Zarko1 Ιούλιος 14, 2012 Author #81 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2012 Κι αν του στείλεις μήνυμα να πας να το πάρεις από το σπίτι του για να γλυτώσεις τα μεταφορικά; Πώς όμως να επικοινωνήσει κανείς μαζί του; Ο μοναδικός τρόπος είναι μέσω του ebay, με το "Ask a question". Τότε όμως θα γινόσουν τσακωτός, που λέμε. Γκουγκλάρησα τους δίσκους (WD30EZRX), και δεν φαίνεται να έχει μπει αγγελία σε κάποιο ελληνικό φόρουμ. Επίσης, σήμερα προστέθηκε και το κουμπί "Make offer", ενώ μέχρι χτες δεν υπήρχε. Ο "Ορίονας" λοιπόν φαίνεται ότι καίγεται για να ξεπουλήσει όσο πιο γρήγορα γίνεται! Θα δείξει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarko1 Ιούλιος 17, 2012 Author #82 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2012 Κι άλλος ένας πωλητής από Χονγκ Κονγκ για τους Seagate των 3ΤΒ, εδώ. Έχει μείνει μόνο ένα τεμάχιο, και η τιμή είναι σπέσιαλ, για όποιον θα ήθελε να το ρισκάρει, αλλά κατά την ταπεινή μου άποψη, 99% πρόκειται για άλλη μία πώληση-παγίδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s Ιούλιος 18, 2012 #83 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2012 Να πως κάνει λεφτά ο κόσμος ρε.100 ευρώ για ένα pci gbit nic.4,848 available / 152 soldFast Gigabit 1000Mb 1Gbps Network Ethernet LAN PCI Card | eBay Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio Ιούλιος 18, 2012 #84 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2012 βαλε ιδεες τωρα....ΠΟΣΑ κοροιδα υπαρχουν τελικα εκει εξω ?99,6% ο τυπος - 7500 θετικες πωλησεις τον τελευταιο μηνα........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarko1 Ιούλιος 19, 2012 Author #85 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2012 Να πως κάνει λεφτά ο κόσμος ρε.100 ευρώ για ένα pci gbit nic. Και είναι πιο πολλά από 100 ευρώ, ο τύπος πουλάει στις 96 λίρες, με την τωρινή ισοτιμία και τα μεταφορικά μιλάμε για 125 ευρώ περίπου! Όσο για τον τύπο με τους Seagate των 3TB «ξεπούλησε» τα τρία πρώτα κομμάτια, κι έβαλε άλλα τρία προς πώληση εδώ! Τρεχάτε να προλάβετε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarko1 Αύγουστος 4, 2012 Author #86 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2012 Εδώ έχουμε κι έναν συμπατριώτη μας, από το Κερατσίνι, που ξεπούλησε σχεδόν μέσα σε μια μόλις μέρα 12 τεμάχια από WD σκληρούς των 3ΤΒ, ενώ μένουν άλλα τρία. Η τιμή δεν είναι κραυγαλέα χαμηλή, μαζί με μεταφορικά στα 141 ευρώ περίπου, σχεδόν 30 ευρώ δηλαδή κάτω από την χαμηλότερη του Σκρουτζ. Αν κάποιος αγοράσει τέσσερα τεμάχια, η τιμή κατεβαίνει περαιτέρω κατά 10%. Δεν ισχυρίζομαι ντε και καλά ότι η συγκεκριμένη πώληση είναι παγίδα, πάντως κάτι μου βρωμάει. Θα παρακολουθήσουμε την εξέλιξη και τη ροή από τις κριτικές που θα ακολουθήσουν... Τελικά επαληθεύθηκα στο έπακρο, ο συμπατριώτης μας από το Κερατσίνι, ο orionas45190 αποδείχτηκε απλά ένας ακόμα απατεώνας από αυτούς που κυκλοφορούν ανενόχλητοι στο ebay. :...: Δείτε εδώ, τα δύο πρώτα αρνητικά feedback που άρπαξε, ένα για έναν ενισχυτή της Rotel και ένα για έναν WD στα 3ΤΒ, που φυσικά δεν έστειλε ποτέ. :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosmic Αύγουστος 4, 2012 #87 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2012 Να πως κάνει λεφτά ο κόσμος ρε.100 ευρώ για ένα pci gbit nic.4,848 available / 152 soldFast Gigabit 1000Mb 1Gbps Network Ethernet LAN PCI Card | eBayΑν υπηρχαν τοσα "κοροιδα" εκει εξω ολοι με iq πανω απο 80 θα ηταν πλουσιοι......Αλλα δυστηχως δεν ειναι ετσι.Δειτε σε τι τιμη πουληθηκαν τα 152 κοματια:eBay UK Item Purchase History Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Αύγουστος 5, 2012 #88 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2012 Παίδες επειδή μου έχει τύχει, μερικοί αξιόπιστοι πωλητές μπορεί ξαφνικά να βάλουν τρελές τιμές στα προϊόντα τους. Όταν λοιπόν μου έκατσε αυτό τον ρώτησα τον τυπά στα ίσιαΗ απάντησή του ήταν ξεκάθαρη.ΔΕν ήθελε να βγάλει την αγγελία του από το ebay αλλά ταυτόχρονα του είχαν τα τελειώσει τα προϊόντα και χρειαζόταν λίγες βδομάδες για να ξαναστοκάρει.Η τρελή τιμή που είχε βάλει ήταν για να μη χτυπήσει κανείς το προϊόν, αλλά να συνεχίσει να τρέχει το listing.Όταν έφερε νέα παραλαβή, έριξε ξανά την τιμή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarko1 Αύγουστος 5, 2012 Author #89 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2012 Παίδες επειδή μου έχει τύχει, μερικοί αξιόπιστοι πωλητές μπορεί ξαφνικά να βάλουν τρελές τιμές στα προϊόντα τους. Όταν λοιπόν μου έκατσε αυτό τον ρώτησα τον τυπά στα ίσια Η απάντησή του ήταν ξεκάθαρη. ΔΕν ήθελε να βγάλει την αγγελία του από το ebay αλλά ταυτόχρονα του είχαν τα τελειώσει τα προϊόντα και χρειαζόταν λίγες βδομάδες για να ξαναστοκάρει. Η τρελή τιμή που είχε βάλει ήταν για να μη χτυπήσει κανείς το προϊόν, αλλά να συνεχίσει να τρέχει το listing. Όταν έφερε νέα παραλαβή, έριξε ξανά την τιμή! Ναι, όντως αυτό συμβαίνει αρκετές φορές, όπως ακριβώς το περιέγραψες! Δες εδω, αυτήν την οθόνη 84 ιντσών tab tensioned. Γράφει 1.249 λίρες, αλλά αν πατήσεις στο 3 sold, θα δεις ότι η τελευταία πουλήθηκε στις 249 λίρες!!! :-O Του στέλνω λοιπόν μήνυμα στον πωλητή και τον ρωτάω ποια είναι τελικά η τιμή της οθόνης, και μου απάντησε ακριβώς αυτό που περιέγραψες, ότι δηλαδή ανέβασε την τιμή της οθόνης κατά 1.000 λίρες, επειδή ξέμεινε από στοκ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Σεπτέμβριος 25, 2012 #90 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2012 Κάνω το ποστ για να επιστήσω την προσοχή σας λίγο στην αγορά μπαταριών.Εχτές κοίταγα μπαταρία για το blackberry storm μιας και αυτή που έχει πάνω τα έχει παίξει εντελώς. Επειδή γίνεται γενικά χαμός με τις μπαταρίες και αφού έκανα ένα μικρό ψάξιμο σχετικά με αυθεντική ή όχι, αποφασίζω να πάρω απο τον εν λόγο τύποBATERIA ORIGINAL BLACKBERRY D-X1 DX1 CURVE 8900 9500 9520 9530 9550 STORM 2 | eBayΗ τιμή καλή, καλές αξιολογήσεις, γράφει Original παντού και έχει περίπου τα 2πλά λεφτά από τις πρώτες κινέζικες, εδώ είμαστε λέω. Ύστερα, επειδή μ' αρέσει να το ψάχνω είδα πως οι συσκευασίες των genuine Blackberry είναι έτσι Batteria Blackberry D-X1 Blister | eBayΟπότε λέω, την πατήσαμε. Δεν το άφησα έτσι και εφόσον δεν την είχε στείλει, γιατί όλα αυτά έγιναν μεταξύ ωρών, αποφασίζω να του στείλω ένα πμ που γράφω:Dear geradeus,better late than never, i noticed that the battery packaging is NOT genuine. What's up with the battery? Is it a fake or an oem part that you package yourself. Please give me a clear answer because we dont need to get into trouble with resolve center etc. If the battery in NOT 1000% genuine / original, please cancel the order and refund the whole amount of money as a decent thing to do. I wont give you negative feedback to be fair.Σήμερα το πρωί βλέπω την παραγγελία Canceled και τα λεφτά fully refunded. Επίσης ο τύπος έβγαλε την Ελλάδα από τα "Postage to" places και το γύρισε μόνο σε Ισπανία.Οπότε προσοχή, ειδικά στις μπαταρίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_ Σεπτέμβριος 25, 2012 #91 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2012 γιατι εβγαλε την ελλαδα?γραψε τοτε πληρες feedback Link to comment Share on other sites More sharing options...
paparoach Σεπτέμβριος 25, 2012 #92 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2012 γιατι εβγαλε την ελλαδα?γραψε τοτε πληρες feedbackΚαι μια αρνητική για να στρώσει ο κώλος του...Πάντως προσωπικά με 6€ δεν περιμένω να αγοράσω αυθεντική.ΝΟΚΙΑ μπαταρία έχω αγοράσει με 1.89€ .ΜΕτά από 3 χρόνια κρατάει όσο κράταγε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarko1 Σεπτέμβριος 28, 2012 Author #93 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2012 Κάνω το ποστ για να επιστήσω την προσοχή σας λίγο στην αγορά μπαταριών.Εχτές κοίταγα μπαταρία για το blackberry storm μιας και αυτή που έχει πάνω τα έχει παίξει εντελώς. Επειδή γίνεται γενικά χαμός με τις μπαταρίες και αφού έκανα ένα μικρό ψάξιμο σχετικά με αυθεντική ή όχι, αποφασίζω να πάρω απο τον εν λόγο τύπο BATERIA ORIGINAL BLACKBERRY D-X1 DX1 CURVE 8900 9500 9520 9530 9550 STORM 2 | eBay Η τιμή καλή, καλές αξιολογήσεις, γράφει Original παντού και έχει περίπου τα 2πλά λεφτά από τις πρώτες κινέζικες, εδώ είμαστε λέω. Ύστερα, επειδή μ' αρέσει να το ψάχνω είδα πως οι συσκευασίες των genuine Blackberry είναι έτσι Batteria Blackberry D-X1 Blister | eBay Οπότε λέω, την πατήσαμε. Δεν το άφησα έτσι και εφόσον δεν την είχε στείλει, γιατί όλα αυτά έγιναν μεταξύ ωρών, αποφασίζω να του στείλω ένα πμ που γράφω: Σήμερα το πρωί βλέπω την παραγγελία Canceled και τα λεφτά fully refunded. Επίσης ο τύπος έβγαλε την Ελλάδα από τα "Postage to" places και το γύρισε μόνο σε Ισπανία. Οπότε προσοχή, ειδικά στις μπαταρίες. Εμένα μου ζήτησε ένας γνωστός που έχει το Blackberry 8900 και μένει στο εξωτερικό (Ουκρανία), να του βρω και να του στείλω μια μπαταρία για το κινητό. Μπαίνω λοιπόν στο αγγλικό e-bay και βρίσκω αυτό. Ωραία λέω, σχεδόν 2.000 κομμάτια έχει πουλήσει ο τύπος, μπαίνω και μέσα στα feedback και διαβάζω καμιά δεκαριά θετικά, λέω δεν μπορεί, η μπαταρία πρέπει να είναι εντάξει. Για να σιγουρευτώ περισσότερο μια και δεν έχω ιδέα από Blackberry, στέλνω το λινκ στον γνωστό και μου λέει ότι η μπαταρία μοιάζει εντάξει. Τη παραγγέλνω λοιπόν και του τη στέλνω και μετά μαθαίνω ότι δεν έμπαινε καν στο κινητό, χρειάστηκε να της πριονίσουν ένα τμήμα για να μπει. Και φυσικά του κρατάει μόλις μια μέρα με το ζόρι. Και σας ρωτάω βρε παιδιά, αυτοί οι δύο χιλιάδες τύποι που αγόρασαν τη συγκεκριμένη μπαταρία, τι είναι; Εντελώς ηλίθιοι; Γιατί του δίνουν όλοι θετικές κριτικές;! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_ Σεπτέμβριος 28, 2012 #94 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2012 πονεμενο θεμα οι μπαταριες.εγω πηρα μια για το Iphone Μου βγηκε τρομερη,απο αγγλο πωλητη με 99.9 feedback...πηρα κ μια για το ασυρματο...τζιφος 100%γενικως..δεν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonymous-root Σεπτέμβριος 29, 2012 #95 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2012 3 μπαταρίες πήρα από ebay, και οι τρεις και καλα λέγαν ότι είναι γνήσιες. Αλλά ήξερα μέσα μου ότι θα ήταν μαιμού. Πάντως για κρατήσανε κάμποσο.Από την άλλη τις πλήρωσα το πολύ 5 ευρώ την κάθε μια οπότε νταξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Σεπτέμβριος 29, 2012 #96 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2012 πονεμενο θεμα οι μπαταριες.εγω πηρα μια για το Iphone Μου βγηκε τρομερη,απο αγγλο πωλητη με 99.9 feedback...πηρα κ μια για το ασυρματο...τζιφος 100%γενικως..δεν!Για στειλε λινκ για Ιphone Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_ Σεπτέμβριος 29, 2012 #97 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2012 items in E-Cell ecell e cell unlocked mobile phones ipod Global store on eBay!το ειχα ψαξει αρκετα κ κατεληξα σε αυτον.ειχα παρει μια 1800ρα για 3G και με πηγαινε 2/5-3 μερες μεχρι πριν το δωσω με αρκετη χρηση κ 3G συνεχεια ανοιχτο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKiller7 Σεπτέμβριος 29, 2012 #98 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2012 items in E-Cell ecell e cell unlocked mobile phones ipod Global store on eBay!το ειχα ψαξει αρκετα κ κατεληξα σε αυτον.ειχα παρει μια 1800ρα για 3G και με πηγαινε 2/5-3 μερες μεχρι πριν το δωσω με αρκετη χρηση κ 3G συνεχεια ανοιχτο..Είχα πάρει αρκετά ανταλλακτικά για iphone 3G απο αυτόν,μέχρι και κινητό.Καλός πωλητής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Σεπτέμβριος 29, 2012 #99 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2012 Δεν πουλάει Ελλάδα :mamba:Postage to: WorldwideExcludes: Thailand, Russian Federation, Australia, Greece, Italy Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Σεπτέμβριος 29, 2012 #100 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2012 Δεν πουλάει Ελλάδα :mamba:Postage to: WorldwideExcludes: Thailand, Russian Federation, Australia, Greece, ItalyΔοκιμάσει να του στείλεις μήνυμα. Μου έχει τύχει να με εξυπηρετησουν έτσι αρκετές φορές. Sent from my Galaxy Note using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.