The_Blade Δημοσιεύτηκε Μάϊος 6, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 6, 2012 Ρε παίδες η xigmatec achiles πατάει πάνω στα capacitor της 990fxa-ud3 που έχω. Για την ακρίβεια το bracket της πατάει πάνω στους capacitors. Μπορεί να έχω πρόβλημα με αυτό;;; Ακουμπάει η μία άκρη στον ένα και η άλλη άκρη στον άλλον capacitor που δείχνω.... Μπορεί να κάνει ζημιά στη μητρική ή Βραχυκύκλωμα;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Μάϊος 6, 2012 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2012 αν δεν παταει σωστα = δεν θα εφαπτεται η επιφανεια της ψυχτρας ωστε να απορροφα την ζεστα του επεξεργαστη= δεν θα ψυχεται σωστα = προβληματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Μάϊος 6, 2012 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2012 Δεν υφίσταται βραχυκύκλωμα μην φοβάσαι,το μόνο που πρέπει να προσέχεις είναι να μην του ξηλώσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
budhas Μάϊος 7, 2012 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 Καλο θα ειναι να μην τους ζοριζεις γιατι καποια στιγμη δεν θα κανουν επαφη και δες αν η ψυχτρα σου οπως ειναι τωρα εχει κουμποσει καλα για να μην ανεβαζει ο επεξεργαστης θερμοκρασιες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Blade Μάϊος 7, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 αποφάσισα να κόψω λίγο το bracket στην άκρη για να μην ακουμπάει, βρίσκω καινούριο με 7 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά αν θέλω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.