swatoner Μάϊος 18, 2012 #21 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2012 Και εμένα 2 αγορές που έκανα απο amazon τελευταία. D3 και ένα βιβλίο ήρθαν ακριβώς όπως τα είχαν υπολογίσει και ενημερώση. Ειδικά το D3 ήρθε την επόμενη ακριβώς απο την μέρα αποστολής και με περίμενε σπίτι. Ελλάδα έχω κάνει παραγγελία να έρθει σπίτι απο διάφορα καταστήματα και το λιγότερο έχει έρθει σε 2 μέρες. Θέλουν μια με δύο μέρες να επεξεργαστούν την παραγγελία και 1-2 μέρες για να την στείλουν. Πχ πλυστικό μηχάνημα έγινε παραγγελία 15 του μηνός με άμεση διαθεσιμότητα και σήμερα ούτε φωνή ούτε ακρόαση.Γενικά όμως επειδή η αγορά γενικά είναι κάπως, τα περισσότερα καταστήματα τα δικαιολογώ σε αρκετά πράγματα. Υπάρχουν πολλά προβλήματα στην αγορά λόγο της οικονομικής κατάστασης.Απο θέματα πληρωμής έως και θέματα διαθεσιμότητας και "εξόδων αποστολής". Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkanaks Μάϊος 18, 2012 #22 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2012 Απο τo Αmazon Co Uk εχω κάνει πάνω απο 10 παραγγελίες, ΑΨΟΓΟΙ σε όλα τους, με πολιτικές που ούτε στα ονειρα τους δεν εχουν δεί οι καταστηματάρχες της ημεδαπής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsene Μάϊος 18, 2012 #23 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2012 εν το μεταξυ, ειπιδη ηταν Κυριακη, αρχικα ειχα ενδοιασμο στην αρχη να προσπαθησω να επικοινωνησω με το λαιβ τσατ χαχα, τι το πέρασες Ελλάδα που Κυριακή δουλεύουν μόνο οι καφετέριες :nono: Έχουν support 24/7. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Μάϊος 18, 2012 #24 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2012 Το live chat το αγγλικό ποιες ώρες λειτουργεί; Δεν το βλέπω πάντα "ανοιχτό". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsene Μάϊος 18, 2012 #25 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2012 Στείλε email. Θα σε απαντήσουν σε λίγες ώρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.