Jump to content

pci XpReSS

Lewnidas

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ρε παιδια τι γινεται...τι ναρκωτικα παιρνει αυτη η γυναικα που λεγεται τεχνολογια εχω τρελλα8ει ,ολο και κατι καινουριο βγαινει !!!

Ερωτηματα=

1)Υπαρχει διαφορα στη ταχυτητα με to gnwsto mas agp8x?

2)Εχουν βγει μεχρι στιγμης μητρικες με τη καινουρια 8υρα?

3)Επειδη ειμαι στη φαση να παρω καρτα γραφικων ,τι μου προτεινετε να κανω?να παρω αλλη μητρικη με pci e και να παω σε αμδ 64 η να χτυποησω kamia tziti kai na telivnei to 8ema kai να αλλαξω μητρο επεξεργαστη απο το 2005 και μετα.

Παντως πραγματικα πραγματικα ο αν8ρωπινος εγκεφαλος εχει σαλταρει για τα καλα,πιστευω τελικα οτι οι ταινιες του holywood eιναι πραγματικα προφητικες,ο πολεμος μεταξυ αν8ρωπου και μηχανης εχει αρχισει...:unsure: :unsure:

υπαρχη διαφορα στην θεωριτικη ταχητυτα μεταφορας. η διπλασια. αλλα δεν ειναι μονο αυτο. ειναι αρκετα πραγματα ακομα. εχουν βγη μονο σε Intel. αν θες περιμενε λιγο ακομα

Η pci x φέρνει αρκετές καινοτομίες, αλλά πάντως η διπλάσια ταχύτητα από την agp8x δε θα δώσει καμία ώθηση στις κάρτες γραφικών. Εδώ και η agp8x μένει ανεκμετάλευτη από τις κάρτες και η διαφορά με την 4x είναι ελάχιστη έως καμιά.

Το σύστημά σου είναι πάρα πολύ καλό. Είναι περριτό έξοδο να αλλάξεις στο προσεχές μέλλον μητρο-επεξεργαστή. Θα σου πρότεινα να μείνεις με την (μια χαρά για την ώρα) 5700u και σε κάνα 6μηνο να πάρεις όποια νέας γενιάς είναι best value for . Διαφορετικά, τώρα πιο καλή κάρτα για την τιμή της είναι, πιστεύω, μια 9800pro.

αυτο λεω και γω ρε φιλε ,η καλυτερη φαση ειναι να παρω μια 9800προ@χτ 256 μβ και να τελιωνει εκει το 8εμα

Eγώ θα έλεγα κάνε υπομονή κάμποσους μήνες γιατί ενδέχεται να αλλάξουν ΠΟΛΥ τα πράγματα....μην παρεις καμια 9800 τώρα και σε 6 μήνες να μην μπορείς να παίξεις τα καινούργια games.

• 2 weeks later...

Σε μια συγκεντρωση της msi σε γνωστο ξενοδοχειο πριν καναν εναμιση

μηνα δινανε καρτες γραφικων δωρο για πλακα ομως

ηταν τοσο σιγουροι που λεγαν οτι σε 5-6 μηνες θα πεθανει το agp kai to pci

λεγαν για 2χ ταχυτητα απο agp8x και για 2 καρτες σε μια π.χ vga+s/b=pci x

λεγανα επισης οτι π.χ. η creative σταματισε τις pci καρτες ηχου (βλεπε audigy)

λετε??????

Αρχική απάντηση από Lewnidas [26-07-2004 00:55]

Ρε παιδια τι γινεται...τι ναρκωτικα παιρνει αυτη η γυναικα που λεγεται τεχνολογια εχω τρελλα8ει ,ολο και κατι καινουριο βγαινει !!!

Ερωτηματα=

1)Υπαρχει διαφορα στη ταχυτητα με to gnwsto mas agp8x?

2)Εχουν βγει μεχρι στιγμης μητρικες με τη καινουρια 8υρα?

3)Επειδη ειμαι στη φαση να παρω καρτα γραφικων ,τι μου προτεινετε να κανω?να παρω αλλη μητρικη με pci e και να παω σε αμδ 64 η να χτυποησω kamia tziti kai na telivnei to 8ema kai να αλλαξω μητρο επεξεργαστη απο το 2005 και μετα.

Παντως πραγματικα πραγματικα ο αν8ρωπινος εγκεφαλος εχει σαλταρει για τα καλα,πιστευω τελικα οτι οι ταινιες του holywood eιναι πραγματικα προφητικες,ο πολεμος μεταξυ αν8ρωπου και μηχανης εχει αρχισει...:unsure: :unsure:

1) Η PCI Express έχει διπλάσια ταχύτητα από την AGP8x, δηλ είναι 16x. Ωστόσο με κάποιες μετρήσεις που έχουν γίνει δεν παρατηρείται ιδιαίτερη διαφορά με την AGP8x

2) Ναι, αρκετές μάλιστα

3) Πάρε μητρική με PCI Express. Αν έχεις αρκετά λεφτά να διαθέσεις βάλε μια X800 XT ή μια 6800 Ultra

Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 20:56]

Μονο για P4 ομως

Ναι σωστά. Με AMD δεν ασχολούμαι γι'αυτό δεν γνωρίζω.

Αρχική απάντηση από tristeno

Δείτε και μερικές μητρικές που δέχονται δυο κάρτες γραφικών PCI Xpress με σχεδόν διπλάσια απόδοση. Έχει πολύ ψωμί η υπόθεση.

Το θεμα ειναι να εχουμε 2 PCI-E 16X ομως

Η σχεδίαση της 6800 επιτρέπει διάταξη SLI, το λέει και το site της nvidia. Οπότε ένα σύστημα με 2 γειτονικές pci-xpress 16x (για κάρτα γραφικών) είναι αυτό που πρέπει να προτιμηθεί. Παρ'όλ' αυτά δεν έχω δει κάτι διαθέσιμο, αλλά η επόμενη κίνησή μου θα είναι μια τέτοια μητρική για ATHLON 64 και ελπίζω κάποια ddr3 μνημούλα!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.