fonzi Δημοσιεύτηκε Μάϊος 7, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 7, 2012 Σε μια εργασία μου χρησιμοποιώ online ερωτηματολόγιο. Το έφτιαξα με googledocs και το συμπληρώνουν οι χρήστες στο ιντερνετ αφού τους στείλω το link. Τα αποτελέσματα τα παίρνω κατευθείαν.Ο καθηγητής θέλει να διαγράψω τον όρο "online" ερωτηματολόγιο, και να βάλω αντίστοιχο ελληνικό. Πως να το διατυπώσω;Αν βάλω ερωτηματολόγιο "διαθέσιμο στο διαδίκτυο" δεν μου φαίνεται σωστό διότι θα μπορούσα να αναφέρομαι σε αρχείο που θα το κατέβαζαν και θα το συμπλήρωναν τοπικά και μετά θα μου το έστελναν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Μάϊος 7, 2012 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 Διαδικτυακό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάϊος 7, 2012 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 Διαδικτυακά λογικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdoc Μάϊος 7, 2012 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 Το πιο λογικό είναι το διαδικτυακό ,εγώ όμως θα προσέθετα και το πραγματικού χρόνου Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Μάϊος 7, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 Ευχαριστώ παιδιά. Δοκιμάζω το "διαδικτυακό" και βλέπουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.