Jump to content

Peltier help!!

Elpis

Recommended Posts

γεια χαρα σε ολους.. σε μερικες μερες θα παρω στα χερια μου το μπλοκ του 11.. και μιας και βρηκα και ενα πελτιερ στα 226w λεω (αν τελικα μαθω) να το παρω.. αλλα επειδη ειμαι εντελως ασχετος με το αθλημα θα ηθελα να μου πει καποιος γενικα τι ακριβως πρεπει να κανω αν το παρω.. πως θα το τροφοδοτισω και πως θα το μονοσω..

εχω μια abit nf7-s

2500+ barton

tagan 480<--- θα αντεξει η θα πρεπει να του βαλω ενα λεβικομ η ενα 350 νο ναμε που εχω???

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Σιγουρα θα χρειαστεις ενα δευτερο τροφοδοτικο,και μαλλον οχι κανενα τις πλακας.Θα σου τραβαει πολλα αμπερ το 226.Καλο θα ειναι να πεις στον εξπερ(11) οτι το θες για πελτιερ το μπλοκ για να στο κανει με λιγο πιο χοντρο πατο.(για καρτα γραφικων το ιδιο μου εκανε και συντομα θα πω αποτελεσμα).Τωρα στην μονωση θα πρεπει να εισαι πολυ προσεκτικος.Θα χρειαστεις νεοπρεν και το υλικο που χρησιμοποιει ο unseen (δεν θυμαμαι σορρυ πως το λενε)) ωστε να μην περναει ο αερας.

Αυτα σαν μια πρωτη ιδεα..Αν βρεις το θρεντ του νομιζω λεει και εχει και φωτος.

ΥΓ.Καλος σας βρηκα απο διακοπες.

Αρχική απάντηση από Elpis

με peltier 124w θα εχω προβλημα υγροποισησης και θα θελω και δευτερο τροφοδοτικο ? ακομα θα δω καμια διαφορα στις θερμοκρασια? και αν ποσο περιπου ?

Προβλημα υγροποιησης θα εχεις με ολα τα πελτιερ.124W δεν θα σου φθασει για επεξεργαστη..Νομιζω πως σε ολες τις περιπτωσεις (εκτος απο μικρα πελτιερ) θα χρειαστεις τροφοδοτικο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.