Jump to content

Τέλος η EA Hellas

mchls

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Τέλος η EΑ Hellas

Σε μια χώρα που βουλιάζει, η αγορά των video games δεν μπορούσε να μείνει ανέπαφη. Η EA Hellas λοιπόν κλείνει, προκαλώντας ένα τεράστιο πλήγμα στην εγχώρια αγορά βιντεοπαιχνιδιών, η οποία τα τελευταία πέντε-έξι χρόνια έκανε σταθερά βήματα προόδου. Η διανομή των προϊόντων της EA στην Ελλάδα θα συνεχιστεί κανονικά από τη CD Media, όπως και πριν. Κρίμα…

Κριμα φιλη μου δουλευε εκει part time και ειχα ακουσει τα καλυτερα λογια.Εκανε κανονικα βιογραφικο σε site οnline και την προσελαβαν.Το αφεντικο τουλαχιστον στο τμημα πωλησεων που μου χε πει ηταν απιστευτος τυπας.

κρίμα για τους ανθρώπους που μένουν χωρίς δουλειά...δεν έχει πάτο το βαρέλι ρε γμτ..

Καλά μιλάμε όμως για την ΕΑ εδώ, μια εταιρεία που έχει αποδείξει ότι την ενδιαφέρουν μόνο να νούμερα και τα κέρδη και δεν δίνει δεκάρα για "πελάτες" ή εργαζομένους.

Αγόρασα το BF2 από Αγγλία διότι στην Ελλάδα μας το έπιαναν κανονικά.

Αμα βαράνε το λαό για να διατηρούν τρεις θέσεις εργασίας, δεν μου λέει τίποτα.

Αγόρασα το BF2 από Αγγλία διότι στην Ελλάδα μας το έπιαναν κανονικά.

Αμα βαράνε το λαό για να διατηρούν τρεις θέσεις εργασίας, δεν μου λέει τίποτα.

ΒF2?

9€ εχει Ελλαδα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.