ARMAGEDDON Δημοσιεύτηκε Μάϊος 6, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 6, 2012 πως γεμίζει η μέρα σου !!!! προσπαθείς να διαγράψεις έναν ιό ονόματι PING.EXE Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Μάϊος 6, 2012 Author #2 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2012 τώρα το παρακολουθώ το βλέπω στο ΤΜ αλλά δεν χρησιμοποιεί την cpu μου άραγε να έκανε δουλεία το MA Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Μάϊος 6, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2012 μου έχει σπάσει τα νεύρα το PING.EXE ηλίθια m/s Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Μάϊος 6, 2012 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2012 rkill σε safe mode και malwarebytes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάϊος 6, 2012 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2012 Ρίξε μία ματιά στον οδηγό της υπογραφής μου, είναι outdated πλέον αλλά η λογική παραμένει ίδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Μάϊος 6, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2012 ευχαριστώ πολύ που φτιάξατε το θέμα !!!απλά λόγο χρόνου έκανα τα κλασικά βήματα safe mode --> ΜΑ αλλά επειδή ήθελα να μπω μπάζο έβαλα να τρέξει το MA μόνο στον φάκελο windows :baby: για να κάνει γρήγορα ....βρήκε κάτι μετα την επανεκκίνηση τσουπ να το πάλι λέω τέλος τώρα που θα πάω να φάω θα μπω πάλι safe mode και θα βάλω full full scan όταν γύρισα είχε τελειώσει και βρήκε πάλι την ίδια βλακεία ! λέω δεν μαμιέται για να μην κάνω διπλό κόπο πάλι σε safe mode και again full scan μετά από restart, όπου με πήρε και ο ύπνος :turn: τώρα πάω να δοκιμάσω να δω τι έγινε μπαίνω μπάζο !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Μάϊος 6, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2012 απο ότι φαίνεται κομπλέ δεν βλέπω το ping.exe μετά από μια ώρα που είναι ανοιχτό το pc Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Μάϊος 6, 2012 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2012 Ρε συ απλά πας σε safe mode και το βρίσκεις και 1ον)Το σβήνεις2ον)Το βρίσκεις και βάζεις να μην ξεκινάει κατά την εκκίνηση των windows! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Μάϊος 8, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2012 επανέρχομαι πάλι μπορεί να μην βγαίνει το ping.exe και να κάνει τα τρελά του αλλά για ψυχολογικούς λόγους προσπαθώ να διώξω αυτό PUP.BitMiner όπου το βρίσκει πάντα το MA τώρα θα τρέξω spybot :baby: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Μάϊος 8, 2012 Author #10 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2012 spybot βρήκε διάφορα πάνω στους browsers για δώστε τίποτα άλλο για help Link to comment Share on other sites More sharing options...
petroSEXtreme Μάϊος 8, 2012 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2012 να πας για υπνο γιατι οσο το πολεμας θα βρισκεις και αλλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Μάϊος 8, 2012 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2012 rkill έτρεξες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Μάϊος 8, 2012 Author #13 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2012 rkill έτρεξες;το έτρεξα και μου έβγαλε αυτό This log file is located at C:\rkill.log. Please post this only if requested to by the person helping you. Otherwise you can close this log when you wish. Rkill was run on 08/05/2012 at 22:14:15. Operating System: Windows 7 Ultimate Processes terminated by Rkill or while it was running: C:\Users\Armageddon\AppData\Roaming\googleoez.exeRkill completed on 08/05/2012 at 22:14:21. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Μάϊος 8, 2012 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2012 To rkill δεν καθαρίζει αλλά σταματά τα processes προσωρινά, μέχρι να κάνεις επανεκκίνηση. rkill και κάνεις καθάρισμα με mbam και spybot στο καπάκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Μάϊος 9, 2012 Author #15 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2012 είδα και απόειδα και έβαλα avast (γιατί τόσο αργό μα τόσο αργό scan)μόλις το έβαλα βρήκε κάτι παρακαλώ ένα τρίμηνο ban από τον λάμπι Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Μάϊος 9, 2012 Author #16 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2012 παιδεύμοαι τρεις μέρες αει σιχτηρ θα αναλαβω δραστηκα μετρα μου εσπασε τα νευρα format να ξεμπερδεύω αει σιχτηρ και πάλι θα φάω δύο μέρες να καθαρίσω τα αρχεία μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
petroSEXtreme Μάϊος 10, 2012 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2012 Τελικα που εχεις μεινει?Το διαγραφεις και στο επομενο reboot το procces ειναι παλι ενεργο?Το ping.exe υπαρχει πουθενα στα start up list του msconfig? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάϊος 10, 2012 #18 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2012 Γτ δε κανεις αυτο που λεει ο [MENTION=35]chroma[/MENTION] δε καταλαβαινω....η λογικη ειναι μια.Για να σβηστει πρεπει να σταματησει η διεργασια να δουλευει..Μετα σβηνεις και δε μπορει να ξανατρεξειΕπισης κανε αναζητηση και στην registry για ping.exe και σβησε οτι βρεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Μάϊος 10, 2012 Author #19 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2012 να τα πάρουμε από την αρχή αλλά όχι και τόσο καλά γιατί δεν είμαι στο μηχάνημαέχουμε και λέμε το ping.exe μας άφησε χρονους το τελείωσα με το ΜΑ file assasin ! δεν το έχω δει να ξανατρέχεικαι μετά μπήκα σε safemode και κάνω scan με το ΜΑ ωραία μέχρι εδώ αλλά μόλις τελείωσε να η βλακεία PUP.BitMiner "γιατίίίίίίίί" όπου βρίσκεται στο (c/windows/assempley)το συγκεκριμένο μετά από κάθε διαγραφή επανέρχεται οπότε λέω δεν βάζω το avast να δω τι θα γίνει , τι ήθελα και το έβαλα τις ποτάνας τα έκανε πάνω από 7 φορές επαναφορά συστήματος, και έβρισκει στο assempley κάτι άλλες βλακείς 0000008@.dll (δεν θυμάμε ακριβώς τι γιατί είμαι από το λάπτοπ μου στο τει) και κάτι άλλα ...τώρα όταν γιρύσω λέω να του ρίξω άλλη μία επαναφορά και να βάλω karpsesky και βλεπουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάϊος 10, 2012 #20 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2012 msconfig - > startup -> disable all reboot σε safe mode. και δοκιμασε απο εκει τα αντιβιωτικα σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.