Jump to content

Νέο μηχάνημα

xe1987

Recommended Posts

Καλησπέρα! σκοπεύω να αγοράσω ένα καινούριο μηχάνημα και θα ήθελα τη γνώμη σας! το διαθέσιμο budget είναι 1000 ευρώ χωρίς περιφερειακά και λειτουργικό.

Μετά από έρευνα έχω βρει τα παρακάτω κομμάτια:

CASE: CoolerMaster HAF 912 Plus RC-912P-KKN1 Midi Tower no PSU Black

PSU: Corsair Power Supply 650W ATX 24 pin TX V2 CMPSU-650TXV2EU Active-PFC Retail

MOBO: Gigabyte Socket 1155 GA-Z77X-UD3H-WB WIFI GLan Audio Raid

CPU: INTEL CORE I5 2500K 3.3 GHZ QUAD CORE SOCKET 1155 95W BOX

RAM: Corsair Vengeance 8GB DDR3 Non ECC CL9 1866MHz (Kit 2 x 4096)

GPU: ATI Radeon HD7850 2GB DDR5 PCI-E DVI HDMI Dual Mini-DP (Gigabyte)

SDD: OCZ 120GB Agility III AGT3-25SAT3-120G Solid State Drive SATA SSD 2.5''

OPTICAL: Samsung DVD±RW SH-222BB Dual Layer SATA Black Bulk

Επίσης να προσθέσω οτι έχω δυο από αυτούς τους σκληρούς (Newegg.com - Fujitsu MHZ2250BH-G2 250GB 5400 RPM 8MB Cache 2.5" SATA 3.0Gb/s Internal Notebook Hard Drive) από παλαιότερο laptop να βάλω πάνω εκτός από τον SDD

CoolerMaster Storm Trooper (Full Tower, Black)

Corsair Power Supply 650W ATX 24 pin TX V2 CMPSU-650TXV2EU Active-PFC Retail

Asus Socket 1155 Maximus V GENE GLan Audio Raid

Intel Core i5 2500K 3.3 GHz Quad Core Socket 1155 95W Box

Corsair Vengeance 8GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz (CMZ8GX3M2A1600C9R) (Kit 2 x 4096)

OCZ 120GB Agility III AGT3-25SAT3-120G Solid State Drive SATA SSD 2.5''

ATI Radeon HD7850 2GB DDR5 PCI-E DVI HDMI Dual Mini-DP (Gigabyte)

Αυτά πώς σας φαίνονται?

Και κάτι ακόμα, βλέπω εδώ, αλλά και σε άλλα φόρουμ, αρκετά αρνητικά σχόλια για το pixmania. Αφορούν μόνο τα έξοδα αποστολής ή γενικότερα έχουν κακή εξυπηρέτηση;

Όχι πώς έχει κάτι ο 2500k, αλλά γιατί δε πας σε ivy (3570+Ζ77); Κάνα 30ρι παραπάνω θα σου βγει.

Δεν έχω προσωπική εμπειρία από pixmania, αλλά θυμάμαι ότι με τα μεταφορικά έβγαινε ίδια τιμή με τα ελληνικά μαγαζιά. Σε περίπτωση RMA, γιατί να τρέχεις.

Μια χαρα ειναι ολες οι συνθεσεις. Προσωπικα μου αρεσει πιο πολυ η τελευταια με την Asus Maximus V GENE, με μονη διαφορα στον επεξεργαστη. Πηγαινε σε Ivy Bridge i5 3570 (οχι Κ μιας και δε σε ενδιαφερει το OC).

Οσον αφορα το Pixmania το κυριο προβλημα ειναι τα μεταφορικα...

Με τον ivy θα κερδίσω αισθητά σε σχέση με τον sandy;

Το οικονομικό δεν είναι θέμα, αλλά αυτά που ακούγονται για υψηλές θερμοκρασίες;

Έτεινα προς βιζιον στουντιο, αλλά εκτός του οτι δεν έχει το συγκεκριμένο κουτί, στο πιξμανια μου βγαίνει συγκριτικά 50 ευρώ λιγότερα (με έξοδα αποστολής)! Γι' αυτό ρωτάω ;)

Σε στοκ συχνοτητες η διαφορα στις θερμοκρασιες ειναι μια χαρα. Υψηλες θερμοκρασιες εχουν πανω απο τα 4+GHz. Επισης δεν χρειαζεται ψυκτρα στον επεξεργαστη μιας και δεν θα κανεις OC.

Μεινε ως εχει,μια χαρα ειναι 2500K και θα σε καλυπτει για αρκετο καιρο..!!

Τωρα για την ψυχτρα,καλο ειναι να βαλει μια οχι τοσο ακριβη ωστε να μειωθει και η θερμοκρασια καθως και ο θορυβος..!!Πηγαινε προς πλευρας Xigmatek GAIA..!!Ερχονται και καψες μην το ξεχναμε.!!!!

Ξέρει κάποιος να μου προτείνει μια κάρτα γραφικών γύρω στα 25 ευρώ;

Αυτές λένε τίποτα:

SAPPHIRE Radeon HD 7850 - 2 GB GDDR5 - PCI-Express 3.0

SAPPHIRE Radeon HD 7850 OC - 2 GΒ GDDR5 - PCI-Express 3.0

MSI Radeon HD 7850 Twin Frozr OC - 2 GB GDDR5 - PCI-Express 3.0

Ξέρει κάποιος να μου προτείνει μια κάρτα γραφικών γύρω στα 25 ευρώ;

Αυτές λένε τίποτα:

SAPPHIRE Radeon HD 7850 - 2 GB GDDR5 - PCI-Express 3.0

SAPPHIRE Radeon HD 7850 OC - 2 GΒ GDDR5 - PCI-Express 3.0

MSI Radeon HD 7850 Twin Frozr OC - 2 GB GDDR5 - PCI-Express 3.0

Πανω κατω ιδιες ειναι...Εγω θα προτιμουσα την 2η(εμφανισιακα μου αρεσει πιο πολυ),εξαλλου οι διαφορες στις τιμες ειναι μικρες..!!Αν εχεις αερα στο μπατζετ χτυπας την πιο ακριβη υλοποιηση,αλλα δεν θα στο προτεινα,ολες ισαξιες ειναι!!

1)Ξεκλειδωτο πολλαπλασιαστη

2)Καλυτερες θερμοκρασιες,οχι οτι 3550 δεν εχει καλες,μια χαρα ειναι οι θερμοκρασιες απλα αλλιως ειναι να βλεπεις το 36 και αλλιως το 40+ ...!!Τωρα εαν το δεις απο την αλλη πλευρα,(φτιαχνω καινουργιο μηχανημα,θα παρω οτι πιο καινουργιο) καλυτερα να πας στον 3570Κ και τελος...!!!

Idle με stock ψύκτρα και ο 2500k κάπου στα 40 είναι αυτές τις μέρες.

Να πάρεις K έκδοση είτε sandy που έχουν χαμηλότερα temps σε OC εφόσον δεν θα κάνεις OC είναι λίγο κουλό.

Θα πάρεις BMW γιατί έχεις την δυνατότητα να την φτιάξεις πιο εύκολα (έχει after market parts) αντί για lexus. H lexus δίνει 10 άλογα παραπάνω, καίει λιγότερο έχει καλύτερο κράτημα κ είναι καινούργιο μοντέλο. Δεν θα πειράξεις κανένα απο τα 2 αμάξια όμως εν τέλη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.