Jump to content

Βελτίωση cooling στις RAM.

JiMk

Recommended Posts

γκουχου γκουχου.....

καλό αυτό αλλά είναι κατι της τσιμπιμένο.......

Τεσπα...πάντως εγώ όταν θα πάρω ένα full κουτάκι θα το κάνω(θα το προσπαθησω) αυτό που λέει ο Τζιμ

Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 16:28]

Για μοσφετ ???? Κατι σαν και αυτο εννοεις ? :p:D :D :D

χαχχα... σωστός.... για P4C800 έχεις βρει?:D εγώ ξέρεις θέλω το μεγάλο γιατι έχω full mosfet.. όχι όπως εσένα.:p

Αν θα παρατηρήσετε καλα στην φωτο (με την ΜΑΧ 3 )τα ρακορ τυπου ταχυσύνδεσμου που χρησιμοποιούνται στο μπλοκ εχουν εξωτερικη 8 μμ και εσωτερική 6 μμ πράγμα που τα κάνει ακατάληλα για χρήση σε συνδυασμο με το υπόλοιπο κύκλωμα Στην φωτο του YDinopoulos για τα μοσφετ τα ρακορ είναι ακόμα μικρότερα Για σύγκριση για να καταλάβετε τα μεγεθη το ρακόρ που χρησιμοποιώ στα μπλόκ ειναι περίπου στο ίδιο μέγεθος με όλο το μπλοκακι για τα μόσφετ:blink:

Αρα καταλήγουμε στο ότι οποσδήποτε χρειάζεται ενα δεύτερο κύκλωμα για την ψύξη των επιμέρους σημείων (μνημες μόσφετ κτλ) + οτι κάθε μητρική τα έχει σε άλλη διάταξη + οτι εχουν γύρω τους άλλα ηλεκτρονικά εξαρτήματα που κάνουν την τυποποιηση πρακτικά αδύνατη . Οποτε βρασε όριζα ::confused:

Παντως η τιμη για το μοσφετομπλοκ ειναι πολυ πολυ πολυ τσιμπιμένη:TD:

Αρχική απάντηση από eleven

Αν θα παρατηρήσετε καλα στην φωτο (με την ΜΑΧ 3 )τα ρακορ τυπου ταχυσύνδεσμου που χρησιμοποιούνται στο μπλοκ εχουν εξωτερικη 8 μμ και εσωτερική 6 μμ πράγμα που τα κάνει ακατάληλα για χρήση σε συνδυασμο με το υπόλοιπο κύκλωμα Στην φωτο του YDinopoulos για τα μοσφετ τα ρακορ είναι ακόμα μικρότερα Για σύγκριση για να καταλάβετε τα μεγεθη το ρακόρ που χρησιμοποιώ στα μπλόκ ειναι περίπου στο ίδιο μέγεθος με όλο το μπλοκακι για τα μόσφετ:blink:

Αρα καταλήγουμε στο ότι οποσδήποτε χρειάζεται ενα δεύτερο κύκλωμα για την ψύξη των επιμέρους σημείων (μνημες μόσφετ κτλ) + οτι κάθε μητρική τα έχει σε άλλη διάταξη + οτι εχουν γύρω τους άλλα ηλεκτρονικά εξαρτήματα που κάνουν την τυποποιηση πρακτικά αδύνατη . Οποτε βρασε όριζα ::confused:

Παντως η τιμη για το μοσφετομπλοκ ειναι πολυ πολυ πολυ τσιμπιμένη:TD:

Ένα απλό "Δεν θέλω να δουλέψω το καλοκαίρι" αρκούσε. :p

(πλακίτσα)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.