The_Blade Δημοσιεύτηκε Μάϊος 6, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 6, 2012 Ρε παίδες η xigmatec achiles πατάει πάνω στα capacitor της 990fxa-ud3 που έχω. Για την ακρίβεια το bracket της πατάει πάνω στους capacitors. Μπορεί να έχω πρόβλημα με αυτό;;; Ακουμπάει η μία άκρη στον ένα και η άλλη άκρη στον άλλον capacitor που δείχνω.... Μπορεί να κάνει ζημιά στη μητρική ή Βραχυκύκλωμα;;;;
2cpu Μάϊος 6, 2012 #2 Μάϊος 6, 2012 αν δεν παταει σωστα = δεν θα εφαπτεται η επιφανεια της ψυχτρας ωστε να απορροφα την ζεστα του επεξεργαστη= δεν θα ψυχεται σωστα = προβληματα.
digitaltiger Μάϊος 6, 2012 #3 Μάϊος 6, 2012 Δεν υφίσταται βραχυκύκλωμα μην φοβάσαι,το μόνο που πρέπει να προσέχεις είναι να μην του ξηλώσεις.
budhas Μάϊος 7, 2012 #4 Μάϊος 7, 2012 Καλο θα ειναι να μην τους ζοριζεις γιατι καποια στιγμη δεν θα κανουν επαφη και δες αν η ψυχτρα σου οπως ειναι τωρα εχει κουμποσει καλα για να μην ανεβαζει ο επεξεργαστης θερμοκρασιες.
The_Blade Μάϊος 7, 2012 Author #5 Μάϊος 7, 2012 αποφάσισα να κόψω λίγο το bracket στην άκρη για να μην ακουμπάει, βρίσκω καινούριο με 7 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά αν θέλω....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.