 μαζι με vga block,σωλινες ρακορ κλπ +μεταφορικα.ειναι απλα ενδεικτικο! ρωτα και τους αλλους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Μάϊος 11, 2012 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2012 Εγω ενα θα πω . παρε ψυγεια για 14αρη ανεμιστηρα. διπλα, τριπλα,οκταπλα ειναι δικια σου επιλογη αναλογα τι θες να ψυξεις .Το μυστικο για μενα ,που το μετανιωσα στο δικο μου setup ειναι το φαρδυ ψυγειο, θα βαλεις 14αρηδες ανεμιστηρες που σε λιγοτερες στροφες βγαζουν περισσοτερα cfm και mmHg απο τους 120αρηδες και θα εχεις ενα setup μεγαλυτερης επιφανειας ανταλλαγης θερμοτητας και θα ειναι πραγματικα αθορυβο και αποδοτικο. Ένα 3Χ140 για καρτες και ένα 2Χ140 για cpu+mobo με παχος 55-60 και Θα εισαι αρχηγοςΓια ποιο λογο να μονταρει το κουτι για να βαλει ψυγεια για 140αρια fan ?Απο συσκευες σε 5.25 τι εχεις? θα σε βολευε διπλο 5.25 τανκ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Μάϊος 11, 2012 Author #14 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2012 Ένα blueray έχω μόνο. Σκέφτομαι να πάρω η αυτο για την D5 η το άλλο που περνει 2 αντλίες της Laing. Το θέμα ειναι τι θα χρειαστεί για να σηκώνει άνετα τα block raystorm και οποίο άλλο βάλω για την διπυρηνη + 4 ψυγεία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Μάϊος 11, 2012 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2012 Ένα blueray έχω μόνο. Σκέφτομαι να πάρω η αυτο για την D5 η το άλλο που περνει 2 αντλίες της Laing. Το θέμα ειναι τι θα χρειαστεί για να σηκώνει άνετα τα block raystorm και οποίο άλλο βάλω για την διπυρηνη + 4 ψυγεία.τις Ηοt swap θεσεις τις δουλευεις ? γιατι αν ναι θα ειναι πολυ δυσκολα γιατι τα 5.25 γεμιζουν απο επανω Ισως 1 loop με 2 αντλιες ειναι καλυτερο απο 2 loop (παντως και κυκλωμα με 1 αντλια ειναι μια χαρα)Γιατι 4 ψυγεια ? το 3πλο επανω 1 μονο πισω και 1 διπλο κατω ειναι υπεραρκετα για να σε καλυψουν με τα block που θες Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Μάϊος 11, 2012 Author #16 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2012 Όχι δεν τις δουλεύω. Για τα ψυγεία δεν ξέρω έτσι το είπα στο περίπου άκου τι σκέφτομαι ex 360 για πάνω αυτο θα έρθει μπαμ στο σημείο εκεί , άλλο ένα ίδιο μονο πίσω και κάτω ένα διπλό rx 240 κατα τη γνώμη σου και ειμαστε οκ? Με 2 DDC θα γίνει δουλειά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Μάϊος 11, 2012 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2012 Όχι δεν τις δουλεύω. Για τα ψυγεία δεν ξέρω έτσι το είπα στο περίπου άκου τι σκέφτομαι ex 360 για πάνω αυτο θα έρθει μπαμ στο σημείο εκεί , άλλο ένα ίδιο μονο πίσω και κάτω ένα διπλό rx 240 κατα τη γνώμη σου και ειμαστε οκ? Με 2 DDC θα γίνει δουλειά? Σου λεω οτι και με μια D5 θα εισαι μια χαρα (παρομοιο κυκλωμα εχει η karmen με 3πλο+2πλο+μονο+cpu+2 καρτες με μια D5) https://www.aquatuning.de/shopping_cart.php/bkey/0b53d2fc2280e37acde7283383192ab7 Aυτο εδω + block για καρτα/ες παντως στην τιμη εχει τεραστια διαφορα αν βαλεις δυπυρηνη η 1 μονοπυρηνες καρτες γιατι το κοστος στις 2 καρτες ειναι σχεδον διπλασιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Μάϊος 11, 2012 Author #18 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2012 Μια διπλή θα μπει και για θέμα κόστους αλλά και για να μη μπουκοσουμε στο block. Κατα 90% θα hydro cooper 2 απο evga Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Μάϊος 11, 2012 #19 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2012 Μια διπλή θα μπει και για θέμα κόστους αλλά και για να μη μπουκοσουμε στο block. Κατα 90% θα hydro cooper 2 απο evgaAρα στην ουσια με το παραπανω θα εισαι καλυμενος Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Μάϊος 11, 2012 Author #20 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2012 Α και κάτι άλλο αυτά τα alpha cool είναι καλα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.