Jump to content

Συμβατότητα μητρικής EVGA με Sapphire Radeon HD6850!!!

DNA180

Recommended Posts

Εαν εχεις σκοπο να αλλαξεις οθονη και ν πας σε αναλυσεις 1920χ1080 παρε μια και καλη την 6870 θα σε καλυψει σιγουρα...Διαφορετικα παρε την 6850 που σου εδωσα εγω..Το λινκ ειναι στο ποστ #4 ..!!

Σίγουρα θα αλλάξω οθόνη με τον καιρό... Οπότε... Εσύ προτείνεις την SAPPHIRE RADEON HD6870 1GB PCI-E RETAIL

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply
Ναι η 6870 συμφερει σε σχεση με την 6850 2GB

Και εγώ τώρα που το συζητάμε προς τα εκεί γέρνω... Με 3D εφαρμογές όπως το 3D Max, πως τα πάνε αυτές οι καρτούλες; Υπάρχει θέμα ας πούμε μεταξύ NVidia και Radeon;;; Υπερισχύει κάποια; Σαν chip μιλάμε πάντα...

Ενα ενα μας τα λες...

Εχω την εντυπωση οτι για 3dsmax θα ηταν καλυτερο να πηγαινες σε nVidia λογω CUDA, αλλα δεν ειμαι ο καταλληλοτερος για να σου απαντησω με σιγουρια...

Ενα ενα μας τα λες...

Εχω την εντυπωση οτι για 3dsmax θα ηταν καλυτερο να πηγαινες σε nVidia λογω CUDA, αλλα δεν ειμαι ο καταλληλοτερος για να σου απαντησω με σιγουρια...

Ωχ... Τώρα με σκότωσες!!!:suicide2:Χαχαχαχαχα...

Σας υπερ-ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας και την πολύτιμη βοήθεια σας αδέρφια!!! Μάλλον για 560 με βλέπω!!! Θα ενημερώσω όταν γίνει η αγορά!!! :neo: Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!!!

Σας υπερ-ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας και την πολύτιμη βοήθεια σας αδέρφια!!! Μάλλον για 560 με βλέπω!!! Θα ενημερώσω όταν γίνει η αγορά!!! :neo: Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!!!

Περιμενε ρε συ να το σιγουρεψεις διοτι αν σε καλυπτει η 6870 ειναι προτιμοτερο να παρεις αυτην..

6859<560<6870 και η 560=6870 (τιμη) ...!!!Κανε λιγο υπομονη να παρεις και αλλες γνωμες.!!

Περιμενε ρε συ να το σιγουρεψεις διοτι αν σε καλυπτει η 6870 ειναι προτιμοτερο να παρεις αυτην..

6859<560<6870 και η 560=6870 (τιμη) ...!!!Κανε λιγο υπομονη να παρεις και αλλες γνωμες.!!

Ε καλά δεν θα την πάρω και αύριο!!! Χαχαχαχαχα...:spell:

χα0χ0α0α...Ετσι κανε λιγο υπομονη..!Απο ποιο καταστημα θα την παρεις???

Είμαι στο ψάξιμο... Από αύριο θα ρίξω και μερικά τηλεφωνήματα σε γνωστούς που έχω σε Πλαίσιο και U και βλέπουμε!!!

Για το πρωτο λεω να το αποφυγεις!!!!Προτιμησε Visionstudio,digital-master και ας πληρωσεις 4ευρω παραπανω..!!

Εμένα θα μου πεις... Εκεί δούλευα παλιά!!! Χαααααχαχαχαχαχα...:-O

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.