Dagalidis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2004 Eγραψα μερικές οδηγίες για να έχουμε επιτυχημένο Overclock σε ΑΒΙΤ ΚV8PRO..... Για όσους έχουν ή θέλουν να αποκτήσουν την συγκεκριμένη μητρική πιστεύω θα τους βοηθήσει αρκετά...... LINK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Ιούλιος 25, 2004 Author #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2004 Mου έκαναν Sticky το POST ..... Eλπίζω να μου κάνουν αποδεκτό το RMA και να μου στείλουν πίσω κανένα Rev. 1.1 γιατί θα γράψω για το Support τους ...... :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
TROIDX Ιούλιος 25, 2004 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2004 DAG...εχεις γινει guru σε οτι εχει σχεση με AMD. Eτσι για να μαθαινουν στο εξωτερικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Ιούλιος 25, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2004 To γέλιο της αρκούδας ...... Μετάφραση από τα Αγγλικά στα Ελληνικά χρησιμοποιώντας το BABEL FISH :hehe: Εντάξει .... Πολλοί από μας έχουν αυτόν τον πίνακα KV8PRO και την προσπάθεια να φθάσουν στον ΚΟΡΥΦΑΊΟ .... Εάν οποιοιδήποτε από σας βρίσκουν κάτι που βοηθούν να λύσουν τα προβλήματα ή να μας δώσουν επίσης τις πληροφορίες στα overclocking όρια σπασιμάτων .... ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥΝ δεξιά ΕΔΩ το σας ιδρύουν ....... Εδώ είναι τι το σημείο ι κάνει το σύστημά μου πετώντας ....... Είναι η στροφή σας .... τώρα.. Ακόμα αυξάνοντας .... Αμέσως 280 X 5 = 1400 ht θα τοποθετήσω τις νέες εικόνες όταν κορυφαίο όριο προσιτότητας..... Τίποτα ειδικό για να το κάνω αλλά θα δοκιμάσω στο decribe τα βήματα και ελπίζω τα φτωχά αγγλικά ότι μου με βοηθούν .... Καταρχήν uGuru είναι η πιό πρόσφατη έκδοση (μη βήτα) και το ι dont θυμάται excactly (θλιβερό i'm που ταχυδρομεί αμέσως σε έναν καφέ Διαδικτύου) Οι εκδόσεις Previus uGURU dont του σημαδιού σωστά PCI/$l*AGP αλλά σας δίνουν 3.2 βολτ ανώτατη ΟΔΓ... Αλλά λόγω VTT στην έλλειψη ι πραγματικά dont χρειαστείτε αυτό .... Οι τοποθετήσεις ΖΩΝΤΑΝΟΥ ΟΝΤΟΣ είναι .... uGURU καθορισμένη χρήστης ΚΜΕ FSB 200 πολυ Χ 8 καθορισμένο AGP ΣΤΑΘΕΡΌ VDDR 2,8 Sb 1,6 NB 2.6 ht βολτ 1,25 βολτ 1,5 ΚΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΉΣΕΙΣ DRAM Insteat της ΟΔΓ 400 ΑΥΤΟΚΙΝΉΤΟΥ και όλου του άλλου αριστερού στις ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΈΝΕΣ αξίες ΕΠΕ 1000 (X5) και Vlink X8 Δροσερά & ήρεμα άτομα με ειδικές ανάγκες Εκείνες οι τοποθετήσεις ι ΧΡΗΣΗ όταν η έναρξη και όλων άλλων της εξάρτησης της τρέχουσας διαμόρφωσής σας..... Τώρα κατά τον έναρξη στα παράθυρα ι χρήση Clockgen για να αλλάξει τα multis ΜΟΝΟ επειδή FSB μπορεί να επιτευχθεί από αυτήν την χρησιμότητα λόγω στον τοίχο uGURU .... Ι ussing όχι το σχεδιάγραμμα προεπιλογής σε uGuru για να παίξει με FSB επειδή εάν το σύστημα θα κρεμάσει κατά τη διάρκεια εκείνων των ακραίων δοκιμών θα είναι σκληρό στην μπότα επειδή uGURU περνά εκείνες τις τοποθετήσεις στις τοποθετήσεις μποτών προεπιλογής στον πραγματικό χρόνο και δεν θα αρχίσει πάλι .... Τόσο ΜΟΝΟ παιχνίδι σε άλλα σχεδιαγράμματα όπως το χρήστη 3 Το μυστικό για την επιτυχία είναι το FSB στα βήματα είδους όπως 10 MHZ ή χαμηλότερος κάθε φορά που ΚΑΙ ΠΟΤΈ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΊ άμεσα με τα μεγάλα βήματα όπως τη μετάβαση από το fsb 220 σε 250 κ.λπ... επειδή το σύστημα θα κρεμάσει .... Πρέπει να πάρετε την προσοχή επειδή το ΕΠΕ σε 1000 MHZ θα είναι πολύ ασταθές κατά να κινηθεί ΠΑΡΑ ΠΟΛΎ γρήγορα στα βήματα FSB σας..... Η περίληψη όλου αυτού είναι να φθάσει στα ΘΑΥΜΑΣΙΑ 280 FSB @ ΕΠΕ 1400 αμέσως και παίζοντας με άλλες τοποθετήσεις για να κινήσει υψηλότερο και το σταύλο .... Από το cource μετά από το reachin 258 FSB @ 1:1 MEM τρισδιάστατο είναι δύσκολο να είναι σταθερό 100% άλλο (για τώρα ελπίζω) αλλά το όριο ελεγκτών MEM του όπως βλέπετε η ΚΜΕ ότι μου είναι παλαιά και ΌΧΙ CG - CH αλλά πυρήνας κοβαλτίου ..... Εάν θέλω να έχω επίσης τον τρισδιάστατο σταύλο σε εκείνα τα υψηλά ht - ΕΠΕ έπρεπε να χρησιμοποιήσω το διαιρέτη MEM αλλά αυτό δεν είναι μια καλή εκτέλεση αιτίας επιλογής χαλαρά..... Ένα άλλο ζήτημα που έπρεπε να λύσω ήταν η έλλειψη του ADATA VITESTA DDR500 2 X 512 ΜΒ Όταν εγκαθίσταται ένα DIMM σε DIMM1 ήταν ανίκανο στην μπότα .... Μόνο όταν εγκαθίσταται ένα DIMM σε DIMM2 ήταν σε θέση στην μπότα αλλά αυτό δεν ήταν μια λύση επειδή χρειάστηκα 1 ΜΒ και ΌΧΙ 512 ΜΒ .... Έτσι είδα στις πληροφορίες της ΣΑΝΤΡΑΣ MEM ότι ο πίνακας χρησιμοποιούσε 2T και αυτό ήταν το πρόβλημα .... Να επιστρέψω στο ΖΩΝΤΑΝΟ ΟΝ και ρύθμιση διαβασμένης για να γράψω την καθυστέρηση σε 1 (ήταν 2 εξ ορισμού) όλα τα προβλήματα για πάντα και αμέσως χρησιμοποιώ το σύνολο 1GB..... Μερικοί χρόνοι έπρεπε επίσης να αποεγκαταστήσουν το uGuru και να το εγκαταστήσουν πίσω πάλι επειδή εάν το πάγωμα συστημάτων κατά τη διάρκεια FSB poy το uGURU ΚΜΕ dont ενημέρωσε για αυτήν την κατάσταση και όταν να αρχίσουν φορτώνουν εξ ορισμού πάλι και η προσπάθεια να τρέξει η χρησιμότητα uGURU στα παράθυρα uGURU το τελευταίο Overclocking εκτιμούν έτσι όλα θα παγώσουν πάλι ...... Εκείνοι ταχυδρομούν από την εμπειρία μου μέχρι τώρα και με βοήθησαν για να φθάσουν σε εκείνους υψηλό FSB - ΕΠΕ ταχύτητες και να με καταστήσουν ικανό να φθάσω στο μέγιστο 300 σταύλος FSB για .... τώρα Λέω για τώρα επειδή με το ΒΗΤΑ 15 ΖΩΝΤΑΝΟ ΟΝ 300 FSB είναι το ΚΟΡΥΦΑΊΟ ΌΡΙΟ ...... Αφήνει την ελπίδα να ενισχυθούν .... θλιβεροί για τα αγγλικά μου και να είναι βέβαιος ότι... αυτό το ABIT KV8PRO είναι πίνακας ΔΟΛΟΦΌΝΩΝ OVERCLOCKER ...... Δημήτρης ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakis Ιούλιος 26, 2004 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2004 Μπραβο δημητρη,παντως εμενα τα αγγλικα σου δεν μου φανηκαν καθολου φτωχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.