Jump to content

Αφαίρεση ping.exe

ARMAGEDDON

Recommended Posts

ευχαριστώ πολύ που φτιάξατε το θέμα !!!

απλά λόγο χρόνου έκανα τα κλασικά βήματα safe mode --> ΜΑ αλλά επειδή ήθελα να μπω μπάζο έβαλα να τρέξει το MA μόνο στον φάκελο windows :baby: για να κάνει γρήγορα ....

βρήκε κάτι μετα την επανεκκίνηση τσουπ να το πάλι λέω τέλος τώρα που θα πάω να φάω θα μπω πάλι safe mode και θα βάλω full full scan όταν γύρισα είχε τελειώσει και βρήκε πάλι την ίδια βλακεία ! λέω δεν μαμιέται για να μην κάνω διπλό κόπο πάλι σε safe mode και again full scan μετά από restart, όπου με πήρε και ο ύπνος :turn: τώρα πάω να δοκιμάσω να δω τι έγινε μπαίνω μπάζο !!!

επανέρχομαι πάλι μπορεί να μην βγαίνει το ping.exe και να κάνει τα τρελά του αλλά

για ψυχολογικούς λόγους προσπαθώ να διώξω αυτό PUP.BitMiner όπου το βρίσκει πάντα το MA τώρα θα τρέξω spybot :baby:

rkill έτρεξες;

το έτρεξα και μου έβγαλε αυτό

This log file is located at C:\rkill.log.

Please post this only if requested to by the person helping you.

Otherwise you can close this log when you wish.

Rkill was run on 08/05/2012 at 22:14:15.

Operating System: Windows 7 Ultimate

Processes terminated by Rkill or while it was running:

C:\Users\Armageddon\AppData\Roaming\googleoez.exe

Rkill completed on 08/05/2012 at 22:14:21.

παιδεύμοαι τρεις μέρες αει σιχτηρ θα αναλαβω δραστηκα μετρα μου εσπασε τα νευρα

format να ξεμπερδεύω αει σιχτηρ και πάλι

θα φάω δύο μέρες να καθαρίσω τα αρχεία μου :nerd:

Γτ δε κανεις αυτο που λεει ο [MENTION=35]chroma[/MENTION] δε καταλαβαινω....

η λογικη ειναι μια.Για να σβηστει πρεπει να σταματησει η διεργασια να δουλευει..Μετα σβηνεις και δε μπορει να ξανατρεξει

Επισης κανε αναζητηση και στην registry για ping.exe και σβησε οτι βρεις

να τα πάρουμε από την αρχή αλλά όχι και τόσο καλά γιατί δεν είμαι στο μηχάνημα

έχουμε και λέμε το ping.exe μας άφησε χρονους το τελείωσα με το ΜΑ file assasin ! δεν το έχω δει να ξανατρέχει

και μετά μπήκα σε safemode και κάνω scan με το ΜΑ ωραία μέχρι εδώ αλλά μόλις τελείωσε να η βλακεία PUP.BitMiner "γιατίίίίίίίί" όπου βρίσκεται στο (c/windows/assempley)

το συγκεκριμένο μετά από κάθε διαγραφή επανέρχεται

οπότε λέω δεν βάζω το avast να δω τι θα γίνει , τι ήθελα και το έβαλα τις ποτάνας τα έκανε πάνω από 7 φορές επαναφορά συστήματος, και έβρισκει στο assempley κάτι άλλες βλακείς 0000008@.dll (δεν θυμάμε ακριβώς τι γιατί είμαι από το λάπτοπ μου στο τει) και κάτι άλλα ...

τώρα όταν γιρύσω λέω να του ρίξω άλλη μία επαναφορά και να βάλω karpsesky και βλεπουμε

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.