Jump to content

Αναβαθμιση σε ρουτερ.

steant

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια, εχω 2 ρουτερ speedtouch ενα 585v6 & 585V7 και θελω να τα κανω αναβαθμιση. Εχω συνδεση conn-x δε ξερω αν πεζει κανενα ρολο αυτο απλα θελω να γινεται εναν αναλυτικο οδηγο. απο που μπορω να κατεβασω το προγραμμα που χρειαζεται το firmware κτλ. Ευχαριστω!

και εγώ συμφωνώ αν δεν έχεις προβλήματα μείνε όπως είσαι

και εμένα όταν με έβαλε ο διάολος και πείραζα το thomson έριχνα καντήλια γτ κάθε 24 ώρες έκανε ένα restart κ.α.

checkare όντως τι λένε για τα νέα fw και άμα δεν μπορείς να αντισταθείς:p

Το 585v6 δεν εχει κανενα προβλημα, αν ειναι ετσι δε το πειραζω αλλα το 585V7 σε σχεση με το 585v6 δεν εχει καλο σημα στο wifi. Και το δευτετο ειναι οτι μου το δωσε εναν φιλος που το ειχε απο φορθνετ ενω εγω εχω conn-x και δε ξερω αν υπαρχει καποιο προβλημα σε αυτο.

μπα μωρέ μην αγχώνεσαι δώσε του εκεί πυρ

τώρα για το wifi μήπως να δεις λίγο τις ρυθμίσεις στο wifi μην τυχών λέω γω έχει γίνει καμιά αλλαγή

ή άμα δεν βρίσκεις άκρη ρίξε του εκεί ένα hard reset να στρώσει χαρακτήρα:p

δεν είναι τπτ απλώς βάζεις static ip στο pc σου και μετά εγώ το έκανα από ένα wizard τώρα έχουνε και μια άλλη μέθοδο που έψαξα να το βρω

Thomson TG585v7 Firmware 8.2.5.0

τώρα που το είχα βρει το wizard δεν θυμάμαι αλλά υπάρχει ακόμα στο laptop μαζί με κάποια fw

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.