Jump to content

Τεστ ευφυΐας ... η... το αντιθετο ?

paschalia

Recommended Posts

Γιατι καλο μου ειναι τοσο πολυ ακυρο ?

Παιχνιδακια ειναι για να περνα η ωρα..

Ξερεις τι?Το λεω χωρις κακια(σοβαρα τωρα) αλλα εχω την εντυπωση πως το σαιτ αυτο ειναι για ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ !Τωρα αν καθε μερα ποσταρεις 3-4 off topic θεματα ,κ απο τα 500 ποστ σου,τα495 ειναι στα off topic.....στο τελος τα οφ θα ειναι περισσοτερα απο τα κανονικα θεματα κ ο καθενας θα ποσταρει οτι βρισκει στο ιντερνετ για να περναει η ωρα!Δεν ξερω αν εχω δικιο η αδικο,παντως ετσι τα βλεπω τα πραγματα!

Φιλικα

Βασιλης

Καλο μου αφου δεν εχω ιδεα απο υπολογιστες ..και εφοσον μπαινω εδω..καπου δεν πρεπει να ποσταρω?

Και μην ανυσυχεις οτι τα οφτοπικ θεματα θα γινουν περισσοτερα απο τα κυριως .

Δεν νομιζω οτι υπαρχει τετοιος φοβος .. :)

Βασιλιης τι σε χαλάνε τα οφ?

εσύ εισαι οφσαιντ μου φαίνεται.....

οφ είναι κάθε τι που δεν ανήκει αλλού έτσι δεν είναι?

Ειπωθηκε μια παρατηρηση ,δωθηκε μια εξηγηση ..

Απο εκει και περα δεν θα ηθελα να δω το τοπικ μου -οσο ακυρο και να ειναι- να γινει παλαιστρα .

Ευχαριστω :)

Darksaga τα οφ με χαλανε καπως...οχι ολα...αλλα μερικα ειναι εντελως οφ για οφ!Αμα αρχισει ο καθενας να ποσταρει οτι οφ του καπνισει....χαθηκαμε!

Τσπ,ζητω συγνωμη,αλλα αυτη ειναι η γνωμη μου!

Πασχαλια,δεν εχω κανενα προσωπικο προβλημα μαζι σου!

Με όλο το σεβασμό αλλά τα οφ τοπικ της πασχαλιάς είναι λίαν διασκεδαστικά και ένα ευχάριστο διάλειμμα. Τώρα βέβαια ο καθένας έχει της προτιμήσεις και τις απόψεις του. Φιλικά πάντα, προτέινω οτι άν σε κάποιον δεν αρέσουν δεν τα κοιτάει. Αλλωστε δεν νομίζω οτι τα οφ τοπικ ΓΕΝΙΚΑ στο φορουμ είναι τόσα πολλά που να ενοχλούν!

Χωρίς να γνωρίζω εγγλέζικα, και απαντώντας στην τύχη 3 στα 12

Τα τεστ νοημοσύνης είναι ρατσιστικές παγίδες.

Όπως λέει ο Κλεάνθης Γρίβας ένας μαύρος στην Αφρική δεν θα πέρναγε κανένα τεστ, αλλά γνωρίζει περίπου 5000 Φυτά και ζώα.

Εγω το μονο που βρηκα ηταν αυτο με τις αδερφες.

Ουτε οι Αμερικανοι εχουν τετοιες ανωμαλιες.......

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.