Jump to content

SLI αξιζει γενικα?

bluescorpion

Recommended Posts

σε τί ανάλυση παίζεις φίλε μου ; έχεις δηλαδή εξαντλήση τα όρια της 680 και δεν σε κάλυψε ώστε να θες SLI ;

παιζω σε αναλυση 1920*1080 φιλε μου.δεν με καλυπτει σε μερικα σημεια ναι.αυτη την περιοδο παιζω το metro 2033 και τρωω κατι lagakia καποιες στιγμες.οχι τιποτα ιδιαιτερο αλλα οκ.

γενικα το sli αξιζει η υπαρχουν ορισμενα προβληματα?

σε ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση

μηπως τα μικροκολληματακια ευθυνονται απο αλλου ;

τι μηχανημα εχεις ;

ειναι υπερβολη να εχεις εναν υποσταθμο της ΔΕΗ στο πισι σου για αυτη την αναλυση.

ενημερωτικα παντως στο sli εχεις περιπου απο 60-100% καλυτερη αποδοση

και επισης το μοναδικο προβλημα που εχει το sli (οπτικο εννοω) ειναι το shuttering

μηπως τα μικροκολληματακια ευθυνονται απο αλλου ;

τι μηχανημα εχεις ;

ειναι υπερβολη να εχεις εναν υποσταθμο της ΔΕΗ στο πισι σου για αυτη την αναλυση.

ενημερωτικα παντως στο sli εχεις περιπου απο 60-100% καλυτερη αποδοση

οχι φιλε μου δεν ευθυνονται απο αλλου ειναι σιγουρο αυτο.εχω καλο μηχανημα μπορω να πω με σιγουρια.

απο οτι μιλησα και με αλλους χρηστες με 680 εχουν τα ιδια μικρο κολληματακια.

γενικα ομολογω οτι ειναι το πιο βαρυ παιχνιδι που εχω παιξει.

60-100% καλυτερη αποδοση μπορεις να μου το εξηγησεις σε παρακαλω?

στο metro παιζω σε ultra settings με disabled το advanced DOF και εχω 55 fps περιπου με αποκλισεις των 70

με sli ποσο καλυτερη αποδοση θα εχω?

σε ευχαριστω φιλε μου

τι να σου εξηγησω παραπανω ;:p

αναλογα το παιχνιδι θα εχεις απο 60 εως 100% καλυτερη αποδοση

σκεψου εν ολιγης τα διπλασια ΣΧΕΔΟΝ frames απο οτι εισαι τωρα με την 680

δες

AnandTech - NVIDIA GeForce GTX 690 Review: Ultra Expensive, Ultra Rare, Ultra Fast

Την απαντηση θα στην δωσει ο Χρηστος [MENTION=10015]csaris[/MENTION] μιας και απο προχθες ειναι με 2x680.

Ελα ρε Χρηστο βγαλε σιγα σιγα τα ψωμακια απο το φουρνο. :D

[MENTION=10015]csaris[/MENTION] Ξυπνα και δωσε μας κανα ψωμακι ρεεεεεε :D

οχι φιλε μου δεν ευθυνονται απο αλλου ειναι σιγουρο αυτο.εχω καλο μηχανημα μπορω να πω με σιγουρια.

απο οτι μιλησα και με αλλους χρηστες με 680 εχουν τα ιδια μικρο κολληματακια.

γενικα ομολογω οτι ειναι το πιο βαρυ παιχνιδι που εχω παιξει.

60-100% καλυτερη αποδοση μπορεις να μου το εξηγησεις σε παρακαλω?

στο metro παιζω σε ultra settings με disabled το advanced DOF και εχω 55 fps περιπου με αποκλισεις των 70

με sli ποσο καλυτερη αποδοση θα εχω?

σε ευχαριστω φιλε μου

Με τι επεξεργαστη εισαι ;

Στο δικο μου setup το metro2033 με Hyper-Threading ON σερνεται lagαρει οπως λες και εσυ.

Που να παίξεις το Witcher 2 δηλαδή και τα βάλεις όλα Maxed out θα έχεις άλλο παιχνίδι αντί για Metro.

Ά,μα έχεις τα λεφτά αξίζει.

άμα δεν τα έχεις δεν αξίζει.

Καλημέρα φίλε μου!!!Στο Witcher 2 ζωριζεται 680????Μπορείς να δωσεις κανα bench??:nerd:

Άμα θες να κάνεις το χαβαλέ σου (bench κτλ) και δε παίζει πρόβλημα οικονομικό, τσίμπα μία ακόμα.

Άμα το θες μόνο για τα παιχνίδια, μία 680 παίζει τα panda και τα κοάλα όλα σε 1920x1080. Στα 2-3 παιχνίδια που σου δημιουργείται πρόβλημα, άμα το ψάξεις, κάποιο setting είναι που δημιουργεί το πρόβλημα. Άμα π.χ. σε 1920x1080 16xMSRPTSDSWGGFF AA και 32x AF με physx level στο real time fluid dynamic with subscattering MAX παίζει το παιχνίδι στα 59fps, ε ρίξε μία κλανιά το ΑΑ. Δε θα καταλάβεις διαφορά.

Καλημέρα φίλε μου!!!Στο Witcher 2 ζωριζεται 680????Μπορείς να δωσεις κανα bench??:nerd:

Το Witcher 2 σε ultra spec με disable το UberSampling σε 1080p ειναι μια χαρα.

nvgtx69082.jpg

NVIDIA GeForce GTX 690 Review - Page 19

[MENTION=15588]bluescorpion[/MENTION]

nvgtx69059.jpg

http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardware-canucks-reviews/53901-nvidia-geforce-gtx-690-review-15.html

Kαλημερα!

Φιλε [MENTION=15588]bluescorpion[/MENTION], ειναι τρελη μ@λ@κι@ να πας να σταξεις 550ε για να παιζεις metro. Eνα παιχνιδακι της πλακας ειναι...

Αν εχεις μεγαλη αναλυση ή 3 μονιτορ χτυπα SLI αφοβα!

Για 1080ρ ειναι θεμα ταβλας.

τι να σου εξηγησω παραπανω ;:p

αναλογα το παιχνιδι θα εχεις απο 60 εως 100% καλυτερη αποδοση

σκεψου εν ολιγης τα διπλασια ΣΧΕΔΟΝ frames απο οτι εισαι τωρα με την 680

δες

AnandTech - NVIDIA GeForce GTX 690 Review: Ultra Expensive, Ultra Rare, Ultra Fast

η 680 σε sli εχει καλυτερη αποδοση απο μια 590? μου κανει εντυπωση αυτο

Που να παίξεις το Witcher 2 δηλαδή και τα βάλεις όλα Maxed out θα έχεις άλλο παιχνίδι αντί για Metro.

Ά,μα έχεις τα λεφτά αξίζει.

άμα δεν τα έχεις δεν αξίζει.

το witcher και με την 560ti δεν μου δημιουργησε κανενα προβλημα.ηταν οκ.απλα το metro εχω ξεκοκκαλισει ΟΛΕΣ τις ρυθμισεις και εχω σκαλωσει.εχει καταπληκτικα γραφικα ειναι η αληθεια.θα την δοκιμασω και μια στο skyrim τωρα

Με τι επεξεργαστη εισαι ;

Στο δικο μου setup το metro2033 με Hyper-Threading ON σερνεται lagαρει οπως λες και εσυ.

i7 2700k φιλε μου

Άμα θες να κάνεις το χαβαλέ σου (bench κτλ) και δε παίζει πρόβλημα οικονομικό, τσίμπα μία ακόμα.

Άμα το θες μόνο για τα παιχνίδια, μία 680 παίζει τα panda και τα κοάλα όλα σε 1920x1080. Στα 2-3 παιχνίδια που σου δημιουργείται πρόβλημα, άμα το ψάξεις, κάποιο setting είναι που δημιουργεί το πρόβλημα. Άμα π.χ. σε 1920x1080 16xMSRPTSDSWGGFF AA και 32x AF με physx level στο real time fluid dynamic with subscattering MAX παίζει το παιχνίδι στα 59fps, ε ρίξε μία κλανιά το ΑΑ. Δε θα καταλάβεις διαφορά.

οταν ενεργοποιω το advanced dof καπως ετσι δε θυμαμαι καλα εκει "σταματαει" το συμπαν

Το Witcher 2 σε ultra spec με disable το UberSampling σε 1080p ειναι μια χαρα.

nvgtx69082.jpg

NVIDIA GeForce GTX 690 Review - Page 19

[MENTION=15588]bluescorpion[/MENTION]

nvgtx69059.jpg

NVIDIA GeForce GTX 690 Review - Page 15

μου κανει εντυπωση σε σχεση με την 590

Kαλημερα!

Φιλε [MENTION=15588]bluescorpion[/MENTION], ειναι τρελη μ@λ@κι@ να πας να σταξεις 550ε για να παιζεις metro. Eνα παιχνιδακι της πλακας ειναι...

Αν εχεις μεγαλη αναλυση ή 3 μονιτορ χτυπα SLI αφοβα!

Για 1080ρ ειναι θεμα ταβλας.

ενταξει ρε συ δεν θα το κανω μονο για το metro.

Για χαρη αυτης της ΤΑΒΛΑΣ πασα ευρουλακια εχουμε ξοδεψει και ποσα ακομα θα ξοδεψουμε! ! !

και ποσα ακομα θα πουλαμε....

η 680 σε sli εχει καλυτερη αποδοση απο μια 590? μου κανει εντυπωση αυτο

h 680 απο μονη της ειναι ελαφρα χειροτερη απο μια 590 αν δεις στα γραφηματα.

οποτε σκεψου πως 2χ680 η μια 690 η διαφορα ανοιγει κατακορυφα

i7 2700k φιλε μου

Δυο εικονες ενα συμπερασμα για το δικο μου setup τουλαχιστον.

Hyper-Threading ON

metrotez.jpg

Hyper-Threading OFF

metro2033l.jpg

μου κανει εντυπωση σε σχεση με την 590

Οι φετινες καρτουλες 7970/680 με χαλαρα τσιμπιμενα ρολογια φτασανε τις περσινες διπυρηνες 6990/590.

Δυο εικονες ενα συμπερασμα για το δικο μου setup τουλαχιστον.

Hyper-Threading ON

Hyper-Threading OFF

Οι φετινες καρτουλες 7970/680 με χαλαρα τσιμπιμενα ρολογια φτασανε τις περσινες διπυρηνες 6990/590.

προτείνεις το HT off δηλαδή?

edit:το εκανα και αυτο αλλα ειμαι ακριβως στα ιδια. μηπως ρε συ κανω χαζες ρυθμισεις στο control panel της nvidia? παιζει πολυ ρολο? γιατι τα βαζω ολα σε quality

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.