tasosbf Δημοσιεύτηκε Μάϊος 4, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 4, 2012 έχω αυτό το κουτί θερμοκρασίες σε idle mode είναι 31 gpu 40 cpu hdd 29 k 40 core (το core δεν ξέρω τι ακριβώς είναι)μέσο speedfan βλέπω θερμοκρασίες ImageShack
tasosbf Μάϊος 4, 2012 Author #2 Μάϊος 4, 2012 ξέχασα να πω σε foul load πχ game στο battlefield έχω "θερμοκριασιες" 61gpu 48 cpu 30hdd 52 coreσε αλλα game πιο χαμηλές θερμοκρασίες
hAic Μάϊος 4, 2012 #3 Μάϊος 4, 2012 Και μενα το commander εχει κατι παρομοιο στο πλαινο αλλα δεν μπαινει φαν..!!Επισης επιπλεον φαν=επιπλεον θορυβος χωρις να σου προσφερει κατι ουσιαστικο.!!!Οποτε μεινε ως εχει..!2 βαζουν 2 βγαζουν..!!!Αν θες να ασχοληθεις λιγο..Βαλε κανα φιλτρο στις εισαγωγες σου (σητες) για να εισαι "καθαρος" ...!!Απο θερμοκρασιες μια χαρα...Αλλα 40 στο Cpu???Τι cpu εχεις??Ποια ψυχτρα ειναι αυτη?
tasosbf Μάϊος 4, 2012 Author #4 Μάϊος 4, 2012 collermaster tx3 νομίζω την έχω από παλιά η cpu είναι phenom 955 για λίγο καιρό μετά θα πάρο ali cpu νομίζω την έχω από παλιά η cpu είναι phenom 955 για λίγο καιρό μετά θα πάρο ali cpu βασικά έχει λίγες μέρες που άλλαξα μητρική λες να μην έβαλα σωστά την πατσά είναι μεγάλη θερμοκρασία για idle?
hAic Μάϊος 4, 2012 #5 Μάϊος 4, 2012 ΑΠο amd πλευρα δεν ξερω...Παντως η ψυχτρα δεν ειναι και τοσο καλη..!!Αλλα σε full load θα σε κραταει σε λογικα επιπεδα..!!
Volrath Μάϊος 4, 2012 #6 Μάϊος 4, 2012 Στο πλάι είναι κυριώς για κάρτες γραφικών ή top-down cpu ψύκτρες. Και από ότι βλέπω στο κουτί σου, είναι για τις gpu. Βάλε καλύτερα ένα fan να ρουφάει στο ταβάνι ή στο πίσω μέρος. Ή ακόμα καλύτερα κάποια value ψύκτρα. Θα σου έλεγα για την corsair A70, αλλά σε AMD μπαίνουν σε κάθετη διάταξη οι ανεμιστήρες, οπότε δες την truespirit 140 / scythe mugen 3.
asbatey Μάϊος 4, 2012 #7 Μάϊος 4, 2012 ο κατω ανεμιστηρας που εχεις δεν προσφερει τπτ.ισα ισα που χαλαει και λιγο το airflow.στο πλαι εχει πολυ καλυτερα αποτελεσματα. {απο review στο silentpc(αν θυμαμαι καλα) σε ενα συγκριτικο που εκαναν για τις θεσεις των ανεμιστηρων και την αποδοση τους}. στο κατω κατω δοκιμαζεις και βλεπεις.δεν εχεις να χασεις κατι
tasosbf Μάϊος 9, 2012 Author #8 Μάϊος 9, 2012 "δοκιμασα" "εβαλα" "ανεμιστιρα" "ακουγετε" "πολι" :S "ομως" "κριμα""το" greeklish "προγραμα" moyfa einai "πολλα" lathei "κανει"
tasosbf Μάϊος 10, 2012 Author #10 Μάϊος 10, 2012 το δοκίμασα λίγο εμενα η κάρτα μου ανεβάζει πχ στο battlefield τώρα στις ζεστες μέχρι 63 αυτή τι κάρτα έχω ASUS ENGTX560 DCII TOP/2DI/1GD5 1GB PCI-E RETAIL - - E-SHOP.GRφυσάει ακριβώς από κάτω τις κάρτας μέχρι την μέση απλός κάνει "σταστικο" θόρυβο το fan γιατί μάλλον δεν μπορεί να πάρει πολύ αέρα θα το εμποδίζουν η πλαϊνές τρυπούλες :S ξέρω go με το ανεμιστήρα από 63 το πάει 62 για λίγο 60 πάνω κάτω πάει η θερμοκρασία
hAic Μάϊος 11, 2012 #11 Μάϊος 11, 2012 Αμα κανει και θορυβο απλα βγαλε το δν νομιζω οτι κερδιζεις κατι!!!
P70 Μάϊος 12, 2012 #12 Μάϊος 12, 2012 Οταν ειχα το haf-x με αερα ειχα φτασει πανω απο 10 φουρφουρια στο pc. απο καποιο σημειο και μετα λοιπον δεν εχει νοημα ,οποτε βρες τον ιδανικο αριθμο που δεν σου παιρνει τα αυτια και κραταει σωστες θερμοκρασιες(δεν βλεπω κατι παραλογο σε αυτες που λες πιο πανω) ή αν γουσταρεις παιρνεις fan controller που ειχα και επι αερα και εχω και τωρα με τα νερα για να ρυθμιζεις μονος σου ποτε θες φασαρια και ψυξη ή ησυχια και βρασιμο!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.