Jump to content

Ξεχειλίζουν τα ταμεία της Πλαίσιο Computers

ngt

Recommended Posts

Αύξηση κερδών μετά από φόρους 21,5% στα 1,81 εκατ. ευρώ ανακοίνωσε για το πρώτο τρίμηνο του 2012 η εταιρεία Πλαίσιο Computers, παρά το γεγονός ότι οι πωλήσεις υποχώρησαν κατά 16,3% στα 69,3 εκατ. ευρώ.

Η μείωση των εξόδων κατά 4,9% σε συνδυασμό με την ενίσχυση του περιθωρίου μικτού κέρδους εξασφάλισαν την κερδοφορία. Οπως διευκρινίζεται από την εταιρεία, η μείωση των εξόδων επετεύχθη χωρίς περικοπές μισθών και ωρών εργασίας των εργαζομένων.

Παράλληλα, ο όμιλος κατά το εξεταζόμενο διάστημα κατάφερε να μειώσει τα αποθέματα του κατά 9,4 εκατ. ευρώ, όσο και τις απαιτήσεις του κατά 2,2 εκατ. ευρώ, αυξάνοντας τα ταμειακά διαθέσιμα κατά 4,4 εκατ. ευρώ στα 39,6 εκατ. ευρώ.

Tο πρώτο τρίμηνο του 2012 ξεκίνησε τη λειτουργία ένα νέο κατάστημα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, έκτασης 1.700 τ.μ., συνολικής επένδυσης 2 εκατ. ευρώ.

HBnews - Ξεχειλίζουν τα ταμεία της Πλαίσιο Computers

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Χτυπαει σε αλλους τομεις περα απο την αναβαθμιση υπολογιστων το Πλαισιο γιαυτο και βλεπετε παρα πολλους πωλητες στα αλλα τμηματα καθε 3 μετρε! Πλακα πλακα εχει και τα καλα του αμα πατε στο καταστημα Βουλιαγμενης εχει κατι καλο... στην κινητη τηλεφωνια:-)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Μην ξεχναμε ότι το πλαισιο όπως εχει ξαναειπωθει το ψωμι του είναι οι επιχειρησεις και τα αναλωσιμα αλλα και το ευκαιριακο κερδος με τους σκληρους δισκους μετα τις πλημμυρες..

Sent from my BlackBerry 9700 using Tapatalk

Πουλάνε μόνο Turbo-x στις τιμές των "κανονικών" προϊόντων...

Λογικό να έχουν περισσότερα κέρδη.

Στις ίδιες τιμές λες για παράδειγμα κάτι webcams και switches των 10€? Γιατί τα περισσότερα Turbo-X προϊόντα που έχω δει είναι συμφέροντα.

Και θεωρώ ότι ήταν καλή κίνηση, π.χ. το GPS που πήρα εγώ από ebay 60€ αφορολόγητα το bundlάρησε με λογότυπο του και το δίνει νομίζω 120€ με specs ανώτερα των διπλανών του και εγγύηση.

Ευτυχώς που όλο αυτό το κλίμα της οικονομικής ευφορίας μετακυλίεται στον τελικό καταναλωτή για να απολαμβάνει αγαθα και υπηρεσίες στις πραγματικές τιμές της αγοράς!:mad:

ετσι ειναι...αμα του κανεις του αλλου τον βιο αβιωτο για να αποζημειωθει απο ενα ελαττωματικο προιον και στο τελος τα παραταει,ετσι γινεται

μήπως τα φουσκώνουν λίγο γιατί πάνε για ξεπούλημα σε τιμή ευκαιρίας?

εγώ δεν πιστεύω ότι έχουν κέρδος σε αυτήν την εποχή, εκτός και αν έκαναν μεγάλες περικοπές σε τομείς με μεγάλη χασούρα.

Κάτι ποντίκια και κάτι laptop coolers που είδα τελευταία ήταν στις ίδιες τιμές με logitech, microsoft κλπ.

Και γιατί να πάρω turbo-x ? Για την εγγύηση?

Σίγουρα θα χρειαστεί πάντως...

Αυτά λέει η εμπειρία μου απο τα προϊόντα τους.

Βασικά όλα τα προϊόντα τους είναι rebranded αλλά δεν είναι όλα "φθηνά"

Κάποια turbo-x πληκτρολόγια είναι rebranded Microsoft και κάποια cases είναι rebranded Coolermaster από όσο έχω παρατηρήσει. Από εκεί και πέρα κρίνεις με βάση τις δυνατότητες και το κόστος και επιλέγεις.

Οπως διευκρινίζεται από την εταιρεία, η μείωση των εξόδων επετεύχθη χωρίς περικοπές μισθών και ωρών εργασίας των εργαζομένων.

αυτό κατά πόσο ισχύει; χωρίς περικοπές μισθών, αλλά μήπως με περικοπές εργαζόμενων; (ρωτάω)

γιατί έχουμε διαβάσει διάφορα κατά καιρούς.

αυτό κατά πόσο ισχύει; χωρίς περικοπές μισθών, αλλά μήπως με περικοπές εργαζόμενων; (ρωτάω)

γιατί έχουμε διαβάσει διάφορα κατά καιρούς.

Σχετικα με τις περικοπες από φιλαρακι που είναι στη μαγουλα εμαθα ότι τους εχουν κοψει γυρω στα 70 ευρω..

Sent from my BlackBerry 9700 using Tapatalk

μήπως τα φουσκώνουν λίγο γιατί πάνε για ξεπούλημα σε τιμή ευκαιρίας?

εγώ δεν πιστεύω ότι έχουν κέρδος σε αυτήν την εποχή, εκτός και αν έκαναν μεγάλες περικοπές σε τομείς με μεγάλη χασούρα.

Οπως διευκρινίζεται από την εταιρεία, η μείωση των εξόδων επετεύχθη χωρίς περικοπές μισθών και ωρών εργασίας των εργαζομένων.

Ενταξ λογικο.

Τα κοστη απο προσωπικο για καθαρισμο του μαγαζιου παντως τα εχουν εξαλειψει

αφου οποιος παει για δουλεια καθαριζει το μαγαζι, βεβαια ποτε δεν προσλαμβανεται αλλα

το μαγαζι λαμπικο...

Oποτε μπαινω σε πλαισιο παντως, παντα βλεπω υπαλληλους να με εξυπηρετουν.Δεν τους ξαχνω με το σταγονομετρο (σαν τα media markt)

Βεβαια οι υπαλληλοι του πλαισιου το εχουν ριξει λιγο και στο αλλο ακρο.

Ναι, δεν λεω μπορει να ειμαι εγω λιγο περιεργος αλλα μου εκανε μεγαλη εντυπωση.

Μπαινω μεσα, στη εισοδο μου λεει η κοπελα security "καλημερα σας, θελετε βοηθεια?" Οχι, ευχαριστω.

Ανεβαινω στον 1ο και ενω ειμαι στις σκαλες αλλη υπαλληλος "Καλημερα σας θελετε βοηθεια?" Οχι, ευχαριστω.

Ειμαι στον 2ο και ο υπαλληλος απο την αλλη ακρη ΦΩΝΑΖΕΙ "Καλημερα θελετε βοηθεια?" εεεεε ΟΧΙ

Στο τελος κατεβαινω στο υπογειο να βρω κατι cd που εψαχνα, ερχεται υπαλληλος και ασφυκτικα προσπαθει να βοηθησει.

Ρεεεεεε παιδια μια ματια θελω να ριξω να δω τι εχετε εδω μεσα :o

Στο τελος στο ταμειο με ρωταει η κοπελα αν βρηκα αυτο που εψαχνα αν η εξυπηρετηση ηταν ενταξει κλπ.

Αυτο που μου καθεται καπως ειναι πως ΦΑΙΝΕΤΑΙ οτι οι υπαλληλοι ειναι "αναγκασμενοι" κατα καποιο τροπο να τα λενε.

Δεν τα λενε επειδη ειναι τοσο καλοι η επειδη ειναι στο τσακιρ κεφι. Δεν το απαιτω εξ'αλλου

Σε καποια φαση ηθελα να το παιξω νιντζα ας πουμε να μην πετυχω αλλον υπαλληλο.

Ολα αυτα φυσικα μπορει να οφειλονται στο οτι ειμαι περιεργος :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.