Jump to content

Προβλημα με ηχο σε λαπτοπ dell

steant

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια, εναν φιλος μου εχει το συγκεκριμενο λαπτοπ, μετα απο καποιο προβλημα που παρουσιασε στο σκληρο το στειλε στην αντιπροσωπία και τον αλλαξανε (ηταν ακομα στην εγγύηση). Μου τον εδωσε να τον κανω φορματ αλλα το προβλημα ειναι οτι δεν εχει ηχο. Τα drivers ειναι περασμενα και ολα λειτουργουν σωστα, αλλα δεν πεζει, ειναι σαν να ειναι νεκρα τα ηχεια. Αν συνδεσω ακουστικα λειτουργει ο ηχος κανονικα.

Για ποιό μοντέλο dell πρόκειται (δώσε service tag κατά προτίμηση);

Αν είσαι σίγουρος ότι τα έχεις δοκιμάσει όλα, τότε:

αν είναι από εκείνα στα οποία ο δίσκος δεν είναι εύκολα προσβάσιμος, πρέπει δλδ να λύσεις το μηχάνημα, υπάρχει πιθανότητα να έχουν ξεχάσει να συνδέσουν το βύσμα των εσωτερικών ηχείων (μου έχει συμβεί, αλλά το έφτιαξα μόνος μου, λύνοντας το λαπτοπ)!

9NDKHL1

Επειδη το λαπτοπ μολις ηρθε απο επισκευη μαλλον αυτο εγινε. Τωρα για να το ανοιξω λιγο ρισκο, θα τους παρω κανα τηλεφ μπας και βγαλω ακρη. Εκτος και αν υπαρχει κανενας οδηγος να το ρισκαρα να το ανοιξω

ελεϊνό μου ακούγεται και μεγάλη αρουγκαλιά:p(βέβαια τπτ δεν αποκλείεται αλλά ο δίσκος και οι οι λοιπές πλακέτες έχουνε προβλεφτεί να βγαίνουν εύκολα χωρίς να χρειάζεται να λύσεις όλο το laptop)

στο sounds έχεις checkarei το default playback device σου να είναι τα speakers

στην αρχή με τα vista νομίζω είχα ένα μπερδεματάκι μια φορά όταν μπενόβγαζα τα ηχεία

Το προβλημα πρεπει να ειναι σε hardware χθες το εκανα 3 φορες φορματ, εβαλα και εβγαλα 10 φορες τα drivers της καρτας ηχου, εχω ψαξει ολες τις ρυθμισεις αλλα τπτ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.