Donnie Δημοσιεύτηκε Μάϊος 3, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 3, 2012 Μπορώ να κάνω ανανέωση σε οποιοδήποτε οαεδ ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Μάϊος 3, 2012 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2012 Μόνο σε αυτόν που ανήκεις γίνεται,ούτε στου εργοδότη Link to comment Share on other sites More sharing options...
gokuthelegend Μάϊος 5, 2012 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2012 με τις μέρες τι γίνεται; είναι μέχρι 5 μέρες πριν ή 5 μέρες μετά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Μάϊος 5, 2012 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2012 με τις μέρες τι γίνεται; είναι μέχρι 5 μέρες πριν ή 5 μέρες μετά;Nαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάϊος 5, 2012 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2012 νομιζω 4 μερες πριν 4 μερες μετααλλα για να μη βρεθεις προ εκπληξεως , πηγαιντε ρωτηστε απο κοντα η παρτε καποιο εντυπο τυπωμενο με ενημερωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Μάϊος 5, 2012 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2012 Eμενα μου εχουν πει οτι γινεται σε ολα αλλα δεν το κανουν! Θα ρωτησω ατομο που ηταν διευθυντης σε οαεδ και θα σας πω 100%... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gokuthelegend Μάϊος 5, 2012 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2012 με τις μέρες τι γίνεται; είναι μέχρι 5 μέρες πριν ή 5 μέρες μετά;νομιζω 4 μερες πριν 4 μερες μετααλλα για να μη βρεθεις προ εκπληξεως , πηγαιντε ρωτηστε απο κοντα η παρτε καποιο εντυπο τυπωμενο με ενημερωση.Βασικά την τελευταία φορά που πήγα για ανανέωση, χωρίς να είμαι σίγουρος, νομίζω ότι μου είπαν +-5 μέρες, αλλά δεν πρόσεχα εκείνη την ώρα τι μου έλεγε, για αυτό δεν είμαι σίγουρος και ρώτησα. Αλλά έχω την εντύπωση πως μου είπε αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.