Guest Ιούλιος 28, 2004 #21 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2004 Οπότε JiMk όπως είσαι, ξύλωσε ξανά τις μνήμες και νερούλιασέ τες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Ιούλιος 28, 2004 #22 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2004 Μιχάλη (aka "11"), σου βρήκαμε καλοκαιρινή ενασχόληση........!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 28, 2004 #23 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2004 lool @ Shaman !!Περα απο την πλακα, αν βγει καλο μπλοκ, μαλλον με βλεπω αν αγοραζω..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Ιούλιος 28, 2004 Author #24 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2004 εγώ λέω να στίσουμε ένα 2ο κύκλωμα με μονό ψυγείο και να έχει block για north,south,mosfet,ram klp Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 28, 2004 #25 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2004 Για μοσφετ ???? Κατι σαν και αυτο εννοεις ? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούλιος 28, 2004 #26 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2004 γκουχου γκουχου.....καλό αυτό αλλά είναι κατι της τσιμπιμένο.......Τεσπα...πάντως εγώ όταν θα πάρω ένα full κουτάκι θα το κάνω(θα το προσπαθησω) αυτό που λέει ο Τζιμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Ιούλιος 28, 2004 Author #27 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2004 Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 16:28] Για μοσφετ ???? Κατι σαν και αυτο εννοεις ? :D χαχχα... σωστός.... για P4C800 έχεις βρει? εγώ ξέρεις θέλω το μεγάλο γιατι έχω full mosfet.. όχι όπως εσένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 28, 2004 #28 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2004 [κλαμα με λυγμους] μπουααααααααααααα [/κλαμα με λυγμους]Κακε ανθρωπε........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Ιούλιος 28, 2004 #29 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2004 Αν θα παρατηρήσετε καλα στην φωτο (με την ΜΑΧ 3 )τα ρακορ τυπου ταχυσύνδεσμου που χρησιμοποιούνται στο μπλοκ εχουν εξωτερικη 8 μμ και εσωτερική 6 μμ πράγμα που τα κάνει ακατάληλα για χρήση σε συνδυασμο με το υπόλοιπο κύκλωμα Στην φωτο του YDinopoulos για τα μοσφετ τα ρακορ είναι ακόμα μικρότερα Για σύγκριση για να καταλάβετε τα μεγεθη το ρακόρ που χρησιμοποιώ στα μπλόκ ειναι περίπου στο ίδιο μέγεθος με όλο το μπλοκακι για τα μόσφετ Αρα καταλήγουμε στο ότι οποσδήποτε χρειάζεται ενα δεύτερο κύκλωμα για την ψύξη των επιμέρους σημείων (μνημες μόσφετ κτλ) + οτι κάθε μητρική τα έχει σε άλλη διάταξη + οτι εχουν γύρω τους άλλα ηλεκτρονικά εξαρτήματα που κάνουν την τυποποιηση πρακτικά αδύνατη . Οποτε βρασε όριζα : Παντως η τιμη για το μοσφετομπλοκ ειναι πολυ πολυ πολυ τσιμπιμένη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιούλιος 28, 2004 #30 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2004 Αρχική απάντηση από eleven Αν θα παρατηρήσετε καλα στην φωτο (με την ΜΑΧ 3 )τα ρακορ τυπου ταχυσύνδεσμου που χρησιμοποιούνται στο μπλοκ εχουν εξωτερικη 8 μμ και εσωτερική 6 μμ πράγμα που τα κάνει ακατάληλα για χρήση σε συνδυασμο με το υπόλοιπο κύκλωμα Στην φωτο του YDinopoulos για τα μοσφετ τα ρακορ είναι ακόμα μικρότερα Για σύγκριση για να καταλάβετε τα μεγεθη το ρακόρ που χρησιμοποιώ στα μπλόκ ειναι περίπου στο ίδιο μέγεθος με όλο το μπλοκακι για τα μόσφετ Αρα καταλήγουμε στο ότι οποσδήποτε χρειάζεται ενα δεύτερο κύκλωμα για την ψύξη των επιμέρους σημείων (μνημες μόσφετ κτλ) + οτι κάθε μητρική τα έχει σε άλλη διάταξη + οτι εχουν γύρω τους άλλα ηλεκτρονικά εξαρτήματα που κάνουν την τυποποιηση πρακτικά αδύνατη . Οποτε βρασε όριζα : Παντως η τιμη για το μοσφετομπλοκ ειναι πολυ πολυ πολυ τσιμπιμένη Ένα απλό "Δεν θέλω να δουλέψω το καλοκαίρι" αρκούσε. (πλακίτσα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούλιος 28, 2004 #31 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2004 Λολ...Κοίτα άμα υπάρχει η καλή θέληση όλα γίνονται eleven......(αυτό πάει να πεί "Κάνε γρήγορα ένα") Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.