Jump to content

Νέος Υπολογιστής

DimitrisPas13

Recommended Posts

Μένω στον Νέο Κόσμο,Αθήνα.Διαθέτω 300 ευρώ και θέλω να αγοράσω ένα υπολογιστή για να παίζω παιχνίδια και να μην κολλάει,στην σύνθεση δεν χρειάζομαι οθόνη(έχω την ASUS VW161D).Χρειάζομαι κουτί για κεντρική μονάδα.

για παιχνιδια και που μπορεσες να κανεις κατι τοσο φθηνο στα 390 επιτυχια ειναι. Εγω θα προτεινα ένα μεταχειρισμενο άμα βρεις με εγγυηση θα "σπερνει" σε αυτά τα λεφτά.

1 + 2 + 3 + 4 + 5 + 6 + 7 = 390€

Γρήγορο και αξιοπρεπές, όσο δηλαδή το επιτρέπει η δαμόκλειος σπάθη του κόστους. Πιο κάτω δεν μπόρεσα, ελπίζω να μπορείς να κάνεις κάτι...

Θα μπορούσα να αντικαταστήσω το AMD FX-4100 3.6GHZ 4-CORE BLACK EDITION με το AMD A6-3670K x4 Quad Core APU Black Edition για να κατέβει το κόστος ή δεν ταιριάζει με τα υπόλοιπα.Ποιο είναι καλύτετρο;

O A6-3670K νομίζω πως δεν προσφέρει κάποια σημαντική ελάττωση κόστους, που είναι της τάξης των 10-15€. Όμως, μπορείς να επιλέξεις τον A4 3400, που είναι 40 ευρώ κάτω, με παράλληλη βεβαίως αλλαγή του mobo, ας πούμε με αυτό, αφού οι AMD σειράς Α τοποθετούνται σε διαφορετική βάση. Όλα τα άλλα ταιριάζουν.

Οι επεξεργαστές σειράς Α είναι υποδεέστεροι των FX, όντας προσανατολισμένοι σε υπολογιστές γραφείου χαμηλού κόστους, καθώς ενσωματώνουν κύκλωμα εικόνας εις βάρος της λανθάνουσας μνήμης (έχουν λιγώτερη από τους FX), η οποία, όμως, είναι εξόχως σημαντική για την ταχύτητα.

Αν μπορείς να συγκεντρώσεις αυτό το παραπάνω 40άρι, ο FX το αξίζει με το παραπάνω. Αλίμονο...

O A6-3670K νομίζω πως δεν προσφέρει κάποια σημαντική ελάττωση κόστους, που είναι της τάξης των 10-15€. Όμως, μπορείς να επιλέξεις τον A4 3400, που είναι 40 ευρώ κάτω, με παράλληλη βεβαίως αλλαγή του mobo, ας πούμε με αυτό, αφού οι AMD σειράς Α τοποθετούνται σε διαφορετική βάση. Όλα τα άλλα ταιριάζουν.

Οι επεξεργαστές σειράς Α είναι υποδεέστεροι των FX, όντας προσανατολισμένοι σε υπολογιστές γραφείου χαμηλού κόστους, καθώς ενσωματώνουν κύκλωμα εικόνας εις βάρος της λανθάνουσας μνήμης (έχουν λιγώτερη από τους FX), η οποία, όμως, είναι εξόχως σημαντική για την ταχύτητα.

Αν μπορείς να συγκεντρώσεις αυτό το παραπάνω 40άρι, ο FX το αξίζει με το παραπάνω. Αλίμονο...

Άρα συμφέρει να πάρω τον AMD FX-4100 3.6GHZ 4-CORE BLACK EDITION και όχι τον AMD A6-3670K x4 Quad Core APU Black Edition...χρειάζομαι κάτι παραπάνω ή η σύνθεση που μου έδωσες αρκεί ή χρειάζεται και κάτι άλλο;

Εεεε, κάτι άλλο; Ποντίκι και πληκτρολόγιο. Δεν ξέρω, ξεχάσαμε κάτι άλλο;

Μην πάρεις μεταχειρισμένα, τ' είν' ο κάβουρας, τ' είν' το ζουμί του. Θα γλιτώσεις 30 ευρώ; 40; 50;

390 πολλά, εντάξει πολλά. Περίμενε κανένα μήνα, μάζεψε κανα φράγκο και μετά προχώρησε...

Εεεε, κάτι άλλο; Ποντίκι και πληκτρολόγιο. Δεν ξέρω, ξεχάσαμε κάτι άλλο;

Μην πάρεις μεταχειρισμένα, τ' είν' ο κάβουρας, τ' είν' το ζουμί του. Θα γλιτώσεις 30 ευρώ; 40; 50;

390 πολλά, εντάξει πολλά. Περίμενε κανένα μήνα, μάζεψε κανα φράγκο και μετά προχώρησε...

έχω κάποια λεφτά στην άκρη...αλλά επειδή θα πουλήσω τον παλιό μου υπολογιστή θα έχω περισσότερα!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.