Jump to content

Need For Speed: Most Wanted 2

mchls

Recommended Posts

New Need For Speed due by March 2013

Need For Speed franchise will be on shelves by March 2013, publisher EA has confirmed.

It was referenced during an earnings call today as among the company's blockbuster releases for the coming 12 months, though no specific details were announced.

A retailer listing for Need For Speed: Most Wanted 2 recently popped up.

Need for Speed: Most Wanted 2 listed by retailer

• 3 weeks later...
  • Replies 115
  • Created
  • Last Reply

πωπω εχω βαρεθει να βλεπω να βγαινουν nfs

ποτε βγηκε το nfs hot pirsuit ποτε βγαλανε το run και το most wanted 2

πολυ γρηγορα

Παντως το story απο το most wanted 1 μου ειχε αρεσει πολυ εκεινη την περιοδο το αγαπημενο nfs μπορω να πω

Ετυχε να το τερματισω πολυ προσφατα το most wanted.

Παιχνιδαρα πραγματικα.Απιστευτα γραφικα που ακομα και σημερα δεν με χαλασαν καθολου.

Μαμω τα soundtrack.

Το μονο ισως μειονέκτημα που μπορω να του καταλογισω ηταν το διεστραμμενα μεγαλο επιπεδο δυσκολιας.

Κλασσικα αν βγει 2 θα το καταστρεψουν.

Μετά τη σειρά Underground το Most Wanted ήταν και είναι το αγαπημένο μου.

[MENTION=10521]jesus[/MENTION] Η δυσκολία ειδικά ήταν που με κ@υλωνε. Έτσι και έπεφτα σε cops, έκανα ακόμη και 40λεπτα να ξεφύγω. ;)

ηθελα να ξερα με ποια λογικη εκει στην EA , προγραμματισαν ετσι ωστε μια πορσε να μπορει να ανεβαινει σκαλια , να το παιζει off road.αλματα , λοφους κ ολα τα σχετικα

βεβαια θα μου πεις , τους λες simulation και τους φαινεται αγνωστη λεξη.

αλλα κριμα ειναι ρε γμτ να μη μπορουν να μετριασουν λιγο την κατασταση

πιστευω μια παραπανω δοση ρεαλισμου θα ειχε μεγαλυτερο κοινο

(Mόλις έψαχνα αν έχει ποσταριστεί κάπου, αλλά φυσικά σιγά μη ξέφευγε απο τον αγαπητό mchls)

Γενικά τα racing και nfs games δε τα πάω. Τις εμπειρίες όμως του πρώτου most wanted δε μπορώ να τις ξεχάσω με τίποτα(χάρη σε αυτό έπαιξα τα επόμενα fails και το αποχαιρέτησα το άθλημα). Για μένα πάρα πολύ πετυχημένο παιχνίδι το πρώτο, ανυπομονώ για το 2ο

Έτσι και έπεφτα σε cops, έκανα ακόμη και 40λεπτα να ξεφύγω. ;)

Πρέπει να χα κάνει παραπάνω, όταν τελικά ξέφυγα με το rx8 εκείνης της γκόμενας ήμουν σε κατάσταση

south-park-i-just-came.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.