Jump to content

Need For Speed: Most Wanted 2

mchls

Recommended Posts

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply
Δεν μαζευεστε ολοι εσεις να φτιαξετε μια εταιρια να βγαλετε ραλακια ετσιοπωςταθελετε?

ετσιοπωςτοθελουμεεχουνβγαλει.

Γιαυτό και bitchιάζουμε.... στο παρελθόν πως βγάζανε παιχνιδάκια με πιο νορμάλ κρατήματα κλπ???

Για ενα διαλειμα αυτους τους καιρους απο : MOH , Guildwars2 , COD BO2 , Assassin's Creed 3 κτλ ειναι οκ να ασχολεισαι κανενα μισαωρο απλα να σπας πραγματα να ξεθυμαινεις :p Δεν κανει για κατι αλλο.

[MENTION=4728]Billys[/MENTION] νομίζω πιο χάλια δεν γίνεται! Χωρίς να θέλω να φανώ υπερβολικός! Εγώ απογοητεύτηκα! :nada:

Δηλαδή σε σχέση με το ελεινο

The run πιο είναι καλύτερο;

Στάλθηκε από το LG-P990 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Δηλαδή σε σχέση με το ελεινο

The run πιο είναι καλύτερο;

Ίσως είναι λίγο καλύτερο.. μα για μένα το the run ήταν μόνο cut scenes! Εκείνο το τερμάτισα βέβαια επειδή με έκανε το story να συνεχίσω. Μα ήταν και μικρό. Αυτό ίσως είναι λίγο καλύτερο, μα δε μου κάνει κέφι να ασχοληθώ!

Θελουμε josie maran ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!

Τι μου θυμισες :o:o

Μονο για τη τζοσιε το τερματιζες το παιχνιδι ανετα!

αντε σε λιγες ωρες και εγω αποψη...

Τι μου θυμισες :o:o

Μονο για τη τζοσιε το τερματιζες το παιχνιδι ανετα!

αντε σε λιγες ωρες και εγω αποψη...

‘Hi! I’m Josie Maran and I play Mia in Need for Speed: Most Wanted. Make sure you do all of your racing in the game. On the streets, drive safely and responsibly, and wear your seat belts’.

‘Hi! I’m Josie Maran and I play Mia in Need for Speed: Most Wanted. Make sure you do all of your racing in the game. On the streets, drive safely and responsibly, and wear your seat belts’.

Hehe..Like!!

με το συστημα της υπογραφης cpu 10% - 12% και η 7970 40% - 50% στα 1920x1200 ολα max για 60fps κολημενα.το παιγνιον θα φαει uninstall.-

Με της υπογραφης στο φουλ κολλημενο στα 30 και καμια φορα πεφτει.εριξα γραφικα και παλι κολλημενο στα 30 και καμια ξεκαρφωτη στα 40+

γιατι ετσι?

παντως φαινεται οτι ειναι απο κονσολα.δεν εχει καν μενου....

Οι ίδιες παπαρούνες με το the run..

Εγώ όλο το καλοκαίρι έπαιζα Most Wanted στο laptop. Σε κάποια φάση κόλλησαν όλοι οι φίλοι μου να παίζουν κι αυτοί. :jump:

Ευχαριστώ για τα σχόλια, μόλις αποφάσισα να μην το δοκιμάσω καν. Παμ παρακάτ.

Απ'ότι φαίνεται είμαι ο μόνος, αλλά εγώ το βρήκα αρκετά καλό, για NFS. :woot:

Ο χειρισμός είναι αρκετά καλός για arcade, αν και το turn-in της κάμερας το κάνει κάπως περίεργο.

Εκτός αυτού, έχεις μια ολόκληρη πόλη να κάνεις τις βόλτες σου, τα stunts σου και αρκετούς αγώνες να διαλέξεις.

Όπως επίσης και αρκετά αυτοκίνητα να δοκιμάσεις.

Γενικά, καλό για να σκοτώσεις καμιά ώρα όταν δεν έχεις τίποτα άλλο να κάνεις!

Κυριοι μιλαμε ειναι απαραδεκτος ο χειρισμος!Ιδιος ακριβως με το the run.Δεν περιμενα οτι θα με νευριασει τοσο ενα παιχνιδι..

Καλα καμια σχεση στον χειρισμο με shift/shift 2..αλλα παιχνιδια τελειως βεβαια..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.