Jump to content

Τελικά το BIOS είναι αναβαθμησμένο ή όχι;;;

DNA180

Recommended Posts

χα0χα0χ0α0χα0χα0χ0α...Εχω λιωσει λεμεεε...!!Εχεις το λεγην ρε παιδι μου..!!χ0α0χα0χ0αχ0α..!!Ναιι ναιιι περιμενω φοτο!!!200 σ πηγε??Ποτε θα ρθει ειπαμε?

Ναι, με τα μεταφορικά, και επειδή την έβαλα και σε 6 δόσεις με πιστωτική, μου βγήκε 213. Δεκατρία ευρώ-πουλα παραπάνω. Δεν πειράζει μωρέ... Για έναν καφέ να πας, 13€ θα σου φύγουνε!!! Παρασκευή μου είπαν ότι θα την έχω!!! :fun: Της ASUS θα γίνει!!!:neo:

Ωραιαα...Αναμενω για τις φοτο...!!Καλο βραδυ!!

Καλό βράδυ αδερφέ!!!:thank_you2:

Λοιπόν παίδες... Το BIOS update έγινε με επιτυχία!!! Το συμπέρασμα είναι ότι το Everest είναι αλάνθαστο και ότι το BIOS δυστυχώς αναφέρει εσφαλμένα την έκδοση του. Ενώ έκανα το update κανονικά, το BIOS συνεχίζει να αναφέρει την παλιά έκδοση στο post!!!

Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια και τον χρόνο σας!!!

Τώρα, αν κάποιος βρει καμία απάντηση σχετικά με το άλλο πρόβλημα που αναφέραμε, θα του ήμουν ευγνώμον αν μου την έγραφε εδώ!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.