fits79 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 6, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 6, 2012 Καλησπέρα....Μετά το τελευταίο update 17-4-2012 του προγράμματος έχω το εξής πρόβλημα που ποτέ δεν είχα:Ενώ κατεβάζω οποιοδήποτε λινκ(Rapidshare, uploaded, netload, easybytez) με το μέγιστο της γραμμής μου δηλαδή 1.2 - 1.3 mb/sec ξαφνικά ΜΕΡΙΚΕΣ φορές σκαλώνει ενώ κατεβάζει ένα λινκ(Όχι συγκεκριμένο) και κατεβάζει με 100-200kbps μέχρι να τελειώσει το κατέβασμα του ή μέχρι να κάνω reset το συγκεκριμένο λινκ ενώ αν την ίδια στιγμή δοκιμάσω να κατεβάσω ακριβώς το ίδιο λινκ μέσω οποιουδήποτε browser το κατεβάζει μια χαρά γρήγορα.Δοκίμασα τα εξής μην τυχόν και λυθεί το πρόβλημα αλλά δεν.01. Να απεγκαταστήσω εντελώς όλες τις java εκδόσεις που είχα εγκατεστημένες στο pc με win7 32 bit(Πάντα είχα μόνο μια έκδοση εγκατεστημένη και ποτέ δυο) και να ξανά εγκαταστήσω τις java 6 update 23 ή 31 ή java 7 update 3(Πάντα μια κάθε φορά) και να δοκιμάσω αν αλλάξει τίποτα αλλά δεν....02. Να απεγκαταστήσω/απενεργοποιήσω οτιδήποτε antivirus/firewall έχω εγκατεστημένο στο pc win7 32bit starter03. Να κάνω καθαρή εγκατάσταση από την αρχή του jdownloader stable ή nightly04. Να κάνω restart & reset το ρουτερ μου05. Να δοκιμάσω άλλο ρουτερ05. Να πάρω τηλ. των isp(4νετ) για να δω αν υπάρχουν προβλήματα06. Να κάνω φορματ και εγκατάσταση από την αρχή τα win7 32bit starterΠαρόλα αυτά το πρόβλημα συνεχίζει και το κάνει όχι συχνά μεν αλλά το κάνει.Και όλα αυτά μετά τα τελευταία updates 17-4-2012 ενώ αν βάλω τα updates 13-4-2012 δουλεύουν όλα μια χαρά.Έχει να προτείνει κάνεις κάτι ρε παιδιά γιατί έχω δοκιμάσει τα πάντα όπως βλέπετε αλλά παρόλα αυτά το πρόβλημα παραμένει....Με τους devs του προγράμματος που μίλησα και είδαν τα logfiles μου είπαν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να φταίνε τα updates του προγράμματος αλλά είτε ο isp μου, είτε ο host με το λινκ, είτε το ρουτερ μου.Έχω και νεότερα..Δοκίμασα και άλλο πρόγραμμα.Το mipony δεν είναι java και σε αυτό ακριβώς τα ίδια έκανε και το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι όταν κολλάνε τα λινκς μπορώ να κατεβάσω από apple & nvidia μια χαρά αλλά τα λινκς κολλάνε και δεν ξεκολλάνε ούτε με restart ρουτερ ούτε τίποτα όπως επίσης και αν ανοίξω ή συνδέσω άλλο pc στο ρουτερ πάλι τα ίδια θα κάνει μέχρι να περάσει κάποια ώρα συνήθως 5-10 λεπτά για να ξεκολλήσουν από μόνα τους και να κατεβάζουν πάλι κανονικά.Εννοείτε πήρα τηλ την 4νετ που είμαι και μου είπε ότι από τη στιγμή που από sites όπως nvidia & apple κατεβάζετε κανονικά δεν έχει πρόβλημα η γραμμή σας.Και τους λέω τότε πως εξηγείτε το ότι ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ μου συμβαίνει σε 3 διαφορετικά pc (Netbook, laptop, desktop) με 3 διαφορετικά λειτουργικά(Win xp pro sp3, win7 ultimate 32 & 64bit) και με 3 διαφορετικά ρουτερ(Linksys wag200g, speedtouch 780wl και ενα d-link που δεν θυμάμαι μοντέλο τώρα).Και μου λέγανε δεν ξέρουμε και ιστορίες για αγρίους...Δοκίμασα να δω αν κάνει κάτι παρόμοιο σε άλλο γειτονικό σπίτι πάλι με 4νετ και ΜΑΝΤΕΨΤΕ....Το κάνει αλλά όχι τόσο συχνά όσο στη δική μου σύνδεση και όχι σε και όχι σε τόσο χαμηλές ταχύτητες αφού στην άλλη σύνδεση φτάνει μέχρι 400-500kbps όταν σκαλώσει.Εγώ μετά απ' όλα αυτά τα τεστ το κόβω ποιο πολύ πρόβλημα Isp παρά κάτι άλλο....Και το ακόμα ποιο περίεργο είναι ότι πριν κάνα 15μερο δεν είχα κανένα πρόβλημα πουθενά και για να σας προλάβω ΟΧΙ δεν άλλαξα ούτε εγκατέστησα σε κάποιο από τα 3 pc κάτι αυτές τις 15 μέρες ξαφνικά ενώ κατέβαζα μια χαρά οποιαδήποτε ώρα και διάστημα μου συμβαίνει αυτό το πρόβλημα συνήθως μετά από 5-6 ώρες συνεχόμενου κατεβάσματος κάτι σαν να μπουκώνει το dslam το οποίο ανήκω...Δεν ξέρω τι να πω...Μάλλον το κόβω να γυρνάω πάλι σε οτενετ....Υπάρχει καμιά περίπτωση αν έχω ενεργή ή ανενεργή την επιλογή "IGMP Proxy" στο ρουτερ μου να έχει επίπτωση σε όλο αυτό? Γενικώς το έχω ανενεργό.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.