steant Δημοσιεύτηκε Μάϊος 8, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 8, 2012 Καλησπερα παιδια, εχω 2 ρουτερ speedtouch ενα 585v6 & 585V7 και θελω να τα κανω αναβαθμιση. Εχω συνδεση conn-x δε ξερω αν πεζει κανενα ρολο αυτο απλα θελω να γινεται εναν αναλυτικο οδηγο. απο που μπορω να κατεβασω το προγραμμα που χρειαζεται το firmware κτλ. Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Μάϊος 8, 2012 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2012 Τι παραπάνω προσφέρει η νέα έκδοση firmware από αυτήν που τρέχεις τώρα; Αν δεν έχεις προβλήματα, καλύτερα να μην το πειράξεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Μάϊος 9, 2012 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2012 και εγώ συμφωνώ αν δεν έχεις προβλήματα μείνε όπως είσαι και εμένα όταν με έβαλε ο διάολος και πείραζα το thomson έριχνα καντήλια γτ κάθε 24 ώρες έκανε ένα restart κ.α. checkare όντως τι λένε για τα νέα fw και άμα δεν μπορείς να αντισταθείς Link to comment Share on other sites More sharing options...
steant Μάϊος 9, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2012 Το 585v6 δεν εχει κανενα προβλημα, αν ειναι ετσι δε το πειραζω αλλα το 585V7 σε σχεση με το 585v6 δεν εχει καλο σημα στο wifi. Και το δευτετο ειναι οτι μου το δωσε εναν φιλος που το ειχε απο φορθνετ ενω εγω εχω conn-x και δε ξερω αν υπαρχει καποιο προβλημα σε αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Μάϊος 9, 2012 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2012 μπα μωρέ μην αγχώνεσαι δώσε του εκεί πυρ τώρα για το wifi μήπως να δεις λίγο τις ρυθμίσεις στο wifi μην τυχών λέω γω έχει γίνει καμιά αλλαγή ή άμα δεν βρίσκεις άκρη ρίξε του εκεί ένα hard reset να στρώσει χαρακτήρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
steant Μάϊος 9, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2012 οκ θα τα δω και αυτα, αλλα καποιος οδηγος για αναβαθμιση δεν υπαρχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Μάϊος 9, 2012 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2012 δεν είναι τπτ απλώς βάζεις static ip στο pc σου και μετά εγώ το έκανα από ένα wizard τώρα έχουνε και μια άλλη μέθοδο που έψαξα να το βρωThomson TG585v7 Firmware 8.2.5.0τώρα που το είχα βρει το wizard δεν θυμάμαι αλλά υπάρχει ακόμα στο laptop μαζί με κάποια fw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.