chroma Ιούνιος 4, 2012 #21 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2012 Δεν καταλαβαίνω αυτό που λες αλλά γενικά έχουν καλή απομόνωση από το περιβάλλον και δε χρειάζεται να παίζουν δυνατά για να μην ακους τι γίνεται γύρω σου (αν αυτό έννοεις). Πάντως όσο καιρό τα έχω δεν με έχουν απογοητεύσει σε αυτά που ακούω όταν είμαι στο δρόμο. Θα έλεγα οτι είναι περισσότερο για ηλεκτρονική μουσική, rap, drum n bass κλπ. σε heavy rock/metal όπως και ορχηστρική μουσική από soundtracks κλπ. κάνω ένα κλικ κάτω τα μπάσα στο eq. Βέβαια τα κανάλια στα αυτιά του καθενός είναι διαφορετικά, αυτό που αρέσει σε εμένα μπορεί να είναι το χειρότερο του δίπλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_ Ιούνιος 5, 2012 #22 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2012 τα ιδια γουστα εχουμε,οποτε μετραει η γνωμη εννοω αν παιζουν πολυ πολυ δυνατα,γιατι αυτος ειναι ο σκοπος που θα τα αγορασω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Ιούνιος 5, 2012 #23 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2012 Με πηγή το τηλέφωνο (galaxy 5 με cm7) ή το bt (sony mw600) δεν μπορώ να τα βάλω 100% της έντασης. Το μέγιστο που χρησιμοποιώ είναι 60-70%. Η ευαισθησία που δίνει στα χαρακτηριστικά είναι 104dB/1mW το οποίο είναι σχετικά καλό νούμερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_ Ιούνιος 21, 2012 #24 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2012 ευχαριστω κ συγγνωμη που αργησα να απαντησω αλλα καμια φορα χανω την ειδοποιηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.