Jump to content

Amazon.co.uk αντιμετωπιση πελατη

FANISTELROOY

Recommended Posts

Πριν καμια 20αρια μερες εψαχνα για σκληρο δισκο γιατι εχω γεμισει! Επεσα πανω σε μια τρελη τιμη (για την εποχη) ενος samsung F4 ecogreen απο το αμαζον στις 74 λιρες. Ελεγε οτι δεν υπαρχει αποθεμα, αλλα επειδη η τιμη ηταν πολυ κατω του ανταγωνισμου και με 3 χρονια εγγυηση, αποφασισα να παραγγειλω και να περιμενω. Μετα απο καμια 10αρια μερες μου ερχεται μαιλ που μου λενε οτι δεν θα τους φερει ο προμυθευτης αλλους δισκους και οτι ακυρωνεται η παραγγελια μου.

Μερα παρα μερα κοιτουσα μηπως τον ξαναφερει για να ζητησω να μου σταλει στην παλια τιμη γιατι πλεον κοστιζε 99λιρες περιπου, ενω ολοι οι αλλοι δισκοι 2ΤΒ 90λιρες και πανω.

Βλεπω λοιπον σημερα το δισκο να πωλειται απο αλλο καταστημα αλλα να λεει fulfilled by amazon και αποφασιζω να μπω στο τσατ και να τους πω να μου τον στειλουν.

Μου εξηγησαν οτι επειδη πωλειται απο αλλο καταστημα δεν μπορουν να μειωσουν την τιμη.

Στη συνεχεια ζητησα καποιον αλλο δισκο στην ιδια τιμη απο το αμαζον και μου αρνηθηκαν.

Μετα ζητησα καποιο κουπονι και μου αρνηθηκαν.

Μεχρι που μου ειπαν κανε παραγγελια τωρα που ειμαι online στο τσατ ενα αλλο δισκο και θα προσαρμοσω εγω την τιμη στην παλια. Κανω λοιπον παραγγελια δισκο που εκανε 91λιρες και μεσα σε λιγα λεπτα στην παραγγελια μου αλλαξε η τιμη στις 74λιρες. Διαφορα περιπου 20€ χοντρικα.

Αυτη ειναι αντιμετωπιση καταστηματος και οχι "εγινε λαθος απο το τμημα μηχανογραφησης" κλπ κλπ

Θα πουν ορισμενοι οτι συγκρινω αλλα μεγεθη και ειναι αδικο, αλλα αν γινονται συνεχεια "λαθη" δεν προκειται ποτε το μαγαζακι να γινει μαγαζι τυπου αμαζον.:secret:

Εγώ πάλι το έχω σταματήσει εντελώς, για 2 λόγους:

1. τα συνεργαζόμενα μαγαζάκια χρησιμοποιούν άθλιες εταιρίες ντελίβερυ (μιλάμε για εντελώς της συμφοράς, τύπου UK Mail).

2. σε χαμένο βιβλίο (απο εξωτερικό seller) δεν μου έδωσαν refund (διότι είχαν περάσει πάνω από 3 μήνες). Δεν έβγαζε όμως μια προθεσμία να ξέρω πότε είναι (στυλ ebay). Από τότε, έφαγαν άκυρο και διαγραφή πιστωτικών.

Eμενα ηταν η πρωτη συναλλαγη και η εντυπωση που μου αφησαν αψογη! Απ οτι εχω δει παντως δε συμφερει να αγοραζεις απο τριτα μαγαζια, αλλα μονο απο amazon λογω μεταφορικων και οτι σχεδον παντα εχει τη χαμηλοτερη τιμη.

btw ο δισκος που παρηγγειλα αυτη τη φορα ειναι αυτος εδω

[ame=http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004VFJ9MK/ref=oh_details_o00_s00_i00]Western Digital 2TB SATA 6Gbps Power Saving Internal Hard Drive OEM - Caviar Green: Amazon.co.uk: Computers & Accessories[/ame] και βγηκε 92-93€

Ελλαδα στην πιο φτηνη αξιοπιστη τιμη

Msystems.gr - Προϊόντα - Western Digital 2TB Caviar Green SATA III 117€

25€ ακριβοτερα....σεβαστο ποσο!

Εμενα το amazon το ιδιο βεβαια οχι απο τριτο μου εστειλε παραγκελια πεμπτη πρωι ενω την παραγγελια την ειχα κανει κυριακη!!!

Κυριακη κανω Παραγγελεια

Δευτερα πρωι Dispatch απο UK

Τριτη πρωι φτανει Ελλαδα και ειναι προγραμματισμενη παραδοση για Τεταρτη

Τριτη μεσημερι παω και παραλαμβανω μονος μου γιατι δεν ηθελα να περιμενω :banging:

μαλιστα επειδη για καποιον λογο κατα την παραγγελεια μου, δεν μου εμφανιζε την επιλογη για free shipping,mesv toy online chat, (οπως περιγραφηκε κ πιο πανω) μου αφαιρεσαν το κοστος των μεταφορικων και για το λαθος τους, μου προσεφεραν δωρεαν shipping upgrade και εφυγε με UPS :jump::hug::T:

αυτα ολα τον Μαρτιο

εν το μεταξυ, ειπιδη ηταν Κυριακη, αρχικα ειχα ενδοιασμο στην αρχη να προσπαθησω να επικοινωνησω με το λαιβ τσατ :haha:

Και γω στο τσατ μπηκα κατα τις 11.30 ωρα Ελλαδος αφου μου εβγαλε την επιλογη. Για μαιλ ειχα μπει να στειλω. Εφυγε κ μενα η παραγγελια μου με royal mail... να περιμενω αραγε ειδοποιηση ή πακετο απο ταχυδρομο σπιτι;

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Πριν καμια 20αρια μερες εψαχνα για σκληρο δισκο γιατι εχω γεμισει! Επεσα πανω σε μια τρελη τιμη (για την εποχη) ενος samsung F4 ecogreen απο το αμαζον στις 74 λιρες. Ελεγε οτι δεν υπαρχει αποθεμα, αλλα επειδη η τιμη ηταν πολυ κατω του ανταγωνισμου και με 3 χρονια εγγυηση, αποφασισα να παραγγειλω και να περιμενω. Μετα απο καμια 10αρια μερες μου ερχεται μαιλ που μου λενε οτι δεν θα τους φερει ο προμυθευτης αλλους δισκους και οτι ακυρωνεται η παραγγελια μου.

Μερα παρα μερα κοιτουσα μηπως τον ξαναφερει για να ζητησω να μου σταλει στην παλια τιμη γιατι πλεον κοστιζε 99λιρες περιπου, ενω ολοι οι αλλοι δισκοι 2ΤΒ 90λιρες και πανω.

Βλεπω λοιπον σημερα το δισκο να πωλειται απο αλλο καταστημα αλλα να λεει fulfilled by amazon και αποφασιζω να μπω στο τσατ και να τους πω να μου τον στειλουν.

Μου εξηγησαν οτι επειδη πωλειται απο αλλο καταστημα δεν μπορουν να μειωσουν την τιμη.

Στη συνεχεια ζητησα καποιον αλλο δισκο στην ιδια τιμη απο το αμαζον και μου αρνηθηκαν.

Μετα ζητησα καποιο κουπονι και μου αρνηθηκαν.

Μεχρι που μου ειπαν κανε παραγγελια τωρα που ειμαι online στο τσατ ενα αλλο δισκο και θα προσαρμοσω εγω την τιμη στην παλια. Κανω λοιπον παραγγελια δισκο που εκανε 91λιρες και μεσα σε λιγα λεπτα στην παραγγελια μου αλλαξε η τιμη στις 74λιρες. Διαφορα περιπου 20€ χοντρικα.

Αυτη ειναι αντιμετωπιση καταστηματος και οχι "εγινε λαθος απο το τμημα μηχανογραφησης" κλπ κλπ

Θα πουν ορισμενοι οτι συγκρινω αλλα μεγεθη και ειναι αδικο, αλλα αν γινονται συνεχεια "λαθη" δεν προκειται ποτε το μαγαζακι να γινει μαγαζι τυπου αμαζον.:secret:

FANISTELROOY μπορείς να τους κάνεις και ας πούμε παζάρια; Ή δε σηκώνουν κουβέντα;

Να πω οτι σημερα παρελαβα το δισκο ο οποιος ηταν αψογα συσκευασμενος, σε κουτι που μεσα ηταν ο δισκος σε αυτες τις βασεις της WD και το κουτι αυτο σε αλλο μεγαλυτερο.

Αναμενωμενη ημερομηνια παραλαβης: αυριο!!

Να αναφέρω και εγώ ότι γνωστός μου είχε κάνει παραγγελία Τρίτη πρωί επιλέγοντας Free Super Saver και του ήρθε την επόμενη μέρα το μεσημέρι.

Από τις δικές μου παραγγελίες δεν έχω επίσης κανένα παράπονο.

και το amazon .IT άψογη εξυπηρέτηση φαντάζομαι οτι είναι όλη η "αλυσίδα" έτσι με κοινή πολιτική. Ακολουθεί η απάντηση τους μετα το refund που έγινε σε 2 ώρες (βλέπε hardwareversand σε 7 ημέρες refund με αμέτρητα email!!!!!)

Dear Theodoros,

Following your email, I have requested a refund to bank account of your payment card in the amount of EUR *****.

Refunds usually go through within 2 to 3 business days and you will see this amount credited on your next statement.

We apologize one more time for this drawback.

Cordialmente

Michele P.

και οταν τους ευχαρίστησα έλαβα αυτό ..

Dear Theodoros,

thank you for your compliments.

I'm very glad my colleague Michele P. helped you.

For us it is very important to support our customers the best way we can.

Hope to see you soon on Amazon.it.

Kind regards

Cordialmente

Daniela A.

Μαγαζάκια της ΕΛΛΑΔΑΣ διαβάστε το υπογραμισμένο και βάλτε το καλά στο μυαλό σας εαν θέλετε τους πελάτης πίσω στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ αγορά.

AFTER SALES = PROFIT ΕΛΕΟΣ πια !

Να αναφέρω και εγώ ότι γνωστός μου είχε κάνει παραγγελία Τρίτη πρωί επιλέγοντας Free Super Saver και του ήρθε την επόμενη μέρα το μεσημέρι.

Από τις δικές μου παραγγελίες δεν έχω επίσης κανένα παράπονο.

Κάνιστρο για κάρτα γραφικών από Αμερική, μέσω USPS Express Mail... 14 του μήνα το παρέδωσε στο ταχυδρομείο, 16 του μήνα το μεσημέρι ήταν σπίτι μου Ελλάδα ( LOL wtf ).

Κάνιστρο για κάρτα γραφικών από Αμερική, μέσω USPS Express Mail... 14 του μήνα το παρέδωσε στο ταχυδρομείο, 16 του μήνα το μεσημέρι ήταν σπίτι μου Ελλάδα ( LOL wtf ).

Λες να εχουν φτιαξει καμια αποθηκη Ελλαδα;;:-O:-O

Πρεπει να ησουν πολυ τυχερος, να το εδωσαν στο ταχυδρομειο αμεσως πριν φυγουν τα πακετα για αεροπλανο, μετα οι δικοι μας ως εξαιρεση να δουλεψαν ταχυτατα και να σου ηρθε αμεσα!

Όπως το πες.

Τα ΕΛΤΑ μάλλον είχανε καμμιά μίζα αυτές τις μέρες και από την χαρά τους είπανε να μου το παραδώσουνε γρήγορα :D

Από Αμερική, USPS στην χειρότερη θα φύγει με το αεροπλάνο 2 μέρες μετά την παράδοση στο ταχυδρομείο.

Ακόμα και από κωμόπολη στα βλάχικα γίνεται αυτό.

Ένα ζευγάρι μνήμες G.skill estimated έδινε το Amazon στις 14 με Deutche Post.Έφτασαν σήμερα.Το άλλο δέμα της παραγγελίας ήρθε μετά από 2 μέρες από την ημερομηνία παραγγελίας στην ώρα του.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.