Jump to content

Γνωμες για αγορα Seagate ST3000DM001

lord

Recommended Posts

Το όριο των 70MB/s ισχύει στην περίπτωσή σου, γιατί τόσο είναι το όριο των Vertex 2 90GB που έχεις, σε incompressible data. Μην γενικεύεις όμως, πως ισχύει στους περισσότερους SSD γιατί δεν αληθεύει.

Τα νούμερα πάντως του Seagate είναι πολύ καλά για αποθήκη. Σκέφτομαι κι εγώ την αγορά τριών για raid5.

Σωστός. Αλλά κι εγώ για αυτό αυτό έγραψα "περισσότερους" και όχι "όλους". Με την έννοια δηλαδή, ότι αναφέρομαι σε ssd της σειράς Vertex 2 ή παλαιότερους.

Και έγραψα "περισσότερους", γιατί φαντάζομαι ότι οι ssd που έχουν εγκατασταθεί και λειτουργούν σε pc της σειράς Vertex2 ή παλαιότεροι, είναι και οι περισσότεροι σε αριθμό...

φίλος το θέμα είναι δυστυχώς ο ένας χρόνος εγγύησης. Το drive τα σπάει και είναι και σχετικά vibration free για 7200 αλλά 1 χρόνος; Damn.

Και φαίνεται να "παίζει" κάτι παράξενο όντως με το θέμα της εγγύησης. Αυτή τη στιγμή το Vision Studio αναφέρει όντως ένα έτος εγγύηση για τον ST3000DM001. :TD:

Είμαι απόλυτα σίγουρος όμως, ότι αρχές Μαίου που αγόρασα εγώ (πήρα τους δύο Seagate 3ΤΒ από το Vision Studio και τον έναν από το Web Supplies), ότι το site του Vision Studio ανέφερε δύο έτη εγγύηση για τον Seagate... :rofl:

Όχι. Και στο site της SG να πας 1 χρόνο λέει. Η φάση είναι πως τον αγόρασα απο VS 170€ και τον έβαλε την επόμενη μέρα το γνωστό κατάστημα στα 130κάτι... Ήμαρτον ρε φιλαράκι, ήμαρτον...

Όχι. Και στο site της SG να πας 1 χρόνο λέει. Η φάση είναι πως τον αγόρασα απο VS 170€ και τον έβαλε την επόμενη μέρα το γνωστό κατάστημα στα 130κάτι... Ήμαρτον ρε φιλαράκι, ήμαρτον...

Κι εγώ τα ίδια έπαθα, αγόρασα και τους τρεις Seagate των 3ΤΒ μέχρι τα μέσα του Μάη (τους δύο στα 165 και τον έναν στα 167 ευρώ), κι αμέσως μετά ξεπετάχτηκε το Mr.Smith με την απίστευτη τιμή του. :wall:

Αλλά να σου πω κάτι φίλε μου, αν περιμένουμε πάντα να αγοράσουμε αποκλειστικά κάθε φορά στην καλύτερη τιμή της αγοράς, δεν θα αγοράζαμε ποτέ τίποτα!...

• 2 weeks later...

Ο νέος Seagate των 3ΤΒ φαίνεται ότι πάει να σπάσει όλα τα ρεκόρ πωλήσεων και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Δείτε εδώ, ένας και μόνο πωλητής του αμερικάνικου ebay έχει πουλήσει σχεδόν 300 κομμάτια, μέσα σε ένα μόλις μήνα και κάτι μέρες! :-O

Εάν πατήσετε επάνω στο 289 sold, θα δείτε αγοραστές που έχουν αγοράσει 2, 3, 5, 10, 15 ακόμα και 36 τεμάχια μαζεμένα έχει αγοράσει ένας και μόνο αγοραστής! :o

Και το ερώτημα είναι φυσικά γιατί όλοι αυτοί αγοράζουν σε λιανική και όχι χονδρική τιμή;! Είναι δυνατόν να αγοράζει κάποιος 36 σκληρούς των 3ΤΒ και να μην έχει καστάστημα ή να μην θέλει να τους πουλήσει κάπου αλλού;! :hmm:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.