Jump to content

Καταστήματα που στέλνουνε ακόμα Ελλάδα

billpeppas

Recommended Posts

Μιας και με μια πρόχειρη αναζήτηση δεν βρήκα κάποιο thread-λίστα καταστημάτων του εξωτερικού που στέλνουνε ακόμα ( μην εκπλαγείτε, αν ψάξετε θα δείτε ότι πολλά καταστήματα που έστελναν μέχρι πρότινως παραγγελίες στην Ελλάδα πλέον δεν το κάνουν ), είπα να ανοίξω ένα νέο θέμα εδώ σε μια προσπάθεια να συγκεντρώσουμε τα computer-ο-μάγαζα που αποστέλουνε προϊόντα ακόμα στην Ελλάδα.

Αν έχετε παραγγείλει από κάποιο που θα γράψετε, πείτε και κανά σχόλιο για την εμπειρία σας με δαύτους, αν ήρθε γρήγορα η παραγγελία, αν χρειαστήκατε RMA πως πήγε αυτό, κλπ κλπ.

The list:

UK

Amazon UK ( http://www.amazon.co.uk ) - Free Shipping σε παραγγελείες άνω των 25gbp ( εξαιρούνται μάλλον τα αρκετά μεγάλα πακέτα )

Germany

Alternate ( ALTERNATE )

HardwareVersand ( http://www.hardwareversand.de )

Mindfactory ( http://www.mindfactory.de )

ComputerUniverse ( http://www.computeruniverse.net )

UK

Amazon UK ( http://www.amazon.co.uk )

Δε στέλνει όμως σχεδόν κανένας συνεργάτης τους και είναι πολύ σπαστικό να φτάνεις στη σελίδα της πληρωμής και να σου λέει ότι λυπούνται που δε μπορείς να προχωρήσεις...

The list:

UK

Amazon UK ( Amazon.co.uk: Low Prices in Electronics, Books, Sports Equipment & more ) - Free Shipping σε παραγγελείες άνω των 25gbp ( εξαιρούνται μάλλον τα αρκετά μεγάλα πακέτα )

Germany

Alternate ( ALTERNATE )

μηπως γνωριζεις ποσο πανε τα μεταφορικα για καρτα γραφικων απο ALTERNATE?

μηπως γνωριζεις ποσο πανε τα μεταφορικα για καρτα γραφικων απο ALTERNATE?

Ανάλογα το μέγεθος, βάρος κλπ.

Για μια κάρτα RAID πλήρωσα πριν κανά μήνα 17 ευρώ μεταφορικά και άλλα 12 ευρώ επειδή "επέλεξα" ( με ανάγκασαν βασικά, δεν δέχονταν ούτε πιστωτική ούτε paypal ) αντικαταβολή.

Το πακέτο έφτασε σε 5 μέρες μέσω DHL.

δυστυχως τα πιο πολλα απο Γερμανια αν και στελνουν Ελλαδα

θελουν μεταφορικα γυρω στο 30αρι (ειτε παρεις μια VGA ειτε παρεις πακετο 30kg βεβαια)

και δεχονται προπληρωμη μεσω τραπεζης οποτε παιζει και κοστο εμβασματος

μεσω eurobank πχ για ποσο εως 500€ εαν θυμαμαι καλα τα εξοδα και των δυο τραπεζων ειναι 18€!

γενικα για ενα καλο πακετο αξιζει και παλι

αλλα για ψιλοπραγματα ή για μεμονωμενα προιοντα συνηθως ειναι σχεδον μια η αλλη.

Εαν εχει πεσει στην αντιληψη σας καποιο που να δεχεται και paypal ή πιστωτικη

και να χρεωνει μεταφορικα αναλγα με το βαρος/ογκο και οχι με fixed ταριφα

please share!

δυστυχως τα πιο πολλα απο Γερμανια αν και στελνουν Ελλαδα

θελουν μεταφορικα γυρω στο 30αρι (ειτε παρεις μια VGA ειτε παρεις πακετο 30kg βεβαια)

και δεχονται προπληρωμη μεσω τραπεζης οποτε παιζει και κοστο εμβασματος

μεσω eurobank πχ για ποσο εως 500€ εαν θυμαμαι καλα τα εξοδα και των δυο τραπεζων ειναι 18€!

γενικα για ενα καλο πακετο αξιζει και παλι

αλλα για ψιλοπραγματα ή για μεμονωμενα προιοντα συνηθως ειναι σχεδον μια η αλλη.

Εαν εχει πεσει στην αντιληψη σας καποιο που να δεχεται και paypal ή πιστωτικη

και να χρεωνει μεταφορικα αναλγα με το βαρος/ογκο και οχι με fixed ταριφα

please share!

Φιλαράκι γιατί εσύ τα χρεώνεσαι και τα δύο και δεν το κάνεις SHA;

Εγώ με άλφα έστειλα τα λεφτά που έκαναν τα πράγματα, έκανα SHA και χρεώθηκα τα έξοδα της alpha που ήταν 30 λεπτά και όλα κομπλέ.

Διεύθυνση δικαιούχου: PETRA CLEMEN, PREUBENSTR 14A C, 26388, WILHELMSHAVEN

Ποσό εντολής: xxx EUR

Έξοδα: Επιμερίζονται (SHA)

Έξοδα Alpha Bank: 0,30 EUR (βαρύνουν τον εντολέα)

Έξοδα παραλήπτριας τραπέζης: βάσει του εκάστοτε τιμολογίου της (βαρύνουν το δικαιούχο)

Problem?

Φιλαράκι γιατί εσύ τα χρεώνεσαι και τα δύο και δεν το κάνεις SHA;

Εγώ με άλφα έστειλα τα λεφτά που έκαναν τα πράγματα, έκανα SHA και χρεώθηκα τα έξοδα της alpha που ήταν 30 λεπτά και όλα κομπλέ.

Problem?

Στην τριτη παραγγελια απο mindfactory το δοκιμασα

και εμεινε η παραγγελια μια βδομαδα pending

και με τα πολλα (ελεω των χαλια Αγγλικων τους)

καταληξαμε οτι υπηρχε θεμα με διαφορα του ποσου πληρωμης!

και τελικα ηταν η προμηθεια της τραπεζας.

Φυσικα δεν ξαναεστειλα εμβασμα για τη διαφορα

απλα ακυρωσα μια καρτουλα usb και ηρθαμε στα ισια μας

Για να ειμαι ειλικρινης παντως αυτο ειναι και το σωστο κατ'εμε

100 κανει 100 θα πρεπει να παρει κι ο πωλητης κι οχι 100 μειον το εμβασμα

Απλα το αναφερω για να μην βρεθει κανεις προ εκπληξεως

Τα είπαμε κι από κοντά. Δεν είμαι υποχρεωμένος εγώ να πληρώνω τα έξοδα της δικής του τράπεζας. Απλά βρίσκουν και πατάνε επειδή δεν έχουμε επιλογές. Αν δηλαδή η τράπεζά του ήθελε να χρεώνει 5% σε κάθε συναλλαγή θα το πλήρωνα εγώ;;; Ας πάει σε φθηνότερη τράπεζα. Το ίδιο ισχύει και με το Paypal και με τις κάρτες. ΟΛΟΙ χρεώνουν προμήθεια τον πωλητή. Ας τη βάλει στην τιμή αν θέλει να είναι σωστός, όπου θα φαίνεται και ακριβότερος φυσικά.

Στην τριτη παραγγελια απο mindfactory το δοκιμασα

και εμεινε η παραγγελια μια βδομαδα pending

και με τα πολλα (ελεω των χαλια Αγγλικων τους)

καταληξαμε οτι υπηρχε θεμα με διαφορα του ποσου πληρωμης!

και τελικα ηταν η προμηθεια της τραπεζας.

Φυσικα δεν ξαναεστειλα εμβασμα για τη διαφορα

απλα ακυρωσα μια καρτουλα usb και ηρθαμε στα ισια μας

100 κανει 100 θα πρεπει να παρει κι ο πωλητης κι οχι 100 μειον το εμβασμα

Απλα το αναφερω για να μην βρεθει κανεις προ εκπληξεως

Καλά από θέμα εξυπηρέτησης είναι 3λάλακες. Κανονικότατα. Αλλά έχουν τρελά καλές τιμές. Όσο για την παραγγελία σου, τι να πώ. Ίσως δεν μου κάνανε μανούρα επειδή ήταν μεγάλη παραγγελία η δική μου.

Για το hardwareversand.de τι άποψη έχετε; Εκανα παραγγελία και αναμένω πραγματάκια.. Απο τιμές είναι απο τα λίγα πάντως και μεταφορικά στα 20ε η παραγγελία μου βέβαια ειναι 400+ ευρώ..

Καλησπερα..Ηθελα να κανω μια ερωτηση..Εχω δει να παιζει πολυ το amazon,αλλα ηθελα να μαθω πως πληρωνεις????Χρειαζεσαι πιστωτικη ή paypal???Αντικαταβολη παιζει?

Για το hardwareversand.de τι άποψη έχετε; Εκανα παραγγελία και αναμένω πραγματάκια.. Απο τιμές είναι απο τα λίγα πάντως και μεταφορικά στα 20ε η παραγγελία μου βέβαια ειναι 400+ ευρώ..

βέβαια εχω αρχισει να ανησυχώ μιας και χθές το πρωί τους έστειλα μαιλ για να προσθέσω 2 αντικείμενα στην υπάρχουσα παραγγελία η οποία παρεπιπτώντως έιναι πληρωμένη (εμβασμα) έχουν λάβει τα λεφτά και επίσης δεν εχει γίνει shipped΄,

και έως τώρα δεν έχουν απαντήσει.

Φυσικά εχω ψιλοξενερώσει και ειμαι στο περίμενε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.