Jump to content

SLI αξιζει γενικα?

bluescorpion

Recommended Posts

προτείνεις το HT off δηλαδή?

edit:το εκανα και αυτο αλλα ειμαι ακριβως στα ιδια. μηπως ρε συ κανω χαζες ρυθμισεις στο control panel της nvidia? παιζει πολυ ρολο? γιατι τα βαζω ολα σε quality

Bγαλε το DOF και κανε απο control panel restore defaults.

έκανα τελικα το sli.στο metro 2033 εχω σχεδόν διπλάσια απόδοση.αν και ήμουν επιφυλακτικος στην αρχή τελικα ειμαι παραπάνω απο ικανοποιημένος.

όλα στο τέρμα ακόμα και με dof ανοικτό τα λιγότερα fps που είδα ήταν 80 !

στο skyrim γνωρίζει κάποιος αν έχει καμία ρύθμιση για vsync? γιατι μου είναι κλειδωμενο στα 60 fps συνέχεια.δεν κάνει καν σκαμπανεβάσματα .

ευχαριστω guys

έκανα τελικα το sli.στο metro 2033 εχω σχεδόν διπλάσια απόδοση.αν και ήμουν επιφυλακτικος στην αρχή τελικα ειμαι παραπάνω απο ικανοποιημένος.

όλα στο τέρμα ακόμα και με dof ανοικτό τα λιγότερα fps που είδα ήταν 80 !

στο skyrim γνωρίζει κάποιος αν έχει καμία ρύθμιση για vsync? γιατι μου είναι κλειδωμενο στα 60 fps συνέχεια.δεν κάνει καν σκαμπανεβάσματα .

ευχαριστω guys

Έχεις 120Ηz monitor; Γιατί άμα δεν έχεις 1. Δε θα κερδίσεις τίποτα και 2. το παιχνίδι από ότι διάβασα έχει το physics tailored στα 60fps και λαλακίζεται άμα το αλλάξεις.

Disable Vsync

Access the SkyrimPrefs.ini again and add iPresentInterval=0 to the bottom of the [Display] section. This can improve a sluggish framerate and eliminate instances of mouse lag. Thanks to Tweak Guides for this one.

Έχεις 120Ηz monitor; Γιατί άμα δεν έχεις 1. Δε θα κερδίσεις τίποτα και 2. το παιχνίδι από ότι διάβασα έχει το physics tailored στα 60fps και λαλακίζεται άμα το αλλάξεις.

το εκανα αλλα δεν αλλαξε κατι δυστυχως.

δεν πειραζει οπως και να εχει τα γραφικα και το περιβαλλον γενικα ειναι πολυ καλα.

σε ευχαριστω :fun:

Εστω οτι εχεις οντως τα διπλασια fps, εστω οτι δεν θα ψαχνεις με τις ωρες για ρυθμισεις/αλχημειες που θα χρειαστει να κανεις για να παιξει το παιχνιδι σωστα ( χαρακτηριστικο παραδειγμα το flickering που τρωγανε στην μαπα περσι οσοι παιζανε crysis 2 ειτε ειχανε sli ειτε crossfire ) μια η αλλη θα σε παει γιατι πλεον θα χρειαζεσαι τα ΔΙΠΛΑΣΙΑ fps για να ειναι το παιχνιδι οσο smooth οσο ηταν πριν με μονη gpu.

lag.gif

Για μενα το multigpu αξιζει μονο για bench, αντε και κανενα MW3 :p

Εστω οτι εχεις οντως τα διπλασια fps, εστω οτι δεν θα ψαχνεις με τις ωρες για ρυθμισεις/αλχημειες που θα χρειαστει να κανεις για να παιξει το παιχνιδι σωστα ( χαρακτηριστικο παραδειγμα το flickering που τρωγανε στην μαπα περσι οσοι παιζανε crysis 2 ειτε ειχανε sli ειτε crossfire ) μια η αλλη θα σε παει γιατι πλεον θα χρειαζεσαι τα ΔΙΠΛΑΣΙΑ fps για να ειναι το παιχνιδι οσο smooth οσο ηταν πριν με μονη gpu.

lag.gif

Για μενα το multigpu αξιζει μονο για bench, αντε και κανενα MW3 :p

δε σε πολυ καταλαβα. μιλας για συγκεκριμενα games? γιατι το crysis προσωπικα το θεωρο πολυ παλιο game

το αν αξιζει για bench μονο ειναι γνωμη σου

γνωμη σου :)

Ωραιος, απτην μια μας ρωτας αν αξιζει απτην αλλη οταν η απαντηση δεν σε ικανοποιει λες "γνωμη σου" για ρωτα και τον [MENTION=14072]Alexopus6[/MENTION] να σου πει τι ωραια και ροδινα περασε οταν ειχε 2 5850 σε crossfire

edit : το crysis ητανε ενα απλα ενα παραδειγμα, ανεκαθεν υπηρχανε και θα υπαρχουνε θεματα συμβατοτητας τα οποια θα λυνονται ειτε με μπακαλικες λυσεις ειτε με αρκετη υπομονη ( 1-2-3-4 μηνες ) απτην δικια σου μερια μεχρι να βγει το επομενο profile / driver, το παραπανω γραφημα το εδωσα εφοσον ρωτησες για games, αμα ελεγες οτι θες να τρεξεις uniengine κλπ δεν θα ποσταρα καν :)

Ωραιος, απτην μια μας ρωτας αν αξιζει απτην αλλη οταν η απαντηση δεν σε ικανοποιει λες "γνωμη σου" για ρωτα και τον [MENTION=14072]Alexopus6[/MENTION] να σου πει τι ωραια και ροδινα περασε οταν ειχε 2 5850 σε crossfire :)

την επιθεση σου δεν καταλαβαινω.

ασε που δε με απασχολει το crossfire.παιζω games της μοναδικης nvidia :p

ασε που δε με απασχολει το crossfire.παιζω games της μοναδικης nvidia :p

Εγω θα σου πω καλοριζικη και η 2η 680 παρολο που δεν ενημερωθηκες για τα προβληματα που ειχε ο [MENTION=14072]Alexopus6[/MENTION] με το crossfire 5850.

Οσον αφορα για τα παιχνιδια της μοναδικης πρασινης εδω θα συμφωνησω και εγω.

Στην κοκκινη πρεπει να κανεις disable το crossfire για να παιξεις Skyrim ενω στην πρασινη οχι.

46188.png

AnandTech - NVIDIA GeForce GTX 690 Review: Ultra Expensive, Ultra Rare, Ultra Fast

Εγω θα σου πω καλοριζικη και η 2η 680 παρολο που δεν ενημερωθηκες για τα προβληματα που ειχε ο [MENTION=14072]Alexopus6[/MENTION] με το crossfire 5850.

Οσον αφορα για τα παιχνιδια της μοναδικης πρασινης εδω θα συμφωνησω και εγω.

Στην κοκκινη πρεπει να κανεις disable το crossfire για να παιξεις Skyrim ενω στην πρασινη οχι.

46188.png

AnandTech - NVIDIA GeForce GTX 690 Review: Ultra Expensive, Ultra Rare, Ultra Fast

σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια :) για το καλοριζικη δηλαδη

και δεύτερον επειδη εψαξα πολυ μα παρα πολυ τις ρυθμίσεις εχω καλυτερη απόδοση σίγουρα απο μια μονή 680 στο λέω 100%100

απο εκει και πέρα επειδη δεν είχα ξανακάνει sli νομίζω πως το σύστημα γενικά δουλεύει πιο ξεκουραστα λόγο συνεργασίας sli.αν κάνω κάποιο λάθος ας με διορθώσει κάποιος γνωστης.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.