serpico75 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 3, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 3, 2012 Καλημέρα.Περιμένω από Αγγλία τον laser SAMSUNG ML-2525W. Κάτι ήθελα να ρωτήσω σχετικά με τα ρεύματα.Το καλώδιο του ρεύματος του εκτυπωτή είναι σαν του ρεύματος των pc, αυτά τα χοντρά που συνδέονται στα τροφοδοτικά. Το μόνο που αλλάζει είναι οι ακροδέκτες, λόγω διαφορετικών πριζών στην Αγγλία. Αυτό που έχω να κάνω όλο κι όλο είναι να πάρω ένα καλώδιο για τις δικές μας πρίζες και να το συνδέσω στον εκτυπωτή και τίποτ' άλλο;Σχετικά με τα Volts, πρέπει να κάνω κάτι στον εκτυπωτή ή τον αφήνω ως έχει, απλά αλλάζω το καλώδιο και αρχίζω να τον δουλεύω;NOTE:Έτσι ενημερωτικά, πέραν της απάντησης στο post, τί volt έχουν στην Αγγλία;Ευχαριστώ !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Μάϊος 3, 2012 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2012 220V έχουν, οπότε μπορείς να πάρεις απλώς έναν αντάπτορα από την πρίζα μας σε αγγλική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάϊος 3, 2012 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2012 Όχι μην πάρεις αντάπτορα, πάρε άλλο καλώδιο (από τη στιγμή που αλλάζει και είναι σαν των υπολογιστών).Οι αντάπτορες θέλουν προσοχή στα πολλά watt (και οι laser 'τραβάνε'). Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Μάϊος 3, 2012 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2012 Όχι μην πάρεις αντάπτορα, πάρε άλλο καλώδιο (από τη στιγμή που αλλάζει και είναι σαν των υπολογιστών).Οι αντάπτορες θέλουν προσοχή στα πολλά watt (και οι laser 'τραβάνε').ανταπτορα οχι κονβερτερ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Μάϊος 3, 2012 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2012 Που μπορούμε να αγοράσουμε κάτι τέτοιο για uk --> gr πρίζες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Μάϊος 3, 2012 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2012 radioshack εχει εκει?σε ηλεκτρονικαδικο/εξαρτηματαδικο, οχι ηλεκτροσυσκευαδικο παντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάϊος 3, 2012 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2012 ebay ή amazon Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Μάϊος 3, 2012 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2012 Από σούπερ μάρκετ μέχρι μαγαζί με ηλεκτρολογικό υλικό μπορεί να έχει αντάπτορες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ckbond Μάϊος 4, 2012 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2012 [MENTION=11744]serpico75[/MENTION] Αν εννοείς όταν λες καλώδιο υπολογιστή αυτό... και θέλεις τέτοια πρίζα... και είσαι κάπου κοντά σε Πειραιά ή Νέα Ιωνία τότε μπορώ να σου δώσω εγώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Μάϊος 4, 2012 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2012 Θέλει ελληνική πρίζα, ο εκτυπωτής έρχεται από Αγγλία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Μάϊος 4, 2012 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2012 Από σούπερ μάρκετ μέχρι μαγαζί με ηλεκτρολογικό υλικό μπορεί να έχει αντάπτορες.Έχω κάτι απλούς που είχα πάρει, απλά θυμάμαι κάθε φορά που έβαζα uk συσκευή στο πατρικό εμφανιζόταν λάμψη από την διαφορά τάσης. Νομίζω πως χρειάζομαι κάτι διαφορετικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ckbond Μάϊος 4, 2012 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2012 Θέλει ελληνική πρίζα, ο εκτυπωτής έρχεται από Αγγλία. Δεν το κατάλαβα... Η προσφορά μου ισχύει και για την Ελληνική πρίζα... έχω να δώσω και από αυτή... :magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Μάϊος 5, 2012 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2012 Έχω κάτι απλούς που είχα πάρει, απλά θυμάμαι κάθε φορά που έβαζα uk συσκευή στο πατρικό εμφανιζόταν λάμψη από την διαφορά τάσης. Νομίζω πως χρειάζομαι κάτι διαφορετικό.Διαφορά τάσης δεν υπάρχει, ο απλός αντάπτορας επιτρέπει να βάλεις μία συσκευή που έχει πρίζα Αγγλίας σε Ελληνική υποδοχή. Αν σου έκανε λάμψη είναι πιθανόν να έχει κάποιο βραχυκύκλωμα και καλύτερα να μη τον ξαναχρησιμοποιήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Μάϊος 5, 2012 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2012 Διαφορά τάσης δεν υπάρχει, ο απλός αντάπτορας επιτρέπει να βάλεις μία συσκευή που έχει πρίζα Αγγλίας σε Ελληνική υποδοχή. Αν σου έκανε λάμψη είναι πιθανόν να έχει κάποιο βραχυκύκλωμα και καλύτερα να μη τον ξαναχρησιμοποιήσεις.Σωστά, μόνο που αυτό έγινε σε δύο καινούριους adaptors.Ψάχνω για κάτι πιο safe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpico75 Μάϊος 7, 2012 Author #15 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 @serpico75Αν εννοείς όταν λες καλώδιο υπολογιστή αυτό... Η μία μεριά του καλωδίου είναι αυτή και η άλλη για ελληνική πρίζα. Οπότε, το καλώδιο που θέλεις να μου δώσεις δε μου χρειάζεται. Ευχαριστώ, πάντως, για την προσφορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ckbond Μάϊος 7, 2012 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2012 Η μία μεριά του καλωδίου είναι αυτή και η άλλη για ελληνική πρίζα. Οπότε, το καλώδιο που θέλεις να μου δώσεις δε μου χρειάζεται. Ευχαριστώ, πάντως, για την προσφορά. Στην αρχή δεν είχα καταλάβει ότι ψάχνεις για την Ελληνική πρίζα... Μετά όμως δούλεψε το γρανάζι με την βοήθεια του φίλτατου [MENTION=994]trendy[/MENTION] και το διόρθωσα... οπότε ΕΣΥ αποφασίζεις... :fun: Δεν το κατάλαβα... Η προσφορά μου ισχύει και για την Ελληνική πρίζα... έχω να δώσω και από αυτή... :magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.