Jump to content

Nope

h4ckerman

Recommended Posts

Καλος ειναι για ελληνικος. δεν ξερω αλλο καλο ελληνικο εκτος απο tsibato που ειναι ψοφιο.

ειναι καλο σαν το TheGT.net?

o ίδιος είναι :rolleyes:

προσοχή που δίνεται invites γιατί κάποιοι κακόβουλοι χρησιμοποιούν ratio master και άλλα του είδους με αποτέλεσμα να φάνε και αυτοί ban αλλά και εσείς

το ξέρω από πρώτο χέρι και έβαλα μυαλό

@ σε ενεργούς χρήστες μπορώ να δώσω και εγώ invites ώστε αν γίνει μ@λ@κι@ να τους κράξουμε άφοβα εδώ :hehe:

Φιλε μου κ εγω ενδιαφερομαι αν εχεις καποια...εψαχνα καιρο για κανενα καλο greek...

να κανω μια νουμπιστικη ερωτηση

στους ιδιωτικούς trackers έχετε ενεργοποιημένο DHT?

μπορεί να τραβάει κάποιος άσχετος δηλαδή και να μην μετράει σαν uploading?

στο mytog ολα αυτα ειναι οφφ.

η καρτελα βασικες λειτουργις στου ιδιωτικους , δεν μετραει..

να κανω μια νουμπιστικη ερωτηση

στους ιδιωτικούς trackers έχετε ενεργοποιημένο DHT?

μπορεί να τραβάει κάποιος άσχετος δηλαδή και να μην μετράει σαν uploading?

Και ενεργοποιημένο να το έχεις στο mytog δεν δουλεύει.

Οποιος ηταν στο παλιο, μπορει να μπει στο φορουμ κ να πει ημουν αυτος απο το παλιο κ θελω να ξαναμπω, θα του στειλουν προσκληση. Εχω δει τετοιες περιπτωσεις εκει...

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Οποιος ηταν στο παλιο, μπορει να μπει στο φορουμ κ να πει ημουν αυτος απο το παλιο κ θελω να ξαναμπω, θα του στειλουν προσκληση. Εχω δει τετοιες περιπτωσεις εκει...

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Μήνυμα του φόρουμ

Λυπούμαστε, ένα σφάλμα προέκυψε. Αν δεν είστε σίγουρος πως να χρησιμοποιήσετεαυτή τη λειτουργία, ή δεν ξέρετε γιατί προέκυψε αυτό το μήνυμα σφάλματος, συμβουλευτείτε τα αρχεία βοήθειας για περισσότερες πληροφορίες.

Το σφάλμα που προέκυψε:

ο διαχειριστής του φόρουμ έχει απενεργοποιήσει την δυνατότητα νέων εγγραφών προς στιγμήν.

-edit- Ευχαριστώ @Gregorypeg1000

Aν έχεις κανείς κανα invite, ενδιαφέρομαι. Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.