therock Δημοσιεύτηκε Μάϊος 4, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 4, 2012 Γινεται να μεταφερω την παρουσα εγκατασταση σε ενα αλλο υπολογιστη διατηρωντας εφαρμογες ρυθμισεις κτλ?Θελω να φορμαρω το παλιο μου λαπτοπ αλλα εχω αρκετα εγκτεστημενα προγραμματα και δεν θελω να χασω τις ρυθμισεις τους. Θα με καθυσυχαζε αν μπορουσα προσωρινα να μεταφερω την εγκατασταση στο καινουριο μου λαπτοπ, ειτε σαν κανονικη εγκατασταση ειτε και σαν εικονικη μεσα απο VirtualPC λυσεις και μολις ολοκληρωσω την εγκατασταση νεου λειτουργικου, να επαναφερω επιλεκτικα τα προγραμματα με τις ρυθμισεις που θελω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 4, 2012 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2012 Οι μητρικες θα εχουν ιδια chipset / Windows εκδοσεις ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
therock Μάϊος 4, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2012 Οχι καμμια σχεση, ο παλιος ηταν λαπτοπ του 2004 και ο νεος ειναι φετινος. Δεν παιζει να μοιραζοντας ιδιο hardware. Σε virtual δεν μπορουμε να κανουμε κατι?Υ.Γ. Αν το λες απο αποψη drivers, δεν υπαρχει καποιος τροπος αφου κρατησεις Image ολοκληρου του δισκου να κανεις inject τους drivers του αλλου υπολογιστη ωστε να το μπουταρει κανονικα/εικονικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Μάϊος 4, 2012 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2012 Τι λειτουργικό έχεις ? Αν έχεις Windows Seven τότε τα πράγματα μπορεί να είναι παιχνιδάκι:Πριν ένα μήνα έγινε αναβάθμιση σε ένα PC με Windows7 Ult x64 που είχε Asus 939 μητρική (Α8Ν-SLI, DDR1, AMD 3800x2 και ΑΤΙ9600) σε ΑΜ3+ (Gigabyte 970Α UD3, FX4100, 8GB DDR3, 9600GT) και το μόνο που ζήτησε ήταν ΕΝΑ reboot και επανεργοποίση των Windows7Πριν μια βδομάδα ένα 1156 (Gigabyte p55ud3, i5 750, 16GB DDR3, ATI 5770, Intel x25-m g2 160GB) με Windows7 Pro 64bit δεν ξεκίναγε και πήγε για έλεγχο, έγινε ghost ο Intel X25G2 160GB σε έναν μηχανικό HDD και αυτός μπήκε πάνω σε μια 775 μητρική (Asus P5K, Core E8400, 4GB ram DDR2, ATI 3650) και το μόνο που ζήτησε ήταν ΕΝΑ reboot και επανεργοποίση των Windows7:dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
therock Μάϊος 4, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2012 Vista x32 εχω. Τι διαδικασια προτεινεις να ακολουθησω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Μάϊος 4, 2012 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2012 ξεκινάς με το να κάνεις ghost/clone τον σκληρό δίσκο του παλαιού PC σε άλλο δισκο (πχ στον νέο δίσκο του νέου pc) και δοκιμάζεις να κάνεις boot.οδηγός εδώ : http://www.thelab.gr/skliroi-diskoi-elegktes-kai-optikes-syskeyes/how-to-disk-cloning-89540.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Μάϊος 4, 2012 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2012 Vista x32 εχω. Τι διαδικασια προτεινεις να ακολουθησω?Φίλε μου και εγώ vista 32 είχα, 95% σταθερότατη εγκατάσταση επί 5 χρόνια σχεδόν. Είχα και εγώ 10 σκασμους προγράμματα, ρυθμίσεις, παρά-ρυθμίσεις, πειραγμένα κλειδιά στη registry και πολλά άλλα.Έκανα 2-3 προσπάθειες και εγώ για migrate, έχω υπ' όψιν μου το thread εδώ του Λάμπη, αλλά εν τέλει έκανα νέα εγκατάσταση, σε άλλο δίσκο και ΞΕΣΑΠΙΣΑ από τα vista μια και έξω. 2 βδομάδες τώρα εγκαθιστώ και ξανασετάρω προγράμματα, αλλά άξιζε 100% τον κόπο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 4, 2012 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2012 Δες και αυτο...Product Info Link to comment Share on other sites More sharing options...
therock Μάϊος 5, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2012 Τελικα δεν την παλεψα να ασχοληθω. Εκατσα διαβαζα ενα σωο πραγματα, μεχρι και για μετατροπη .tbi σε .vdi αλλα το φορματ επρεπε να γινει χθες και το κανα. Απλως ξεχασα να ψαξω που αποθηκευει τα favorites το media player classic (πιστευα μεσα στο ιδιο το .exe) και το χασα, καθως και ειχα ενα προγραμματακι με hardware id και τωρα δεν ξερω αν το id αυτο αλλαξε, και ανα θα κανει ο προηγουμενος κωδικος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.