pantelos Δημοσιεύτηκε Μάϊος 4, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 4, 2012 εχω ενα θεματακι με τον cpu του τιτλου. το core temp μου διαβαζει κατι temps 99c οταν παιζω mw3(ειναι το μονο παιχνιδι που παιζω) και idle εχω 57c με χρηση cpu max7%κατι που να κανω να ριξω την θερμοκρασια για με ανυσηχει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Μάϊος 4, 2012 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2012 Δες temps απο το bios και απο real temp είτε απο άλλο πρόγραμα. Κάτι δε πάει καλά είσαι πολύ ψηλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelos Μάϊος 4, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2012 ειδα και απο εκει που λες και παλι μου βγαζει τα ιδια(επισης στο παραθυρακι του coretemp μου εχει ενα θαυμαστικο : (!) διπλα απο εκει που διχνει την θερμοκρασια του core#0(που ειναι και αυτος με την μαγαλυτερη θερμοκρασια δηλαδη 99c) στα αλλα cores εχει : το 1 95 max το 2 88 max και το 3 85 max. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάϊος 4, 2012 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2012 Αν δεν έχεις πειράξει τίποτα πρόσφατα μέσα στο κουτί, μάλλον ψόφησε ο fan της ψύκτρας του επεξεργαστή.Αν έχεις πειράξει, είτε δεν έβαλες καλά την ψύκτρα, είτε τον έχεις ταράξει στο ρεύμα ( δεν πιστεύω να του δίνεις τίποτα 1.5V++ ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelos Μάϊος 4, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2012 σορρυ που δεν σας τα ειπα...oc δεν εχει γινει ΚΑΘΟΛΟΥ! εχει ρευμα σταθερα 1.2500V μπορει να πεσει και πιο κατω και επισης του φοραω την Η60. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hAic Μάϊος 4, 2012 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2012 Ποτε την εβαλες???Εισαι σιγουρος οτι εχει τοποθετηθει σωστα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelos Μάϊος 4, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2012 ναι...πριν κανα 3μηνο την εβαλα στο pc και ηταν μια χαρα max θερμοκρασιες ειχα 85 με τα φανς στο φουλ(και τωρα που ειδα αυτες τις θερμοκρασιες στο φουλ ηταν)παστα εχει as5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάϊος 4, 2012 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2012 85C με τα fans στο full δεν ήταν λογική Δεν την έχεις βάλει καλά μάλλον ( ή σου έχει ψοφήσει η αντλία ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelos Μάϊος 4, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2012 μα τοσο καιρο ειχε λογικες θερμοκρασιες (για εμενα τουλαχιστον) αλλα το εκανε σημερα ξαφνικα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάϊος 4, 2012 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2012 Και σου ξαναλέω.85C για QX9650 @ Default με την H60 ΔΕΝ είναι λογικές ( υπό την έννοια ότι είτε δεν δουλεύει καλά η αντλία ή ότι δεν πάτησες καλά το waterblock είτε έχεις κάποιο άλλο θέμα ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Μάϊος 4, 2012 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2012 Για non-oc 9650 με Η60 ψηλά ήταν οι temps και πριν. Εκτός άμα το είχες σε κάνα κουτί της πλάκας και πνιγόταν. 1. Δες άμα δουλεύει το φουρφούρι. Άμα δουλεύει δες το 2.2. Δες άμα δουλεύει η αντλία. Άμα δουλεύει δες το 3.3. Δεν την έχεις τοποθετήσει σωστά.Edit: με πρόλαβε ο billpep Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelos Μάϊος 4, 2012 Author #12 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2012 ολα δουλευουν ρολοι και το block ειναι μια χαρα τοποθετημενο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Μάϊος 4, 2012 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2012 ολα δουλευουν ρολοι και το block ειναι μια χαρα τοποθετημενο...Σε τι κουτί είσαι; Παίζει να δείχνουν και οι σένσορες ότι να'ναι, αλλά δύσκολο. Πιο πιθανό είναι να έβαλες περισσότερη/λιγότερη θερμοαγώγιμη από όσο έπρεπε, άμα είσαι σίγουρος ότι την έχεις εγκαταστήσει σωστά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelos Μάϊος 4, 2012 Author #14 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2012 cm 690 advanced 2. οι σενσορες καλα πρεπει να ειναι γιατι εκλυεται πολυ ζεστη απο το pc(να πω οτι η θερμ. δωματιου ειναι 26c) μα η παστα τοσο καιρο που ειναι εκει(3 μηνες) δεν θα επρεπε να εχει "δεσει"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Μάϊος 4, 2012 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2012 cm 690 advanced 2. οι σενσορες καλα πρεπει να ειναι γιατι εκλυεται πολυ ζεστη απο το pc(να πω οτι η θερμ. δωματιου ειναι 26c) μα η παστα τοσο καιρο που ειναι εκει(3 μηνες) δεν θα επρεπε να εχει "δεσει"?Αδερφέ έχεις καλό κουτί, καλή ψύκτρα και δεν είναι πρόβλημα "δεσιματος" της πάστας. Όπως το βλέπω έπρεπε στη χειρότερη να είσουν ~35ρια C idle 65-70C load. Βγάλτην, καθάρισε την, βάλε μία στάλα 4-5mm διαμέτρου πάστας και ξαναβάλτην. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ponaei8anasi Μάϊος 4, 2012 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2012 Να επιβεβαιωσω και εγω με την σειρα μου που εχω q6600 B3(το ζεστο κομματι) οπου τον εχω στα 3.4 με 1.46 πανω σε Η100 και πανω από 60 βαθμους σε φουλ φορτιο δεν εχω δει...Κατι δεν παει καλα με την ψυκτρα η τους σενσορες..Απορια.Όταν σου δειχνει ότι εχεις 90+ βαθμους δοκιμασες να βαλεις το χερι μεσα στο κουτι(χωρις να ακουμπησεις εννοειται κατι).Γτ αν ισχυουν θα πρεπει να βραζει ο αερας...Sent from my BlackBerry 9700 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelos Μάϊος 4, 2012 Author #17 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2012 Να επιβεβαιωσω και εγω με την σειρα μου που εχω q6600 B3(το ζεστο κομματι) οπου τον εχω στα 3.4 με 1.46 πανω σε Η100 και πανω από 60 βαθμους σε φουλ φορτιο δεν εχω δει...Κατι δεν παει καλα με την ψυκτρα η τους σενσορες..Απορια.Όταν σου δειχνει ότι εχεις 90+ βαθμους δοκιμασες να βαλεις το χερι μεσα στο κουτι(χωρις να ακουμπησεις εννοειται κατι).Γτ αν ισχυουν θα πρεπει να βραζει ο αερας...Sent from my BlackBerry 9700 using Tapatalkαπο το φαν του rad(ειναι και exhaust) βγαζει ΠΟΛΥ ζεστο αερα.επισης στο πισω μερος του κουτιου εκει που εχει το ανοιγμα για την ψυκτρα ειναι παλι πολυ ζεστο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ponaei8anasi Μάϊος 4, 2012 #18 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2012 Δοκιμασες να βγαλεις τον cpu και να τον ξαναβαλεις στην θεση του μηπως παταει εστω και ελαχιστα λιγο στραβα?? Το ειχα παθει πριν λιγο καιρο και μου ανεβαζε 80 γρηγορα ο δικος μ..Sent from my BlackBerry 9700 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelos Μάϊος 4, 2012 Author #19 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2012 εκανα ενα restart το pc(βασικα το εκλεισα για κανα μισαωρο) και τωρα ειναι παλι οκ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ponaei8anasi Μάϊος 4, 2012 #20 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2012 τωρα τι θερμοκρασιες εχεις??στρεσαρισε τον λιγο με Lynx avx να σαι εως ενα βαθμο ησυχος οτι δεν θα στο ξανακανει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.