Jump to content

on board Z68MA

dohc161416003179

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα,

έχω το εξής πρόβλημα. Η μητρική είναι Gigabyte Z68MA-D2H-B3 κι ο επεξεργαστής S1155 2400. Υποτίθεται ότι υποστηρίζει τα ενσωματωμένα γραφικά του 2400 κι όντως η μητρική έχει εξόδους DSUB, HDMI κλπ. Το πρόβλημα μου είναι όταν πάω να φορτώσω τον οδηγό από το cd της μητρικής, στην επανεκκίνηση δεν δίνει καθόλου σήμα. Δοκίμασα και επαναφορά image του δίσκου, kαι φορμάτ, όλα με το ίδιο αποτέλεσμα. Οπότε τώρα είμαι με το generic οδηγό των 7 και δεν ξέρω τι να κάνω. Όποιος ξέρει κάτι, ας μπει στον κόπο να το γράψει.

βαλε το νεοτερο driver απο intel οχι απο τη gigabyte. δες επισης αν κυκλοφορησε νεο BIOS για τη μητρικη σου.

http://downloadcenter.intel.com/SearchResult.aspx?lang=eng&ProductFamily=Graphics&ProductLine=Processor+graphics&ProductProduct=2nd+Generation+Intel%C2%AE+Core%E2%84%A2+Processors+with+Intel%C2%AE+HD+Graphics+3000%2f2000&ProdId=3319&LineId=3310&FamilyId=39

Απεγκατεστησε οτι driver καρτας γραφικων ειχες παλια, αλλα και τον HD 2000. Μετα κανε reset το BIOS μεσα απο τις ρυθμισεις και ξαναδοκιμασε.

Επισης διαβασε στο λινκ τα reviews απο τους αγοραστες της συγκεκριμενης μητρικης, γιατι μπορει να ειχαν και αλλοι το προβλημα και να αναφερουν τη λυση του.

Newegg.com - GIGABYTE GA-Z68MA-D2H-B3 LGA 1155 Intel Z68 HDMI SATA 6Gb/s USB 3.0 Micro ATX Intel Motherboard

.

Όντως, από ότι φαίνεται γενικά υπάρχει πρόβλημα με τον οδηγό της Intel, που δεν μπορεί να δώσει σήμα σε DVI ή ΗDMI παρά μόνο σε VGA. Σε όλους δλδ. μαυρίζει η οθόνη.

Τελικά ενώ έπαιζε κανονικά με vga(d-sub) σύνδεσα κι ένα hdmi ταυτόχρονα και κατόπιν έβγαλα το dsub. Κι έπαιξε κανονικά :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.