Hydra Μάϊος 8, 2012 #21 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2012 Δεν τα παίρνω σοβαρά πλέον και συμφωνώ με τον [MENTION=6845]oxide[/MENTION] ότι μάλλον πρέπει να είσαι και λίγο δεκτικός για να σου συμβούν. (νομίζεις δηλαδή ότι σου συμβαίνουν μεταφυσικά πράγματα) Στην εφηβεία, με στιγμάτισε ένα παράξενο συμβάν. Ενώ έκανα τα μαθήματά μου στην τραπεζαρία η εξώπορτα από δίπλα μου άνοιξε. Να τονίσω ότι ήμουν μόνος και η πόρτα ξεκλείδωτη στην αρχή. Την κλείνω και την κλειδώνω. Μετά από μισό λεπτό ξανάνοιξε, κλειδωμένη πλέον. (ήταν και ασφαλείας) Παράξενο, πολύ παράξενο, αλλά δε μπορώ πλέον να πιστεύω ότι ένα φάντασμα την άνοιξε, ίσως να μην κλείδωσε καλά. Τί να πω, το κλειδί το γύρισα 4 φορές, ότι και να έφταιγε όμως με έκανε να χεστώ πάνω μου. Αυτό ήταν το έναυσμα να χωθώ σε κάτι τρισάθλια forums, όπως το esoterica και να διαβάζω τις βλακείες του καθενός. Μιλούσαν για το πώς μπορείς να καλέσεις πνεύμα με "το ποτηράκι", τους ρωτάω να μου πουν τον τρόπο, διαφορετικά έλεγε ο ένας, άλλα ο άλλος. Όποιος το έκανε, τον ρώταγα να μου πει λεπτομέρειες και τα μασούσε. Γενικώς, όλοι έχουν κάνει το ποτηράκι. Και... μάλλον θα είναι καμμιά μυστική ονομασία από σφηνάκι που πίνουν οι Αμερικάνοι στο Halloween. Είπα να ψάξω κι εκείνα, πώς τα λένε δε θυμάμαι - μετενσάρκωση ( ; ), που υποτίθεται ότι ξαπλώνεις, χαλαρώνεις και "αφήνεσαι" να κινηθείς στον χώρο με το μυαλό σου και να δεις και άλλους ταυτόχρονα. Καλά.......... Θεματάκια με τον ύπνο θυμάμαι να είχα μία ή δύο φορές μόνο, η λεγόμενη Μόρα... που νομίζω είναι απλώς νευρολογικές ή βιολογικές διεργασίες του οργανισμού. Εν κατακλείδι, νομίζω πίσω από όλα αυτά κρύβεται μία ή πολλές αδυναμίες. Όλως τυχαίως, για αρχή, όλοι μας "την πάθαμε" με τέτοια σε μικρή ηλικία. Μάλλον γιατί ο φόβος καραδοκεί πάντα σαν αίσθημα σε ηλικίες που δεν είμαστε αυτάρκεις και έτοιμοι να προστατευθούμε μόνοι μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάϊος 8, 2012 #22 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2012 Δεν χρειάζεται ούτε καν να είσαι δεκτικός. Στο κατάλληλο mood ή γενικώς να είσαι άνθρωπος που επηρεάζεται. Μου θυμίσατε τώρα φάσεις στην εφηβεία παρεούλα στο δασάκι κοντά στην παραλία... αργά το βράδυ, λέω "story" ή και απλά 1-2 "τρομαχτικά" πραγματάκια/what if και ξαφνικά λίγα second μετά αρχίζουνε οι κοπέλες της παρέας ( καθώς και οι φλώροι της παρέας ) τα "δεν πάμε καλύτερα στην παραλία ή στο σπίτι σου στο μπαλκόνι που έχει και φωτισμό" κλπ κλπ Λίγη δουλίτσα και κάνεις τον άλλο να πιστέψει ότι υπάρχει και ο bigfoot ( perfect story αν είσαι με παρέα διακοπές σε κανά βουνό και θες να γελάσεις ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Μάϊος 8, 2012 #23 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2012 Μόρα και λοιπά τα έχω ακούσει από τον θείο μου χρόνια τώρα, την υπνική παράλυση την άκουσα λίγο πιο μετά, αλλά ποτέ δεν έχω βιώσει κάτι από αυτά. (καλομελέτα και έρχεται?)Γενικά μεταφυσικά δεν μου συμβαίνουν, απλά ότι ακούω σαν την περιγραφή του nicos89 μου θυμίζουν τα παιδικά μου χρόνια, που κάποιος θα έλεγε κάτι για να φοβηθούμε και να τρομάξουμε..Στον ύπνο μου αυτό που παθάινω (όπως και πολλοί από εδώ φαντάζομαι) είναι αυτό που ξαπλώνεις, και εκεί που έχεις ίσα ίσα κοιμηθεί, βλέπεις ένα όνειρο ότι πέφτεις από κάπου και πετάγεσαι όρθιος, τινάζεσαι και ανεβάζεις και χτύπους..Το άλλο που πάθαινα πολύ συχνα στην Κρήτη είναι το εξής, ξάπλωνα στα πλαϊνά, με την γροθιά ή την παλάμη να στηρίζει το κεφάλι, και το χέρι να σχηματίζει τρίγωνο, ανασηκωμένος δηλαδή, για να μπορώ να βλέπω τηλεόραση.Τότε, σχεδόν κάθε φορά, λίγο το κακό στρώμα, λίγο η κούραση, έχανα την ισορροπία μου (στα πλαινα) για πολύ λίγο. Αυτό όμως, ο εγκέφαλος μου το μετέφραζε σαν .. σεισμό. Οπότε ψιλοπεταγόμουν, κοιτούσα αν κουνιέται η λάμπα, και .. άλλαζα στάση.Το τρίτο πράγμα, πάλι όταν είμαι ΠΟΛΥ κουρασμένος, είναι να ξαπλώνω και να καταλαβαίνω ότι το σύστημα κλείνει πολύ απότομα.. τόσο απότομα που νομίζω ότι θα πεθάνω, ότι αυτές είναι οι τελευταίες μου πνοές, οπότε πετάγομαι πάλι (οκ, δεν πετάγομαι, απλά ανοίγω τα μάτια και ξυπνάω).Το μοναδικό μεταφυσικό-like, ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ μου συνέβει πριν αρκετά χρόνια, όταν έμενα στον Πειραιά. Δημοτικό-Γυμνάσιο πρέπει να ήμουν, έξω έριχνε καρέκλες, αστραπές, κεραυνούς κτλ, και εφόσον την TV την είχαμε στο δωμάτιο των γονιών μου (μεγάλη ανωμαλία αυτή), όλη η οικογένεια (γονείς, 2 παιδιά και η γιαγιά μου) καθόταν στο δωμάτιο και χάζευε τηλεόραση.Σε κάποια φάση, πέφτει κεραυνός, ακούγεται ΠΟΛΥ δυνατά, και μετά από λίγο σαν να ακουγόταν μουσική, ερχόταν από το σαλόνι.. Αν και τρομαγμένος (όλοι είμασταν στο δωμάτιο), πήγα στο σαλόνι και διαπίστωσα ότι ήταν ανοιχτό το στερεοφονικό και έπαιζε! Για πότε το έφτασα, το έκλεισα και γύρισα στο δωμάτιο δεν το κατάλαβα, δεν είναι λίγο να αρχήσει να παίζει μόνο του..Φυσικά εξηγείται από το ότι μιλάμε για σπίτι 40-50 ετών, με χάλια ηλεκτρικά, κάτι πρέπει να έπαιξε με τον κεραυνό και άρχησε να παίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrael Μάϊος 8, 2012 #24 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2012 Και η μορα που λετε ειναι αρκετη για να λερωσεις εσωρουχο... προσωρινα βεβαια. Λιγο ειναι να νιωθεις οτι κατι σε πιεζει με δυναμη και δε μπορεις να αναπνευσεις ή να κουνηθεις για λιγη ωρα. Μετα συνερχεσαι και ... αλλαζεις και εσωρουχο ρε αδερφε αν σου εκατσε ατυχια. Δε του εδωσα ιδιαιτερη σημασια απ' οταν εμαθα οτι το εχουν περασει κι αλλοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Μάϊος 9, 2012 #25 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2012 [MENTION=10676]Hydra[/MENTION] Δεν είπαμε για μεταφυσικά πράγματα,( σκοτώνοντας ίσως λίγο το thread του φίλου μας). Όλα αυτά είναι δημιούργημα του εαυτού σου. Και αναφέρω πάλι ότι στεναχώριες, άγχος, ουφ, ουφ, ωχ τι θα κάνω, πως θα το κάνω....είναι πολλές φορές η αιτία για τέτοια φαινόμενα. Δεν είναι μεταφυσική. Είναι Ψυχολογία/Ψυχιατρική κτλ.. Και γώ όπως ο thrael μόλις έψαξα σε forums και βρήκα ότι ουκ ολίγοι έχουνε ανάλογες εμπειρίες σε συνθήκες στρες, αισθάνθηκα μια ανακούφιση... Επίσης, δεν ήταν ακριβώς lucid Dreaming. Όταν λεώ ότι μπορούσα μερικώς να τα ελέγξω, εννοώ απλά και μόνο, ότι γνώριζα ότι αυτό που βλέπω θα τελειώσει σε λίγο. Δεν είχα την δυνατότητα να προσθέσω/αφαιρέσω τίποτα από αυτό που γινόταν, δυστυχώς... 04.17. Πάω να κοιμηθώ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Μάϊος 9, 2012 #26 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2012 04.17. Πάω να κοιμηθώ.... Good night...Mouuuhahahahahahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Μάϊος 9, 2012 #27 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2012 Θυμαμαι στα 10 μου μια νυχτα (μαγικη σαν την αργεντινη ) Ολο το βραδυ ειχα παραισθησεις σε φαση να βλεπω εναν ελεφαντα να καθεται στο γραφειο κ θυμαμαι οτι σκεφτομουν μη μου χεσει τα τετραδια Γενικοτερα εβλεπα πολλα πραγματα ενω ημουν ξυπνιος. Το πρωι ανακαλυψαμε οτι ειχα 39 πυρετο γιατι κολλησα ανεμοβλογια Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenforce13 Μάϊος 9, 2012 #28 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2012 Όταν ήμουν φαντάρος στη σκοπιά είχα ένα τετ α τετ με τη λεγόμενη Μορα. Ένα θα πω... Το Σκ@το μέχρι κάλτσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Μάϊος 9, 2012 #29 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2012 Όταν ήμουν φαντάρος στη σκοπιά είχα ένα τετ α τετ με τη λεγόμενη Μορα.Ένα θα πω... Το Σκ@το μέχρι κάλτσα. ειχες παραλυση ενω ησουν ορθιος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenforce13 Μάϊος 9, 2012 #30 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2012 ειχες παραλυση ενω ησουν ορθιος?Ήμουν κομμάτια κ είπα να κάτσω λίγο, όταν έκατσα ακούμπησα το κεφάλι μ στον τοίχο κ στο καπάκι είδα ότι μου κάνουν έφοδο. Πάω να βάλω δύναμη στα χέρια αλλά δε μπορούσα σαν να με κρατούσε κάποιος. Όταν σήκωσα το κεφάλι είδα μπροστά μου μια σκιά με κουκούλα κ κόκκινα μάτια να με κοιτάει, πάω να φωνάξω αλλά που...Μετά από κάποια δευτερόλεπτα επανερχόταν η δύναμη στα χέρια κ μπόρεσα να σηκωθώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Μάϊος 9, 2012 #31 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2012 θυμάμαι όταν ήμουν μικρός καθόμουν στο δωμάτιο μου στον υπολογιστή και άκουγα καμπανάκια μέσα στο δωμάτιο, τα οποία δεν ήξερα από που ακουγόντουσαν... Τελικά μετά από πολλές μέρες συνειδητοποίησα ότι ήταν από έναν δίσκο (του ozzy αν θυμάμαι καλά) που είχε καμπανάκια σε διάφορα τραγούδια, αλλά λόγο της συχνότητάς τους, της έντασης τους και την ηχώ του δωματίου, δεν καταλάβαινα ότι ήταν από τα ηχεία... Πάντως για τα όνειρα που λέτε ορισμένοι, μη φοβάστε να πεθάνετε γιατί ποτέ και κανένας άνθρωπος δεν μπορεί να δει ότι πεθαίνει στο όνειρό του... είναι άμυνα του εγκεφάλου... γενικά δεν βλέπω όνειρα (ή μάλλον δεν θυμάμαι να βλέπω είναι το σωστό, γιατί όλοι βλέπουν), αλλά μερικές φορές που βλέπω και αν έχω τον έλεγχο τότε κάνω ότι να' ναι, γιατί ξέρω ότι δεν μπορώ να πεθάνω... Αυτό βέβαια μπορεί να συμβεί μια φορά στα 2 χρόνια... Ώρες-ώρες μου την δίνει που δεν μπορώ να θυμηθώ αν ονειρεύομαι, αλλά όταν ακούω τα trance-ψυχεδελικά που βλέπουν οι άλλοι, λέω πάλι καλά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrael Μάϊος 9, 2012 #32 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2012 Ήμουν κομμάτια κ είπα να κάτσω λίγο, όταν έκατσα ακούμπησα το κεφάλι μ στον τοίχο κ στο καπάκι είδα ότι μου κάνουν έφοδο. Πάω να βάλω δύναμη στα χέρια αλλά δε μπορούσα σαν να με κρατούσε κάποιος. Όταν σήκωσα το κεφάλι είδα μπροστά μου μια σκιά με κουκούλα κ κόκκινα μάτια να με κοιτάει, πάω να φωνάξω αλλά που...Μετά από κάποια δευτερόλεπτα επανερχόταν η δύναμη στα χέρια κ μπόρεσα να σηκωθώ.Στο φυλακιο 9 στην Ορεστιαδα ησουν και σου εκανε καταδρομικη ο "Φριτς";Υ.Γ. Συγνωμη στον "OP" που ευτελιζω το thread Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavlamari Μάϊος 14, 2012 #33 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2012 Εγω οταν ημουν πιτσιρικας εβλεπα στον υπνο μου οτι κατουρουσα και κατουριομουν και στην πραγματικοτητα ο μαπας..(αφου δεν εβλεπα οτι αφοδευα,παλι καλα)Αυτο εχει καμια βαση συμφωνα με τα παραπανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Μάϊος 14, 2012 #34 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2012 Συμφωνα με τα παραπανω δεν ξέρω αλλα οτι ζητάει ο οργανισμός το βλέπεις και στον ύπνο συνήθως ( αν βλέπεις όνειρα) , πχ . Αν φαω 2 πιτόγυρα λιγο πριν κοιμηθω και δεν πιω νερο - κάτι και ξαπλωσω πιθανότατα θα διψάσω κάποια στιγμή . οποτε το υποσυνείδητο θα στήσει χορό , μπορεί να βλέπω πως περιφέρομαι σε έρημο πχ. Τις προάλλες έβλεπα οτι ήμουν στο μπάρ ενός φίλου και έιχα πιεί 10 ανθρακούχα μέχρι που σηκώθηκα απο το κρεβάτι διψασμένος και κατέβασα 1 λίτρο κοκακόλα με την μία . Να κατουρηθώ μου έιχε τύχει και μένα πολυ μικρός Συνήθως ότι συναίσθημα εχεις έντονο περνάει στο όνειρο . Οταν αγόρασα το αυτοκίνητο έβλεπα οτι το παραλαμβάνω πολλες φορές ( ειχα περιμένει 6 μήνες απο την αντιπροσωπεία τότε ) αλλα που... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.