l2phile Δημοσιεύτηκε Μάϊος 7, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 7, 2012 Παρατήρησα ότι η ATE τσεπώνει 3 ευρώ, όταν μου καταθέτουν μέσω άλλης τράπεζας. Ψάχνοντας είδα ότι τελικά δεν είναι η μόνη.Η ερώτηση είναι:Ποιες τράπεζες χρεώνουν λιγότερο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Μάϊος 7, 2012 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 Παρατήρησα ότι η ATE τσεπώνει 3 ευρώ, όταν μου καταθέτουν μέσω άλλης τράπεζας. Ψάχνοντας είδα ότι τελικά δεν είναι η μόνη.Η ερώτηση είναι:Ποιες τράπεζες χρεώνουν λιγότερο;βασικά με την πειραιώς, από ότι έχω παρατηρήσει (δεν είμαι και πολύ σίγουρος) πως όταν μου κάνουν έμβασμα, διαλέγουν άμα θα το επιβαρυνθεί ο αυτός που μου το κάνει η εγώ. οποτε πολύ απλά την επιβάρυνση σου την περνάνε εσένα όταν σου κάνουν έμβασμα.κατά τα αλλα από ότι ξέρω είναι flat οι χρεώσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Μάϊος 7, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 Δηλαδή για να μην κάθομαι να λέω "πληρώστε εσείς το έμβασμα", απλά +3 ευρώ στην τιμή... Για αυτή τη δουλειά θέλω....1003 ευρώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάϊος 7, 2012 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 Νομίζω είναι η ελληνική ταρίφα αυτή. Σε όποια τράπεζα κι αν έχω στείλει χρήματα από εδώ το 3εύρω το τρώνε κανονικότατα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάϊος 7, 2012 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 νομιζω πως αν κανεις και μεταφορα χρηματων μεσω ebanking ειναι φθηνοτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Μάϊος 7, 2012 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 Αυτό νομίζω έχει καταργηθεί. Στην Εμπορική από πέρσι σταμάτησαν να μου χρεώνουν έξοδα για τα λεφτά που βάζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Μάϊος 7, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 [MENTION=5513]GoMaR[/MENTION] : Ναι, η Πειραιώς νομίζω τσιμπάει 0,5 ευρώ. Αλλά δεν λες στον πελάτη τι να κάνει. (απλά προσθέτεις 3 ευρώ στην τιμή και αν στα δώσει στο χέρι, κερδίζεις και 3 ευρώ ) [MENTION=93]ΓιαγκΤ[/MENTION] : Ενδιαφέρον. Μπορείς να μάθεις αν χρεώνεται ακόμη ο παραλήπτης; (στην περίπτωση μου, είμαι παραλήπτης, γι' αυτό : ) ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Μάϊος 7, 2012 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 βασικά άμα κανεις συχνές συναλλαγές, άνοιξε λογαριασμό σε 3-4 μεγάλες τράπεζες, οι οποιες σε "ενδοτραπεζικα" εμβάσματα δεν χρεώνουν τίποτα (p.x. άμα από πειραιώς κανεις έμβασμα σε λογαριασμό τις πειραιώς, τότε δεν χρεώνεται αυτή η συναλλαγή)για όλους τους υπολοιπους κανε αυτό που είπες, 1000+3E Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Μάϊος 7, 2012 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 [MENTION=5513][MENTION=93]ΓιαγκΤ[/MENTION] : Ενδιαφέρον. Μπορείς να μάθεις αν χρεώνεται ακόμη ο παραλήπτης; (στην περίπτωση μου, είμαι παραλήπτης, γι' αυτό : ) )Όχι δεν χρεώνεται. Θα το μάθαινα σίγουρα, πρόκειται για διατροφή : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Μάϊος 7, 2012 Author #10 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 Μίλησα με τον πελάτη. Αυτός δεν χρεώθηκε κάτι. (από τράπεζα Γερμανίας)Πρέπει να βρω ποιες κωλοτράπεζες δεν χρεώνουν την ΤΡΕΛΗ μανούρα να δεχθούν!!! λεφτά.[MENTION=93]ΓιαγκΤ[/MENTION] : Ο λογαριασμός που καταθέτεις, ποιας τράπεζας είναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Μάϊος 7, 2012 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 Μίλησα με τον πελάτη. Αυτός δεν χρεώθηκε κάτι. (από τράπεζα Γερμανίας)Πρέπει να βρω ποιες κωλοτράπεζες δεν χρεώνουν την ΤΡΕΛΗ μανούρα να δεχθούν!!! λεφτά.[MENTION=93]ΓιαγκΤ[/MENTION] : Ο λογαριασμός που καταθέτεις, ποιας τράπεζας είναι;να σε πω, με ΙΒΑΝ τα στέλνει η απλά με τραπεζικό λογαριασμό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Μάϊος 7, 2012 Author #12 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 Δεν ξέρω. Μπορώ να το δω από κάπου; Από τα συμφραζόμενα πάντως, πήγε στην τράπεζα και τα κατέθεσε. Σου λέει κάτι αυτό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Μάϊος 7, 2012 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 Δεν ξέρω. Μπορώ να το δω από κάπου; Από τα συμφραζόμενα πάντως, πήγε στην τράπεζα και τα κατέθεσε. Σου λέει κάτι αυτό;εσύ τι του έδωσες? τον ΙΒΑΝ αριθμό σου η τον αριθμό του λογαριασμού σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Μάϊος 7, 2012 Author #14 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 both Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Μάϊος 7, 2012 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 bothαπλά τα κόστη εμβάσματος μέσο ΙΒΑΝ είναι "διεμετρικα" φτηνότερα από ότι μέσο απλής τραπεζικής μεταφοράς Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Μάϊος 7, 2012 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 [MENTION=93]ΓιαγκΤ[/MENTION] : Ο λογαριασμός που καταθέτεις, ποιας τράπεζας είναι;http://www.thelab.gr/1063253677-post6.html : P Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Μάϊος 7, 2012 Author #17 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 α) Τα βάζεις από Εμπορική σε Εμπορική; (λογικό να μην χρεώνεται κανείς τότε) β) Τα βάζεις σε Εμπορική από (?) γ) Τα βάζεις από Εμπορική σε (?) Αν είσαι στο Α) χαίρομαι που σου έκατσε και δεν πληρώνεις έξτρα, αλλά δεν με βοηθάς Βασικά πιο πολύ με ενδιέφερε το γ) ,για να δω ποια είναι η πιο τσίπικη, αλλά όπως είπε ο dunkel , όλες οι τράπεζες σε χρεώνουν το ίδιο. Για να βγάλω και ένα συμπέρασμα. Για εντός Ελλάδος συνναλαγές φτιάχνω λογαριασμό σε "όλες" τις τράπεζες για να την βγάζουμε και οι δύο δωρεάν. Για διεθνείς συνναλαγές, λέω να καταθέσουν με το IBAN και όχι με τον απλό λογαριασμό. Όλα αυτά, αν δεν υπάρχει web-banking από την μεριά του καταθέτη. Σωστά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Μάϊος 7, 2012 #18 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 α) Τα βάζεις από Εμπορική σε Εμπορική; (λογικό να μην χρεώνεται κανείς τότε)β) Τα βάζεις σε Εμπορική από (?) γ) Τα βάζεις από Εμπορική σε (?) Αν είσαι στο Α) χαίρομαι που σου έκατσε και δεν πληρώνεις έξτρα, αλλά δεν με βοηθάς Βασικά πιο πολύ με ενδιέφερε το γ) ,για να δω ποια είναι η πιο τσίπικη, αλλά όπως είπε ο dunkel , όλες οι τράπεζες σε χρεώνουν το ίδιο. Για να βγάλω και ένα συμπέρασμα. Για εντός Ελλάδος συνναλαγές φτιάχνω λογαριασμό σε "όλες" τις τράπεζες για να την βγάζουμε και οι δύο δωρεάν. Για διεθνείς συνναλαγές, λέω να καταθέσουν με το IBAN και όχι με τον απλό λογαριασμό. Όλα αυτά, αν δεν υπάρχει web-banking από την μεριά του καταθέτη. Σωστά; Δεν έχω λογαριασμό στην Εμπορική, μόνο ο παραλήπτης έχει. Βρίσκω ένα υποκατάστημα της Εμπορικής και βάζω τα λεφτά Παλιά με χρέωναν Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Μάϊος 7, 2012 Author #19 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 Α, οκ. Δηλαδή πάλι στο Α) είσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdoc Μάϊος 7, 2012 #20 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 Για δες στο επισυναπτόμενο μήπως βρείς την απάντησή σουdeps-epitokia-sygkentrotika.xls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.