kuza Δημοσιεύτηκε Μάϊος 7, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 7, 2012 παιδιά έχω ένα πρόβλημα με το ίντερνετ, με πήραν τηλέφωνο από τον ΟΤΕ και μου είπαν ότι θα γίνει αναβάθμιση της ταχύτητας και θα πάρει 3-4 μέρες. Από τότε δεν έχω ίντερνετ και έχουν περάσει 6 μέρες.Τι να κάνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Μάϊος 7, 2012 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 Για πάρε τους ένα τηλέφωνο μήπως και σε ξέχασαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Μάϊος 7, 2012 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 Ζητησες εσυ αναβαθμιση στην ταχυτητα, ή ο ΟΤΕ κανει απο μονος του αναβαθμιση?Θα συμφωνησω να τους παρεις τηλεφωνο και να τους το ξαναθυμισεις. Γνωστος μου ειχε μεινει χωρις internet για δυο βδομαδες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 7, 2012 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 Και φυσικα θα πρεπει να μην σε χρεωσουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Μάϊος 7, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 ο ΟΤΕ από μόνος του το έκανε. Που θα πάρω τηλέφωνο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Μάϊος 8, 2012 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2012 Πάρε στο 13888 και μετά επέλεξε μία από τις επιλογές που δίνει για να επικοινωνήσεις με το τεχνικό τμήμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.