Jump to content

προβλημα στο league of legend

georginio

Recommended Posts

Καλησπερα. Καταρχας επειδη ειμαι καινουργιος στο site δεν ηξερα που να "τοποθετισω το δικο μου θεμα,τελοσπαντον. εχω (laptop) TOSHIBA ειναι σχετικα καινουργιο και αρκετα δυνατο.Εγκατεστησα το league of legend και παιζει κανονικα χωρις lag εκτος ανα διαστηματα παρουσιαζει ελαχιστο το οποιο δεν επιρρεαζει. Ομως κατα την διαρκεια του παιχνιδιου, κωλαει ξαφνικα χωρις να εχω καθολου lag,απλα κωλαει ο χαρακτηρας μου,το μονο που μπορω να κανω ειναι να γραψω μνμ και να παρακολουθω το παιχνιδι :wall: . Μετα απο καποια λεπτα ξανα επανερχεται κανονικα. Μια φορα οταν μου εγινε αυτο και εκανα disconect και ξαναμπηκα στο παιχνιδι μου ανεφερε κατι για το firewall. Σκεφτηκα μηπως εφταιγε η συνδεση,ομως οταν ενας φιλος εφερε το δικο του laptop δεν παρουσιασε κανενα προβλημα.Δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει,μπορειτε να βοηθησετε? :fie:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.