Jump to content

"Άφαντος" σκληρός δίσκος

wesker

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά. Έχω στο σύστημά μου έναν σκληρό δίσκο, τον οποίο τον βλέπει η μητρική στο BIOS, τα windows περνάνε τους drivers του, αλλά στο "ο υπολογιστής μου" δεν φαίνεται. Να υποθέσω οτι έχει αρχίσει και πεθαίνει η πέθανε ήδη;

Με δεξι κλικ στον υπολογιστη ---> διαχειριση--->διαχειριση δισκων μηπως στον εμφανιζει διχως γραμμα και ως allocated space?

Sent from my BlackBerry 9700 using Tapatalk

Οντως. Αλλά γιατί να το κανει αυτό μονο σε αυτόν τον δίσκο και σε κανέναν άλλο. Τωρα πως διορθώνεται αυτό;

Οντως. Αλλά γιατί να το κανει αυτό μονο σε αυτόν τον δίσκο και σε κανέναν άλλο. Τωρα πως διορθώνεται αυτό;

δεξι κλικ και διαμορφωση(format).Κανε τον ntfs και εισαι αρχηγος..Απλα ηταν αφορμαριστος ο δισκος για αυτος και δεν στον εβλεπαν τα windows..Παλι καλα αφου την γλυτωσες με αυτο μονο...

δεξι κλικ και διαμορφωση(format).Κανε τον ntfs και εισαι αρχηγος..Απλα ηταν αφορμαριστος ο δισκος για αυτος και δεν στον εβλεπαν τα windows..Παλι καλα αφου την γλυτωσες με αυτο μονο...

Aπλά παραξενευτηκα γιατι τον είχα κανει format μαζι με τον SSD πριν στήσω τα windows.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.