Theo.C Δημοσιεύτηκε Μάϊος 4, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 4, 2012 Γειας σας.Προσφατα ειχα παει σε μια εκθεση με φωτοβολταικα για να βαλω 10kW στη στεγη του σπιτιου μου.Μετα απο ερευνα που εκανα εκει βρηκα την εταιρεια Sopray (Sopray,Sopray,Energy Co,Ltc) η οποια μου προσφερε φωτοβολταικα πολυκρυσταλλικου πυριτιου 240W τα οποια ειναι κινεζικα,με τιμη 0,85 ανα watt.Οι αλλες εταιρειες μου ανεφεραν μεγαλυτερες τιμες.Θελω να ρωτησω αν γνωριζει καποιος για τα συγκεκριμενα φωτοβολταικα και αν η τιμη ειναι καλη σε σχεση με την αποδοση τους.Ευχαριστω.
magicman Μάϊος 4, 2012 #3 Μάϊος 4, 2012 η εταιρια που κανω πρακτικη, βαζει φωτοβολταικα...για οικιακη χρηση, αλλα και για παρκα.εαν θες περρισοτερα, πχ προσφορα κτλστειλε μου πμ.
DJ THEO Μάϊος 4, 2012 #4 Μάϊος 4, 2012 Αν σε ενδιαφερει,εργαζομαι σε εταιρεια προμηθειας και εγκαταστασης φωτοβόλταικων.για να μην κανω διαφημιση αν θες πληροφοριες,στειλε μου πμ . Παντως τα sopray ειναι αρκετα καλα πανελς... Sent from my new ipadaki using Tapatalk HD
Basic.B Μάϊος 15, 2012 #5 Μάϊος 15, 2012 Γειας σας.Προσφατα ειχα παει σε μια εκθεση με φωτοβολταικα για να βαλω 10kW στη στεγη του σπιτιου μου.Μετα απο ερευνα που εκανα εκει βρηκα την εταιρεια Sopray (Sopray,Sopray,Energy Co,Ltc) η οποια μου προσφερε φωτοβολταικα πολυκρυσταλλικου πυριτιου 240W τα οποια ειναι κινεζικα,με τιμη 0,85 ανα watt.Οι αλλες εταιρειες μου ανεφεραν μεγαλυτερες τιμες.Θελω να ρωτησω αν γνωριζει καποιος για τα συγκεκριμενα φωτοβολταικα και αν η τιμη ειναι καλη σε σχεση με την αποδοση τους.Ευχαριστω.Απο προσωπικη εμπειρια τα Sopray ειναι πολυ καλα,αλλα γενικοτερα σου προτεινω να δεις για γερμανικα φωτοβολταικα.Αν θες τσεκαρε το παρακατω link ( .. & .. - - Bauer).
Theo.C Μάϊος 28, 2012 Author #6 Μάϊος 28, 2012 Παιδια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις.Κατεληξα στα Sopray τελικα.Μετα απο μια πιο εκτενη ερευνα που εκανα ειδα πως αξιζουν.
Tsakonas Μάϊος 29, 2012 #7 Μάϊος 29, 2012 Εξοχικο τυπου μονοκατοικια με ισογειο + 1 οροφο (=κερατιατικα ΕΕΤΗΔΕ)παω μαξ 1 φορα τον μηνα.οταν θα πηγαινω θα μπορει να σηκωσει θερμοσιφωνα (1 φορα την μερα εστω) αν βαλω τα φ/β η θα πλενω τις μπιτσιζ με το λαστιχο?
Lakisss Μάϊος 29, 2012 #8 Μάϊος 29, 2012 οταν θα πηγαινω θα μπορει να σηκωσει θερμοσιφωνα (1 φορα την μερα εστω) Ο θερμοσίφωνας τραβάει πάρα πολύ ρεύμα...μήπως συμφέρει να βάλεις έναν ηλιακό (max.1000euro), παρά να δώσεις ένα κάρο λεφτά για μεγαλύτερη εγκατάσταση?Με 200 λίτρα ηλιακό θα κάνεις ''πάρτυ''!
l2phile Μάϊος 29, 2012 #9 Μάϊος 29, 2012 Ότι είπε ο Λάκης. Άσε που αν βάλεις Φ/Β για προσωπική χρήση θες και μπαταρίες.Ηλιακό και Φ/Β πληρωμένα από τράπεζα (για να πουλάς στη ΔΕΗ), για μένα.
Dr.Paneas Ιούνιος 1, 2012 #11 Ιούνιος 1, 2012 Στα σπίτια μέχρι 10kW είναι ;Κοίταξε τα Γερμανικά, θεωρούνται top notch.
makio Ιούνιος 1, 2012 #12 Ιούνιος 1, 2012 παω μαξ 1 φορα τον μηναισογειο + 1 οροφο (=κερατιατικα ΕΕΤΗΔΕ)μηπως συμφερει γεννητρια ινβερτερ πετρελαιο?σου εχω στειλει πμ για το ...ατονο ! edit > αν βεβαια μπεις σε προγραμμα για ''ηλιακα στη στεγη'' κλπ να σε πληρωνει (?) η ΔΕΗ ,τοτε συμφερει η προταση πιο πανω (θωρητικα ομως)
paparoach Ιούνιος 1, 2012 #13 Ιούνιος 1, 2012 Παιδια αν έχετε απορία δουλεύω σε εταιρεια με φωτοβολταικα και ανανεωσιμες πηγες ενεργειας ( ανεμογεννητριες, γεωθερμια και μικρα υδροηλεκτρικα εργοστασια)Χρησιμοποιουμε πολυ ALEO για γερμανικα, εχουν και το αντιστοιχο κινεζικο με τις ιδιες τεχνικες προδιαγραφες ακριβως, τα avim.επισης δειτε και για yingli solar.[MENTION=5299]Tsakonas[/MENTION] Φωτοβολταικα και πουλημα στη δεη, οσο και να ειναι , εστω και 5kw,και θερμοσιφωνα.ουτως ή αλλως για να βαλεις φωτοβολταϊκά στην ταράτσα θα πρέπει να έχεις και θερμοσίφωνα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.