DNA180 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 9, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 9, 2012 Γεια σας παίδες!!! Έχω μια μητρική, την EVGA 680i LT SLI και Θέλω να κάνω BIOS update. Το θέμα είναι το εξής. Έχω κάνει ξανά update στη συγκεκριμένη μητρική, αλλά δεν θυμάμαι ποια έκδοση ήταν η τελευταία που πέρασα!!! Κοιτάζοντας λοιπόν στο post, μου αναφέρει ότι έχω την έκδοση 721N0P03. Αν όμως κοιτάξω μέσα από το Everest, μου αναφέρει την έκδοση 721N0P08 η οποία είναι και η τελευταία που έχει βγει!!! Τελικά ποια έκδοση έχω;;; Ποιο από τα δύο να εμπιστευτώ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hAic Μάϊος 9, 2012 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2012 Οτι και να λεει,γιατι θελεις να κανεις Update??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DNA180 Μάϊος 9, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2012 Οτι και να λεει,γιατι θελεις να κανεις Update???Γιατί η μητρική μου βγάζει κάποια προβληματάκια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hAic Μάϊος 9, 2012 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2012 Γιατί η μητρική μου βγάζει κάποια προβληματάκια...Τι ειδους προβληματακια δηλαδη?????Εγω λεω μεινε ετσι οπως εισαι..!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DNA180 Μάϊος 9, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2012 Τι ειδους προβληματακια δηλαδη?????Εγω λεω μεινε ετσι οπως εισαι..!!!!!!Το έχω ξαναναφέρει στο συγκεκριμένο forum αλλά δε βρέθηκε κάποια λύση... Είναι φορές που καθώς πληκτρολογώ, πχ τη λέξη "πιάτο", σε κάποιο από τα γράμματα κολλάει και το επαναλαμβάνει πάντα 15 φορές!!! Κάπως έτσι "πιάτοοοοοοοοοοοοοοο". Μίλησα με κάποιο άτομο στα forum τις evga και μου είπε ότι θα ήταν καλό να κάνω ένα bios update. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hAic Μάϊος 9, 2012 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2012 Το έχω ξαναναφέρει στο συγκεκριμένο forum αλλά δε βρέθηκε κάποια λύση... Είναι φορές που καθώς πληκτρολογώ, πχ τη λέξη "πιάτο", σε κάποιο από τα γράμματα κολλάει και το επαναλαμβάνει πάντα 15 φορές!!! Κάπως έτσι "πιάτοοοοοοοοοοοοοοο". Μίλησα με κάποιο άτομο στα forum τις evga και μου είπε ότι θα ήταν καλό να κάνω ένα bios update.Ωραια...Εγω θα εμπιστευομουν Bios,αρχικα,δευτερον διεγραψε το Everest και ξανακανε το install μπας και κολλησε...!!Και απλα κατεβασε την νεοτερη εκδοση ακομα και την ιδια να χεις δεν νομιζω να υπαρξει προβλημα...(Δεν εχω ιδεα απο bios update,υποθετικα μιλαω) ..!!Αν ειμαι λαθος ας με διορθωσει καποιος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DNA180 Μάϊος 9, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2012 Παιδιά πείτε και οι υπόλοιποι καμιά γνώμη... Δεν πρόκειται να ρίξω ευθύνες σε κανέναν σε περίπτωση λάθους!!!:flag: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hAic Μάϊος 9, 2012 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2012 Γιατι δεν ρωτας παλι εκει στο φορουμ που ρωτησες και πρωτα???? :turn: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Μάϊος 9, 2012 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2012 Γιατί δε κάνεις πάλι φλας την τελευταία να είσαι σίγουρος; Φτιάξε το στικάκι, βάλε εκεί το "νεό" bios, πέτα καλού κακού και καμιά παλαιότερη έκδοση μεσα, μη γίνει καμιά στραβή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Μάϊος 9, 2012 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2012 αυτο που λεει το bios στο boot μου φαινεται πιο σωστο Link to comment Share on other sites More sharing options...
DNA180 Μάϊος 9, 2012 Author #11 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2012 Γιατι δεν ρωτας παλι εκει στο φορουμ που ρωτησες και πρωτα???? :turn:Χαχαχαχαχα ωραίο smile... Έχω ρωτήσει ήδη περιμένω και από εκεί απάντηση!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hAic Μάϊος 9, 2012 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2012 Ωραια...Κανε αυτο που σου ειπε ο Volrath δεν νομιζω να υπαρχει καποια αλλη εναλλακτικη!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DNA180 Μάϊος 9, 2012 Author #13 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2012 Ωραια...Κανε αυτο που σου ειπε ο Volrath δεν νομιζω να υπαρχει καποια αλλη εναλλακτικη!!!! Για το update bios αυτό θα κάνω σίγουρα... Απλά είπα μήπως κάποιος είχε κανένα παρόμοιο πρόβλημα, αυτό με την επανάληψη, μήπως βρίσκαμε καμία λύση. Σας ευχαριστώ όλους πάντως που απαντάτε αμέσως!!!:turn: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hAic Μάϊος 9, 2012 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2012 Μπας και κολλαει το πληκτρολογιο??Εχεις δοκιμασει αλλο???Φορματ εχεις κανει προσφατΑ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DNA180 Μάϊος 9, 2012 Author #15 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2012 Μπας και κολλαει το πληκτρολογιο??Εχεις δοκιμασει αλλο???Φορματ εχεις κανει προσφατΑ? Αδερφέ, αν σου πω την ιστορία μου θα κλάψεις!!! Ειλικρινά έχω δοκιμάσει τα πάντα με αυτή τη μητρική... Μέχρι και με Ultrex λούστηκα!!! :-O Για να καταλάβεις, σχετικά με το πληκτρολόγιο, 5 έχω τεστάρει!!! USB, PS2, με drivres, χωρίς drivres, όλες τις θύρες USB, PS2 με αντάπτορα USB, τα πάντα... Κάποιος, κάποτε, εκεί στα forum της ΕΒΓΑ, εεε EVGA, μου είχε πει ότι μπορεί να έχει σχέση και το ρεύμα που δίνει η μητρική. Ότι είναι γνωστό πρόβλημα (!!!) στις συγκεκριμένες μητρικές και ότι θα διορθωθεί με κάποιο BIOS update λογικά... Το 2006 μου το είχε πει αυτό, χαχαχαχαχα... Από τότε ψάχνω ο άνθρωπος. Βέβαια έχω δοκιμάσει 1002 πράγματα ακόμα, ρυθμίσεις, τροφοδοτικά, καλώδιο-ταινίες, ότι χωράει ο νους σου. Τίποτα... Το μόνο που πρόσεξα είναι το εξής. Πριν λίγες ημέρες έκανα format και έβαλα μία παλιά κάρτα γραφικών, γιατί αυτή που είχα μου κάηκε (ακόμα κλαίω), και η συχνότητα του κολλήματος έχει μειωθεί κατά πολύ!!! Η διαφορά στις δύο κάρτες είναι ότι αυτή που έχω βάλει τώρα (η σαβούρα) είναι μία 6600 GT χωρίς τροφοδοσία και αυτή που μου κάηκε είναι η 8800 GTX με διπλή τροφοδοσία... Λες να παίζει όντως τίποτα με το ρεύμα;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
hAic Μάϊος 9, 2012 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2012 Αδερφέ, αν σου πω την ιστορία μου θα κλάψεις!!! Ειλικρινά έχω δοκιμάσει τα πάντα με αυτή τη μητρική... Μέχρι και με Ultrex λούστηκα!!! :-O Για να καταλάβεις, σχετικά με το πληκτρολόγιο, 5 έχω τεστάρει!!! USB, PS2, με drivres, χωρίς drivres, όλες τις θύρες USB, PS2 με αντάπτορα USB, τα πάντα... Κάποιος, κάποτε, εκεί στα forum της ΕΒΓΑ, εεε EVGA, μου είχε πει ότι μπορεί να έχει σχέση και το ρεύμα που δίνει η μητρική. Ότι είναι γνωστό πρόβλημα (!!!) στις συγκεκριμένες μητρικές και ότι θα διορθωθεί με κάποιο BIOS update λογικά... Το 2006 μου το είχε πει αυτό, χαχαχαχαχα... Από τότε ψάχνω ο άνθρωπος. Βέβαια έχω δοκιμάσει 1002 πράγματα ακόμα, ρυθμίσεις, τροφοδοτικά, καλώδιο-ταινίες, ότι χωράει ο νους σου. Τίποτα... Το μόνο που πρόσεξα είναι το εξής. Πριν λίγες ημέρες έκανα format και έβαλα μία παλιά κάρτα γραφικών, γιατί αυτή που είχα μου κάηκε (ακόμα κλαίω), και η συχνότητα του κολλήματος έχει μειωθεί κατά πολύ!!! Η διαφορά στις δύο κάρτες είναι ότι αυτή που έχω βάλει τώρα (η σαβούρα) είναι μία 6600 GT χωρίς τροφοδοσία και αυτή που μου κάηκε είναι η 8800 GTX με διπλή τροφοδοσία... Λες να παίζει όντως τίποτα με το ρεύμα;;; χ0αχ0α0α0χ0αχ0αχ0α0χα0χα0χ0αχ0α0χ00αχα...!!! Τροφοδοτικο ειπες εχεις αλλαξει ετσι???Οταν λες εχει μειωθει το κολλημα???Κολλαει πιο λιγη ωρα??ή κολλαει πιο αραια σε χρονικα διαστηματα??Κατι με το ρευμα ισως ναι.1!!:hmm: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DNA180 Μάϊος 9, 2012 Author #17 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2012 χ0αχ0α0α0χ0αχ0αχ0α0χα0χα0χ0αχ0α0χ00αχα...!!! Τροφοδοτικο ειπες εχεις αλλαξει ετσι???Οταν λες εχει μειωθει το κολλημα???Κολλαει πιο λιγη ωρα??ή κολλαει πιο αραια σε χρονικα διαστηματα??Κατι με το ρευμα ισως ναι.1!!:hmm: Κολλάει μία στο ποτέ... Για να καταλάβεις, παλιότερα καμιά φορά μπορεί και να μην κόλλαγε. Μου το έκανε σχεδόν συνέχεια. Πλέον μπορεί και να κολλήσει καμιά φορά!!! Όταν κολλήσει όμως, κλασικά επαναλαμβάνει τον χαρακτήρα ή γενικά το πλήκτρο που πάτησα εκείνη την στιγμή επί 15!!! Όταν λέω παλιά εννοώ πριν μου καεί η τουμπανό-καρτα. Επίσης, να μην παραλείψω, μαζί με όλες τις αλλαγές που έκανα στη νέα κατάσταση που βρίσκεται ο υπολογιστής απενεργοποίησα παντελώς μέσα από το BIOS το floppy και το 1394. Θα μου πεις "Που κολλάνε αυτά;". Θα σου πω και εγώ με την σειρά μου, "Μην το λες, ρεύμα τραβάνε και αυτά". Όπως βλέπεις σε βγάζω και από τον κόπο να γράφεις, τα λέω μόνος μου... Χαχαχαχαχα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hAic Μάϊος 9, 2012 #18 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2012 Κολλάει μία στο ποτέ... Για να καταλάβεις, παλιότερα καμιά φορά μπορεί και να μην κόλλαγε. Μου το έκανε σχεδόν συνέχεια. Πλέον μπορεί και να κολλήσει καμιά φορά!!! Όταν κολλήσει όμως, κλασικά επαναλαμβάνει τον χαρακτήρα ή γενικά το πλήκτρο που πάτησα εκείνη την στιγμή επί 15!!! Όταν λέω παλιά εννοώ πριν μου καεί η τουμπανό-καρτα. Επίσης, να μην παραλείψω, μαζί με όλες τις αλλαγές που έκανα στη νέα κατάσταση που βρίσκεται ο υπολογιστής απενεργοποίησα παντελώς μέσα από το BIOS το floppy και το 1394. Θα μου πεις "Που κολλάνε αυτά;". Θα σου πω και εγώ με την σειρά μου, "Μην το λες, ρεύμα τραβάνε και αυτά". Όπως βλέπεις σε βγάζω και από τον κόπο να γράφεις, τα λέω μόνος μου... Χαχαχαχαχα... χ0αχ0α0χα0χ0αχ0α..Νομιζω οτι σε εχει τρελανει το ρημαδι ετσι???Κατι παιζει με τα ρευματα ,κατι να βραχυκυκλωνει...!!Σε τετοιες καταστασεις παιζουμε σε πολυ θεωρητικα σεναρια...Και στην τελικη ισως προβληματικη η μητρικη..!!Τεσπα κανε το Update και βλεπεις.!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DNA180 Μάϊος 9, 2012 Author #19 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2012 χ0αχ0α0χα0χ0αχ0α..Νομιζω οτι σε εχει τρελανει το ρημαδι ετσι???Κατι παιζει με τα ρευματα ,κατι να βραχυκυκλωνει...!!Σε τετοιες καταστασεις παιζουμε σε πολυ θεωρητικα σεναρια...Και στην τελικη ισως προβληματικη η μητρικη..!!Τεσπα κανε το Update και βλεπεις.!!!Ρημάδι; Έχε χάρη που τα γράφουμε σε forum, αλλιώς θα σου έλεγα τον πραγματικό του χαρακτηρισμό lol!!! Με έχει τρελάνει το γ*** ναι... Δύο χιλιάρικα + είχα σκάσει τότε που το πήρα και από την αρχή μου κάνει μ***!!! Στην αρχή είχα πάρει την EVGA nForce 680i SLI. Τρελό τούμπανο για τότε (2006). Ακόμα και τώρα μετράει. Και εκείνη μου έκανε την ίδια μ*** όπως τώρα. Την πήγα πίσω και μου δώσανε αυτή που έχω τώρα, την EVGA nForce 680i LT SLI, γιατί είχανε ξεμείνει από EVGA nForce 680i SLI. Πάω την βάζω, τα ίδια... Ε μετά μίλησα με τον παγωτατζή εκεί στην ΕΒΓΑ, μου λέει μην την πας και αυτή άδικα πίσω, είναι γνωστό το πρόβλημα, θα βγει update κτλ... Τον άκουσα ο μ*** πέρασε και η εγγύηση, καληνύχτα!!! Τέλος πάντων, για να μην σας πρήζω και εσάς άλλο lol, θα κάνω το update και βλέπουμε... Περιμένω βλέπεις και την κάρτα που λέγαμε σήμερα το πρωί!!! Θα σου ανεβάσω και photo όπως είπαμε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hAic Μάϊος 9, 2012 #20 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2012 Ρημάδι; Έχε χάρη που τα γράφουμε σε forum, αλλιώς θα σου έλεγα τον πραγματικό του χαρακτηρισμό lol!!! Με έχει τρελάνει το γ*** ναι... Δύο χιλιάρικα + είχα σκάσει τότε που το πήρα και από την αρχή μου κάνει μ***!!! Στην αρχή είχα πάρει την EVGA nForce 680i SLI. Τρελό τούμπανο για τότε (2006). Ακόμα και τώρα μετράει. Και εκείνη μου έκανε την ίδια μ*** όπως τώρα. Την πήγα πίσω και μου δώσανε αυτή που έχω τώρα, την EVGA nForce 680i LT SLI, γιατί είχανε ξεμείνει από EVGA nForce 680i SLI. Πάω την βάζω, τα ίδια... Ε μετά μίλησα με τον παγωτατζή εκεί στην ΕΒΓΑ, μου λέει μην την πας και αυτή άδικα πίσω, είναι γνωστό το πρόβλημα, θα βγει update κτλ... Τον άκουσα ο μ*** πέρασε και η εγγύηση, καληνύχτα!!! Τέλος πάντων, για να μην σας πρήζω και εσάς άλλο lol, θα κάνω το update και βλέπουμε... Περιμένω βλέπεις και την κάρτα που λέγαμε σήμερα το πρωί!!! Θα σου ανεβάσω και photo όπως είπαμε!!!χα0χα0χ0α0χα0χα0χ0α...Εχω λιωσει λεμεεε...!!Εχεις το λεγην ρε παιδι μου..!!χ0α0χα0χ0αχ0α..!!Ναιι ναιιι περιμενω φοτο!!!200 σ πηγε??Ποτε θα ρθει ειπαμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.