Jump to content

Οι πωλήσεις-παγίδες του ebay...

Zarko1

Recommended Posts

Ξέρει κανείς πόσο χρόνο κάνει να εμφανιστεί το refund στην κάρτα; Το pay pal μου λέει ότι 6/12 έστειλε το ποσό στην προπληρωμένη κάρτα, αλλά το υπόλοιπο της παραμένει ίδιο.

• Replies 243
  • Created
  • Last Reply

Αν ήταν 6/12 βράδυ, άνετα μπορεί να έφυγε η εντολή και Δευτέρα 9/12. Σίγουρα μέχρι Πέμπτη-Παρασκευή θα τα δεις. Αλλά ναι, είναι αρκετά νωρίς για να 'αγχωθείς' για κάτι τέτοιο.

Για πείτε κι εσείς τη γνώμη σας βρε παιδιά, γιατί δεν ξέρω πώς ακριβώς να χειριστώ έναν "περίεργο" πωλητή από το αγγλικό ebay. Φυσικά δεν πρόκειται για πώληση-παγίδα, αλλά δεν έχω ξανασυναντήσει τέτοια κατάσταση. Πριν έξι μέρες κέρδισα σε δημοπρασία αυτό το πολύ όμορφο -στα δικά μου μάτια βεβαίως- βαλιτσάκι για laptops από μαύρη δερματίνη.

Το συγκεκριμένο βαλιτσάκι φαίνεται να έχει ακριβώς τις προδιαγραφές που θέλω, μια και δεν το προορίζω για να μεταφέρω laptop, αλλά για αποθήκευση και μεταφορά αισθητήρων και εξαρτημάτων που χρησιμοποιούνται για καλιμπράρισμα. Το κυριότερο πλεονέκτημά του είναι το πλαίσιο από άκαμπτο υλικό που φαίνεται να διαθέτει στο κάτω μέρος του.

Η τιμή στη δημοπρασία που το κέρδισα είναι βέβαια πραγματικό κελεπούρι στις 5,70 λίρες (κάπου 7 ευρώ). Το θέμα είναι όμως ότι ο πωλητής με έχει συνδέσει κανονικά με Κάϊρο :rant: εδώ και έξι μέρες. Του έχω στείλει ήδη δύο μηνύματα Request total για να μου ετοιμάσει προσφορά με συνολικά μεταφορικά για Ελλάδα, ένα πριν τρεις μέρες και άλλο ένα χτες. Με έγραψε κανονικά εκεί που δεν πιάνει μελάνι, ούτε καν μου απάντησε! :TD:

Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να τον πληρώσω, το pay now μου βγάζει μήνυμα ότι πρέπει να βάλω αγγλική διεύθυνση. Μια και το θέλω όμως το συγκεκριμένο βαλιτσάκι, αν ανοίξω case και τσαντιστεί ο Άγγλος, το πιθανότερο είναι ότι θα ακυρώσει τη πώληση ή μπορεί να μου στείλει κανένα μήνυμα ότι θέλει, π.χ., 100 λίρες μεταφορικά για Ελλάδα και να τραβάω τα μαλλιά μου! :wall:

Τι λέτε να κάνω;

Αν ειναι ιδιο με το παρακατω, το shipping ειναι 9.99 λιρες. Εγω θα ελεγα να τον πληρωσεις 5,70 + 9,99 = 15,69 λιρες και να τον πιεσεις μετα.

Το πολυ πολυ να σε ακυρωσει να στα επιστρεψει.

15" INCH DELL HP SONY BLACK LAPTOP NOTEBOOK CASE BAG C | eBay

Αν ειναι ιδιο με το παρακατω, το shipping ειναι 9.99 λιρες. Εγω θα ελεγα να τον πληρωσεις 5,70 + 9,99 = 15,69 λιρες και να τον πιεσεις μετα.

Το πολυ πολυ να σε ακυρωσει να στα επιστρεψει.

15" INCH DELL HP SONY BLACK LAPTOP NOTEBOOK CASE BAG C | eBay

Σε ευχαριστώ πολύ, :T: δεν το είχα βρει αυτό και είναι ο ίδιος πωλητής, που στο link που έβαλες στέλνει κανονικά εκτός Αγγλίας! :o

Το θέμα είναι πώς όμως θα τον πληρώσω 9,99 λίρες για Ελλάδα, το pay now μου βγάζει μήνυμα απλά ότι πρέπει να αλλάξω διεύθυνση αποστολής ή να κάνω request total...

Μπορεί να μη γουστάρει να στείλει (ειδικά) Ελλάδα.

Μπα, δεν παίζει αυτό. Στο link που έβαλε ο YDinopoulos, ο ίδιος πωλητής στέλνει ακριβώς το ίδιο βαλιτσάκι και στην Ελλάδα με 9,99 λίρες μεταφορικά.

Θα περιμένω ακόμα 1-2 μέρες. Αν δεν κάνει τίποτα, παραγγέλνω κανονικά από το link του YDinopoulos και απλά... κάνω τον Κινέζο για το βαλιτσάκι που κέρδισα στη δημοπρασία... :whistling

Ξέρει κανείς πόσο χρόνο κάνει να εμφανιστεί το refund στην κάρτα; Το pay pal μου λέει ότι 6/12 έστειλε το ποσό στην προπληρωμένη κάρτα, αλλά το υπόλοιπο της παραμένει ίδιο.

Ακριβώς 2 μέρες μετά την εμφάνιση του refund στην κάρτα ήρθε η ειδοποίηση από τα ΕΛΤΑ....:boxed:

Σήμερα επέστρεψα το refund;)

Τη πάτησα κι εγώ έτσι με ένα αμερικανάκι.

Ο δύστυχος μόνος του μου έβαλε τα λ7 πίσω,χωρίς να του τα ζητήσω,γιατί πλησίαζε (δύο μέρες) να τελειώσει η διορία του paypal.Μιά βδομάδα αργότερα είχα τη καλωδιοταινιούλα κι αυτός ξαναπήρε τα λ7 του πίσω.

Αλλά και τα αθεόφοβα τα ΕΛΤΑ,ένα μήνα και κάτι μέρες ένα φακελάκι από Αμερική...

Πρόσεχε μη βρεθείς με 2 βαλιτσάκια μόνο :p

Τελικά αποφάσισα να το ρισκάρω. Πριν από τρεις μέρες παράγγειλα κανονικά από το link που έβαλε ο YDinopoulos, το ίδιο βαλιτσάκι από τον ίδιο πωλητή. Ήδη μάλιστα από προχτές, το δεύτερο βαλιτσάκι έχει μαρκαριστεί ότι ταξιδεύει για την Ελλάδα. :T:

Για το πρώτο βαλιτσάκι τώρα, ο ίδιος πωλητής εξακολουθεί να με έχει συνδεδεμένο με Κάιρο, ενώ έχουν περάσει 10 μέρες από την δημοπρασία και του έχω κάνει δύο φορές request total. Μιλάμε δηλαδή για εντελώς παράλογη συμπεριφορά! :o

Εννοείται ότι κι εγώ κάνω πλέον κανονικά τον... Κινέζο για το πρώτο βαλιτσάκι... :rofl:

• 3 weeks later...

Παιδιά μια ερώτηση. Παρέλαβα μια θήκη για ταμπλετ αξιας 15 ευρώ περίπου από SZ, China.

Ωστόσο η θήκη είναι μετρια και δεν με ικανοποίησε (δεν έχει κάποιο πρόβλημα). Συμφέρει να την στείλω πίσω για refund;;;; πόσο πανε τα μεταφορικά στο περίπου;;

Συστημενο με ταχυδρομειο στο hong kong που εστειλα βαρος μικροτερου του 2.5κιλων ηταν 6.5ε.δεν αξιζει πιστευω.δωστην δεκα δωδεκα ευρω σε κανεναν απο δω μεσα

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

• 2 months later...

Εδώ και δύο μέρες έχω ξεκινήσει κι εγώ με το ηλεκτρονικό τσιγάρο, σε μια προσπάθεια να περιορίσω ή και να κόψω το κάπνισμα. Οπότε ψάχνομαι γενικά με τα αξεσουάρ των ηλεκτρονικών τσιγάρων στο ebay (θήκες, φορτιστές, έξτρα μπαταρίες) κτλ.

Στο ψάξιμο πάνω λοιπόν, έπεσα πάνω σε αυτό. :o

Μια μεταχειρισμένη μπαταρία για ηλεκτρονικό τσιγάρο λοιπόν, με σχεδόν τζάμπα μεταφορικά από την εταιρεία με τις φυσικά καλύτερες και φθηνότερες τιμές παγκοσμίως στα μεταφορικά.

Κυρίες και κύριοι, η Fedex σας ζητάει μόνο 90 λίρες ή 110 ευρώ ή 150 δολάρια, για να σας μεταφέρει μια ολόκληρη μπαταρία από ηλεκτρονικό τσιγάρο! :suicide2:

Με την International Economy υπηρεσία της! Φανταστείτε δηλαδή να μην ήταν και economy... :hehe:

Εδώ και δύο μέρες έχω ξεκινήσει κι εγώ με το ηλεκτρονικό τσιγάρο, σε μια προσπάθεια να περιορίσω ή και να κόψω το κάπνισμα. Οπότε ψάχνομαι γενικά με τα αξεσουάρ των ηλεκτρονικών τσιγάρων στο ebay (θήκες, φορτιστές, έξτρα μπαταρίες) κτλ.

Στο ψάξιμο πάνω λοιπόν, έπεσα πάνω σε αυτό. :o

Μια μεταχειρισμένη μπαταρία για ηλεκτρονικό τσιγάρο λοιπόν, με σχεδόν τζάμπα μεταφορικά από την εταιρεία με τις φυσικά καλύτερες και φθηνότερες τιμές παγκοσμίως στα μεταφορικά.

Κυρίες και κύριοι, η Fedex σας ζητάει μόνο 90 λίρες ή 110 ευρώ ή 150 δολάρια, για να σας μεταφέρει μια ολόκληρη μπαταρία από ηλεκτρονικό τσιγάρο! :suicide2:

Με την International Economy υπηρεσία της! Φανταστείτε δηλαδή να μην ήταν και economy... :hehe:

μηπως θελει να βγαλει λεφτα απο τα μεταφορικα?

Υπάρχει θέμα με τις μπαταρίες και τα μεταφορικά από το εξωτερικό. Το τελευταίο 2-3μηνο δεν παίζει δωρεάν ή φτηνά μεταφορικά για εκτός Ευρώπης.

Αν θες να ψαχτείς για φτηνά αναλώσιμα για ηλεκτρονικό τσιγάρο πάνε σε φόρουμ που ασχολούνται με αυτό το είδος. Υπάρχουν πολλά κινέζικα site αλλα αν ψάχνεις 18αρες μπαταρίες τότε θα ψωνίσεις από Ελλάδα που είναι λίγο ποιο ακριβές ή από Γερμανία.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.