Jump to content

budget upgrade gpu απο 4890 vapor X 2gb σε ????

Laseras

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα, μολις εκανα μια αναβαθμιση Pc σε Ιvy 3570k (Hydro H80) με Asrock extreme4, 16gb corsair vengeance,PSU tx850v2, ssd vertex 4 128gb ... κλπ και απο εχω κολησει στην επιλογη gpu. Σκεφτομαι την 6850 σε cross ή κατι αλλο.....μεχρι 200ε και πολλα λεω. Χρηση για Diablo 3 και παρομοια.

Υπαρχουν ξεκλειδωτες 6850 new στην ελληνικη αγορα αυτον τον καιρο? Αν οχι τι προτεινετε...?????

Ευχαριστω κ των προτερων.:hmm:

Κατσε ετσι οπως εισαι εγω λεω εαν ειναι το θεμα σου το diablo.δεν πιστευω να μην μπορει η 4890 να το παιξει ικανοποιητικα.

Επισης,δεν υπαρχουν ξεκλειδωτες 6850 οπως λες.μαλλον για 6950 πηγαινες...

Εαν παρολλα αυτα επιμενεις να αγορασεις,σκεψου και την λυση του μεταχειρισμενου μιας και σε αυτα τα λεφτα βρισκεις 6950 ξεκλειδωτη ακι 6970 με εγγυηση παντα.

το σκεφτηκα και το να μεινω με αυτην για κανα χρονο αφου εχω ξεμεινει και απο λεφτα...

Σε 6970 ξεκλειδωτη δεν ειδα κατι σε καποιες αγγελειες που κοιταξα, αν υπαρχει κατι στο forum με εγγυηση κλπ το σκεφτομαι. Kαι μια τελευταια σκεψη ειναι να κλοκαρω αυτην που εχω και βλεπουμε. Ευχαριστω για την ιδεα.

Έχει το Πλαίσιο κάτι 6850 με 110ε πάντως. Όχι πώς έχει σημασία άμα τελικά δεν σου βγαίνει το budget, αλλά είναι τρελό value/€.

εχω ακουσει οτι αρκετες εχουν βγει ελατωματικες (δεν ξερω αν ισχυει)....την εχω δει την προσφορα και το σκεφτομαι παντως.....φλασάρονται αυτες του πλαισιου σε 6870 ???? ξερει κανεις?

εχω ακουσει οτι αρκετες εχουν βγει ελατωματικες (δεν ξερω αν ισχυει)....την εχω δει την προσφορα και το σκεφτομαι παντως.....φλασάρονται αυτες του πλαισιου σε 6870 ???? ξερει κανεις?

Στην σειρα 68χ0 δεν κερδιζεις shaders οπως γινοταν στην σειρα 69χ0 αρα δεν εχει νοημα να την flasharis σε 6870, το μονο κερδος που ισως εχεις ειναι οτι λογο μεγαλυτερη τασης πυρηνα θα καταφερεις λιγο παραπανω ΟC σε σχεση με το μαμα bios

Επιλογές

1.Gtx 560Ti Hawk

2. 2x6850 cf

3. HD 6950 2GB TWIN FROZR 2 / OC

4. οπως ειμαι για φετος !!

5. Aλλη πρόταση

?????????

Αράζεις το καλοκαίρι, κάνεις κάνα μπανάκι, κλοκάρεις λίγο την 4890 και περιμένεις Σεπτέμβριο που θα σκάσουν οι 660/660 ti :turn:

4 για μένα

η 4890 είναι μια χαρά για d3 που την θες, ίσως και για παραπάνω...

αλλιώς περίμενε λίγο όπως λέει ο virus777 και χτύπα 660/7870 ή μεταχειρισμένη 580/6970

παιδια ευχαριστω ολους. Και οταν λεμε ΟΛΟΥΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ.

εμεινα με την 4890 και οντως ειναι ακομα super και την εχω και απειραχτη κιολας.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.