nicoc89 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 5, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 5, 2012 Μου βγάζει το μήνυμα "Δεν έχετε πλέον πρόσβαση στο συγκεκριμένο θέμα."έχει γίνει κάποιο λάθος η δεν μπορώ να συμμετέχω ? :baby:αν ειναι bug πείτε το εδω να το φτιάξουν να πουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Μάϊος 5, 2012 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2012 Ήμουν εδώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάϊος 5, 2012 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2012 Μου βγάζει το μήνυμα "Δεν έχετε πλέον πρόσβαση στο συγκεκριμένο θέμα."έχει γίνει κάποιο λάθος η δεν μπορώ να συμμετέχω ? :baby:αν ειναι bug πείτε το εδω να το φτιάξουν να πουμε Thread ban το λενε Sent from my Galaxy Note using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicoc89 Μάϊος 5, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2012 κάποιος που έχει δικαίωμα να αλλάξει τον τίτλο του "Πείτε ό,τι θέλετε" γιατι νομίζουμε οτι λέμε οτι θέλουμε ενώ δεν ισχύει και μετά κάποιος μας κάνει thread ban απροειδοποίητα χωρίς να έχουμε παραβιάσει κάποιο κανόνα και φαίνεται λες και έχει προσωπική κόντρα μαζι μας απο παρεμφερές forum. :yu: Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Μάϊος 5, 2012 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2012 Να σου πω, σοβαρά τωρα, εχεις μηπως την εντύπωση οτι το φόρουμ ειναι ο προσωπικός σου παιδότοπος ;Για συγκεντρώσου λιγο, γιατι θα φας ban και απο εδώ και πιστεψέ με, δεν θα λείψεις σε κανέναν.Αλλη μια αφορμή δωσε μου, μονο μια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.