k_ardu Δημοσιεύτηκε Μάϊος 4, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 4, 2012 Σκοπεύω να περάσω κλιματιστικό εντός των ημερών και ψάχνω 18αρη.Έχω τις εξής ερωτήσεις:-Θα χρησιμοποιηθεί μόνο ως ψύξη. Αξίζει να πάρω inverter; Ακούγεται ότι θα καταργηθούν τα απλά κλιματιστικά. Έχει μεγάλη διαφορά στην κατανάλωση ρεύματος και στην απόδοση;Το budget είναι περιορισμένο δυστηχώς και δεν θα μπορέσω να πάω σε αξιόλογες λύσεις, daikin, mitsubishi κλπ.~700αρι max.Το μάτι μου έπεσε σε αυτό εδώ το οποίο είναι και το μόνο που κυμαίνεται εντός budget.Αξίζει ή να πάω σε λύσεις μη inverter; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάϊος 4, 2012 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2012 Ρίξε και μια ματιά εδώ, περισσότερο για το θεωρητικό της συζήτησης (κόστος, μάρκες, btu, κλπ)http://www.thelab.gr/off-topic/a-c-inverter-gia-mikro-dwmatio-96224.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
k_ardu Μάϊος 4, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2012 Ευχαριστώ φίλε μου,θα το διαβάσω όλο! Κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k_ardu Μάϊος 4, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2012 Κάποια άλλη συμβουλή επί του θέματος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.