npetras Μάϊος 18, 2012 #21 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2012 Eχω βάλει παραγγελιά και εγώ e-shop μαζι με τη νέα συνθεση και 4ρεις SCYTHE TYPHOON 1850rpm μαζι με μια H100 για push pull . Χαιρομαι φιλαρακι που μας επιβεβαιώνεις οτι δουλευουν καλα και αθόρυβα . 80 ευρωπουλα ειναι αυτα. με είχε πιάσει μια ανησυχία. Ελπίζω μόνο να χωράει το push-pull στο CORSAIR 500R που που διάλεξα ως το νεό μου gaming case.....Υ.Γ : Στην 1η και 2ρη σκάλα τα δοκίμασες ; Γυρνανε σωστα ή κάνουν διακοπές ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
haritos14 Μάϊος 18, 2012 Author #22 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2012 δουλευουν κανονικα και στις 3 σκαλες,παρτα απο δω eworld.com.gr Ο κόσμος της Πληροφορικής 34 ευρω τα δυο μαζι με μεταφορικα και σε 1 μερα ειναι σπιτι σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
haritos14 Αύγουστος 5, 2012 Author #23 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2012 καλημέρα σε όλους ,εχθες απο το πουθενά όπως δούλευε η υδροψυξη ακούω μια να αυξάνεται η ένταση στροφών μια να μειώνεται λέω τι έγινε πάω να πατήσω το κουμπί να μειωθούν η στροφές μπετό δεν έκανε τίποτα το κουμπί και όντως το ένα ανεμηστηρακι σταματούσε και ξανάναβε λέω ******* εγινε,και πήγα στο πλαίσιο,και επιτόπου έγινε αντικατάσταση. και τώρα ποιο είναι το θέμα η υδροψυξη δουλεύει με 2 ανεμιστήρες scythe typhoon μπορεί το πρόβλημα να έγινε από αυτούς η όχι?? αν είναι να ξαναβάλω τους δικούς τις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Αύγουστος 5, 2012 #24 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2012 Όχι καμία σχέση..ελλατωματικιά ήταν η Η80.Εμένα για παράδειγμα βγάζει ένα θόρυβο η αντλία που και που..το έχει κάνει 3ις φορές στον 1 χρόνο πάμε τώρα..Άμα τα Temps είναι OK να μην σε πειράζει τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
haritos14 Αύγουστος 5, 2012 Author #25 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2012 α οκ,φιλε πηγαινε και αλλαξε τη στο πλαισιο μου την αλλαξαν αμεσως Link to comment Share on other sites More sharing options...
msdx Αύγουστος 6, 2012 #26 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2012 Πρέπει να κάνουν και οι RL039 - Revoltec Fan "AirGuard" δοκίμασα έναν στην μια θέση της h80 και παίζει σωστά δεν δοκίμασα και με τους 2 επάνω γιατί ο άλλος που έχω είναι χαλασμένος .Αλλά από ότι θυμάμαι με κάτι coolmaster που δοκίμασα με το ίδιο τρόπο δηλαδή έναν κανονικό της h80 και τον coolmaster ανεβοκατέβαινε και σταματούσε και ξανά το ίδιο .Revoltec product8e στο hacshop.gr είναι και αθόρυβος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
haritos14 Αύγουστος 7, 2012 Author #27 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2012 και αυτη ειναι ωραιοι Ανεμιστήρας Cougar Vortex PWM CF-V12HP 120mm αλλα κατα ποσο δουλευουν με το κουμπι δε ξερω,αλλα λενε οτι ειναι απο τους καλυτερους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
msdx Αύγουστος 7, 2012 #28 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2012 Ναι κάπου είχα δει και αυτούς να τους δουλεύουν με h100 .Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι αυτό που κάνει κάποιους ανεμιστήρες να μην είναι συμβατοί και κάποιοι να είναι με τον ρυθμιστή των Η80-100. Link to comment Share on other sites More sharing options...
msdx Αύγουστος 7, 2012 #29 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2012 Εδώ τους δοκιμάζει αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αν ανεβοκατεβάζει τις στροφές. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=YVW6Re9JR9o]Corsair H100 Install into NZXT Switch 810 - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
haritos14 Αύγουστος 8, 2012 Author #30 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2012 απο οτι ειδα και σε αλλο βιντεο δεν τους δουλευει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.