Jump to content

Ξεχειλίζουν τα ταμεία της Πλαίσιο Computers

ngt

Recommended Posts

Μου έχει τύχει να έχω πάει δίσκο WD RE πίσω λόγο βλάβης και να προσπαθούν να μου δώσουν πίσω έναν green των 20ευρώ απο stock. Και είχα και 2 χρόνια εγγύηση ακόμα στον δίσκο. Χαζομάρα μου που δεν τα έστειλα τότε κατευθείαν wd. Δεν την ξανακάνω ποτέ. Πια κατευθείαν στην μητρική εταιρεία όλα.

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Ουτε οι υπολοιποι τα διαβασαν :p

Θελω να μιλησω λιγο για τις τιμες των προιοντων, χωρις να εχω καμια σχεση με εμποριο, απλα εκφραζω αποψεις.

1) Η ελλαδα ειναι μικρη αγορα και εννοειται οτι υπαρχει 'καρτελ'. Οταν δεν υπαρχει σοβαρος ανταγωνισμος, prices go up.

2) Το περιθωριο κερδους μπορει να φαινεται μεγαλο, αλλα δεν ειναι ετσι. Δεν ειναι δα και κανα ειδος αναγκης η high-end vga για να πεις οτι σε εκμεταλλευεται.

Το Πλαισιο εχει παρα πολλους υπαλληλους, αυτο ειναι τεραστια μαγκια. Εννοειται οτι αποτυπωνεται στο κοστος αυτο.

3) Εχω καιρο να χρειαστω RMA απο Πλαισιο.

Θυμαμαι καποτε ειχα παρει ομως την 3850, δεν με ικανοποιησαν οι επιδοσεις της, και την γυρισα πισω, ενω η καρτα δεν ειχε τιποτα, και μου εδωσαν πιστωτικο στην τιμη αγορας της, no questions asked.

Ε αυτο δεν μπορουσε να συνεχιστει για παντα.

Θυμαμαι καποτε ειχα παρει ομως την 3850, δεν με ικανοποιησαν οι επιδοσεις της, και την γυρισα πισω, ενω η καρτα δεν ειχε τιποτα, και μου εδωσαν πιστωτικο στην τιμη αγορας της, no questions asked.

Ε αυτο δεν μπορουσε να συνεχιστει για παντα.

Αμα εχεις κανει αγορα απο internet, μπορεις να το κανεις αυτο.

Απο καταστημα την ειχα παρει, αλλα δεν νομιζω οτι μπορεις να εχεις ανοιξει το προιον και μετα να το πας πισω απαιτωντας πιστωτικο στην πληρη τιμη.

- Τροφοδοτικά Turbo X παθητικά 65% απόδοσης, ακριβότερα από Coolermaster και Adata ενεργά με 80 plus πιστοποίηση.

- Laptop coolers ακριβότερα από logitech, το είπε κάποιος παραπάνω.

- Πληκτρολόγια ποντίκια στις ίδιες τιμές με τα επώνυμα.

- Θήκες σκληρών USB III στις ίδιες τιμές με τα επώνυμα.

Εγώ για μια ακόμα φορά έχω να πω πως είναι επαγγελματίες κλέφτες και έχουν συγκεκριμένο τρόπο με τον οποίο βγάζουν χρήματα !!!

Πχ. Αγοράζεις το Α προϊόν με 200€ ! Σε 1 χρόνο σου μένει στα χέρια και πας για αλλαγή !!!

Σχεδόν πάντα το προϊόν ΔΕΝ υπάρχει, οπότε κόβουν πιστωτικό στην ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΤΙΜΉ ΠΩΛΗΣΗΣ στο κατάστημα η οποία έχουν φροντίσει να είναι εξευτελιστική είτε μέσω κάποιας προσφοράς στο τελευταίο στοκ του προϊόντος ή μέσω του stock house (αν αυτό είναι για στοκ και όχι για κάθε λογής προβληματικό)! Αυτό είναι παράνομο αφού ο νόμος λέει πως πρέπει να αποζημιώνεσαι στην τιμή αγοράς αλλά δεν το δέχονται!!!

Αφού λοιπόν σου δώσουν την εξευτελιστική πίστωση, σου δίνουν νέο προιόν που μέρος της αξίας του πρέπει να ξαναπληρώσεις !!!!

Το πολύ καλό είναι πως όταν αυτοί επιστρέψουν πίσω το προβληματικό προϊόν σου, αποζημιώνονται με την τιμή που σου πρωτοπούλησαν και όχι με την τελευταία τιμή που είχαν στο κατάστημα ......... όπως αναγράφει δηλαδή ο νόμος !!!

Καταλαβαίνετε γιατί κλεψιά μιλάμε ???

Σου έχουν κόψει πιστωτικό στην τελευταία τιμή πώλησης; Εμένα μου έχουν κόψει στην τιμή που είχα αγοράσει στον σκληρό μου (το ίδιο πιστεύω ισχύει και στις κάρτες γραφικών).

εγω για 1 μόνο λόγο αγόραζα απο το Π. το service ε πάει και αυτο γιατι τα παιδια δεν κανουν αλλα νταλον είτε ειναι απλα ασχετοι είτε απλα βαριούντε να τσεκάρουν κατι σώστα...

Τελος το Π. για εμένα έυχομαι όλο το τμήμα του service να βρεθεί στην θέση μου και να έχουν την ίδια αντιμετόπιση το Π να φαληρίσει γιατι τα Χ ειναι όντως απάτη σκετη...

Υ.Γ.:όταν έγω ζήτησα πιστωτικό σε μητρικη μου είπαν ότι δεν μπορουν να μου δώσουν μετα μου είπαν ότι η μητρικη δεν καλύπτεται απο την εγγύηση και ακόμα περιμένω μια γνωμάτευση της ASUS στην οποία μου ΕΙΠΑΝ ότι την έστειλαν τραγικοι οι τυποι...

Θεωρω πως το Π ακομα και τωρα εχει απο τα καλυτερα RMA συγκριτικα παντα.

Αν λαβουμε υπ'οψιν μας οτι το Π πανελλαδικα μπορει να κανει 200 RMA καθε μερα λογικο ειναι σε μερικα να υπαρχουν παραπονα...

csaris δυστυχώς πια έχουν γίνει υπερβολικά τα λάθη. Δεν γίνεται σε ίδιους πελάτες να σκάνε όλα τα RMA. Φέτος πήρα 3 φορές για RMA στο πλαίσιο και τις 3 μου βγάλανε την παναγία.

Στην τελευταία τσάκωσα το pc και το πήγα απο εκεί να το δούμε μαζί επιτόπου.

Απλά λόγο φόρτου εργασίας βιάζοντε να τα ξεπετάξουν και γίνονται και ανθρώπινα λάθη.

Ενταξ λογικο.

Τα κοστη απο προσωπικο για καθαρισμο του μαγαζιου παντως τα εχουν εξαλειψει

αφου οποιος παει για δουλεια καθαριζει το μαγαζι, βεβαια ποτε δεν προσλαμβανεται αλλα

το μαγαζι λαμπικο...

Αυτό είναι σίγουρα μια 15ετία.

Azax, φιδάκι τα ράφια και λοιπά ξεφτιλίκια. Και το χειρότερο απο όλα ήταν μια εποχή που οι υπάλληλοι ήταν απαραίτητο να φοράνε γραβάτες έμπαιναν μέσα οι πελάτες και συ ήσουν με το wettex και το λεκανάκι με το σκατόνερο να καθαρίζεις.

ΟΧΙ οτι η καθαριότητα δεν είναι απαραίτητη και η δουλειά ενος συνεργείου καθαρισμού είναι υποτιμητική. Αλλα δεν είναι και ότι καλύτερο σαν σουπερ ουαού εταιρεία να μπαινουν μέσα πελάτες και συ να είσαι με γάντια μεσα στην βρώμα.

επισης ισχυει και το θεεικο οπου καλουν παιδια που εχουν στειλει βιογραφικο ταχα μου για δοκιμαστικο να σε δουμε πως συναναστρεφεσαι με τον κοσμο και τους βαζουν καθαριζουν τις ραφαριες και τα ντουλαπια..Και φυσικα 8ωρο τσαμπα..

επισης ισχυει και το θεεικο οπου καλουν παιδια που εχουν στειλει βιογραφικο ταχα μου για δοκιμαστικο να σε δουμε πως συναναστρεφεσαι με τον κοσμο και τους βαζουν καθαριζουν τις ραφαριες και τα ντουλαπια..Και φυσικα 8ωρο τσαμπα..

Σε αυτό δεν φταίει μόνον το Πλαίσιο. Φταίει και το ανύπαρκτο κράτος με την ανύπαρκτη επιθεώρηση εργασίας. :whip:

Σε αυτό δεν φταίει μόνον το Πλαίσιο. Φταίει και το ανύπαρκτο κράτος με την ανύπαρκτη επιθεώρηση εργασίας. :whip:

Αστο αυτό αδερφέ. Οταν πήγαμε να δώσουμε την αντίπαλη εταιρειάρα που δεν μας πλήρωναν μας λέγανε απο την επιθεώρηση να το ξανασκευτούμε και μήπως ταχα ενεργούμε πάνω στα νευρα μας και άλλες τέτοιες π@π@ριές.

Ολα μαζί. Τα ίδια σκ@τ@ είναι.

Όλα μα όλα όσα συμβαίνουνε στην "χώρα" αυτή είναι αποτελέσματα πρωτίστως της ΑΝΟΜΙΑΣ και δευτερεύοντως της νοοτροπίας των πολιτευτών ( ασχολίαστοι οι κύριοι ), των βολεμένων τους ( επίσης ασχολίαστοι ), και κάποιων wanna-be βολεμένων με μια μεγάλη δόση από εκπαιδευόμενους κλέφτες ( κόμματα στις σχολές ).

Και τελευταίο και μη εξαιρεταίο φυσικά, η ανοχή και ο ωχαδερφισμός της ελληνικής "κοινωνίας".

Όλα μα όλα όσα συμβαίνουνε στην "χώρα" αυτή είναι αποτελέσματα πρωτίστως της ΑΝΟΜΙΑΣ και δευτερεύοντως της νοοτροπίας των πολιτευτών ( ασχολίαστοι οι κύριοι ), των βολεμένων τους ( επίσης ασχολίαστοι ), και κάποιων wanna-be βολεμένων με μια μεγάλη δόση από εκπαιδευόμενους κλέφτες ( κόμματα στις σχολές ).

Και τελευταίο και μη εξαιρετέο φυσικά, η ανοχή και ο ωχαδερφισμός της ελληνικής "κοινωνίας".

Κάτσε λίγο να σχολιάσουμε τους πολιτευτές για να μην ξεχνάμε τι μπουμπούκια θα βάλουν υποψηφιότητα. Πολλοί από αυτούς έχουν ξεκινήσει την κομματική τους δράση από το πανεπιστήμιο, μετά προάχθηκαν στα κομματικά γραφεία και μετά μπήκανε στη βουλή. Συνήθως είναι γιατροί και δικηγόροι, με λίγα ένσημα και μακριά από τα προβλήματα της αγοράς. Θεωρητικά έχουν μία κατάρτιση για το τι εστι αγορά. Πρακτικά κοιμούνται με τα τσαρούχια. Τον αγώνα τους μπορεί ή σίγουρα τον χρηματοδοτούν κρατικοδίαιτοι επιχειρηματίες, ή συνδικαλιστικές ενώσεις που με τη σειρά τους ευνοούνται όταν μπούνε οι υποστηριζόμενοι τους στη βουλή και ψηφίσουν ευνοϊκούς νόμους. Τα τηλεοπτικά κανάλια είναι και αυτά στο κόλπο και με την πρώτη ευκαιρία βγάζουν τους ίδιους και τους ίδιους βουλευτές, υπουργούς, υποψήφιους βουλευτές, για να εισπράξουν αργότερα τα οφέλη. Αυτά είναι δάνεια με ευνοϊκούς όρους, ή χωρίς όρους, μη πληρωμή εργοδοτικών εισφορών, μαύρη εργασία.

Να μην τα ξεχνάμε αυτά εν όψη εκλογών. :stop:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.